gradinita..spune pe bune

gradinita..spune pe bune | Autor: oanap85

Link direct la acest mesaj

acu ceva timp in urma ma plangeam ca d-na educatoare mi-a plesnit copilu...asa ca nu l-am mai lasat si pentru ca am si nascut l-am tinut acasa si vreau sa-l dau iar din toamna insa as vrea sa-l dau la ceeasi gradinita dar in alta grupa pentru ca fiind singura cu toti 3 mi-ar fi greu sa-l duc la alta gradinita,asta e cea mai aproape...vreau sa va intreb si va rog sa-mi spuneti sincer ce sa le dau educatoarelor,ingrijitoarelor ?poate pt ca eu nu le dadeam nimic se comporta asa cu David ...voi cum procedati?va rog sa-mi spuneti pe bune,avand in vedere ca a fost primul an chiar nu stiu ce si cum sa fac ,am mai intrebat mamici dar nu prea le cunosc si vorbesc in dodii nu stiu cum sa zic,nimic clar parca le-ar fi frica sa spuna ceva de parca nu e ceva normal sa se faca asta in ziua de azi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

normal si sanatos pt toata lumea ar fi sa nu dai nimic.
sau macar sa dai in semn de multumire, respect pt acele cadre, la serbari.
dar sa le dai ceva doar pt ca sa aiba bun simt, sa se compoerte responsabil, nu mi se pare ok.
si apoi, cum verifici daca isi fac treaba ???

mie mi facea placere sa i duc doamnei noastre cate un top de hartie dar ea e de exceptie
asa macar nu cheltuiau si pe asta banuti, la noi fondul clasei era de 15 lei
sau o ajutam tot asa cu material de birotica, fotocopii.
ingrijitoarei nimic. nu mi a placut de ea si m am bucurat enorm ca nu mai aveau tangenta cu ea copiii. ultima data a refuzat si bomboanele de ciocolata cadou din partea grupei, asa macar au papat bomboanele copiii

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

In afara de flori nu am dus nimic si copilul a fost tratat foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu as fi cadorisit-o cu o reclamatie la inspectorat, dar probabil nu ai alta optiune decat sa te "descurci" cumva cu gradinita respectiva si cu personalul ei. Mi se pare strigator la cer, cand ai 3 copii sa mai trebuiasca sa si dai ceva in plus la gradi, in plus fata de alocatia de hrana care probabil este si aia ceva. Ce-ar fi sa incerci sa vb cu directoarea?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Un cadou e un semn de apreciere, de recunostiinta, de multumire!
Nu e normal sa crezi ca doar daca dai ceva, copilul tau va fi tratat cum trebuie.
Du-l fara grija la gradinita si daca ceva nu e in regula, fa reclamatie, ia atitudine. Nu e normal sa-ti fie lovit copilul de educatoare.
Atentii, doar la Sarbatori sau serbari si de preferinta ceva simbolic: flori, bomboane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Dar tu in toate ocaziile in care ai povestit despre gradinita asta ai lasat impresia ca ti-e teama sa rezolvi altfel problema.
Pana la urma, cu educatoarea care l-a lovit ai vorbit? I-ai spus ca e inadmisibil sa il loveasca, pe el si alti copii? Stie de ce nu l-ai mai dus la gradinita? Inteleg ca nu devreme ce te gandesti s-o ciubucaresti ca sa nu mai dea in copilul tau. Ca altfel ar fi prea de tot sa stie ca ai o problema cu ea si pe urma sa vii cu cadoul. De ce nu vrobesti cu ea, cu directoarea, cu cine raspunde de asta??? Nu inteleg si pace. Asa cum sunt parinti tampiti care spun educatoarelor si invatatoarelor ca pe copiii lor sa-i mai altoiasca din cand in cand, tot asa poti si tu sa spui ca nu esti de acord sa ti-l loveasca, ca nu e un comportament normal, ca nu asa se face educatie etc etc

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

deci sa inteleg ca aveti educatori super..bravo voua
,eu am auzit atatea mamici ca se plang de educatori incat dupa mine l-as tine acasa,in fiecare zi ma enervam si eram stresata cand era la gradi... nimeni nu-mi garanteaza ca se va comporta altfel dar ma intreb ca poate acesta este motivul !?si ce este normal in ziua de azi ma adaptez si eu situatiei...de dat am dat si eu bani cand s-a strans de 8martie de Mos Craciun in rest nu stiam si nici nu stiu ce ar trebui sa fac...
sa fac plangere pe ce motiv?ca mi-a zis baietelu ca i-a tras doamna dar ce ea a recunoscut?zice ca sunt inventii de copil..
directoarea recent am aflat ca nu are nici o autoritate e numai cu numele acolo ca sa aiba gradinita directoare
am sa mai incerc sa vad cum merge si acu in toamna daca nu e multumit il mut clar sau il tin acasa ca nu am chef sa mi-l bata nimeni
dar pana una alta incerc sa vad poate asta asteapta ,sa le dai"o mica atentie"ca pana la urma ce nu faci pt ai bine copilului?asta este tot vina parintilor este ca le-a invatat ..deci ce sa fac sa nu le dau nimic,nici macar sa incerc si sa-l las in continuare tot asa? totusi astept pareri poate s-a confruntat cineva si cu astfel de situatii si a fost altfel pe urma!!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

oana, nu te insela, caracterul omului nu-l schimba nimeni. daca vei incepe sa-i dai, va trebui sa-i dai periodic. dar asta nu o va schimba. cu banii aia platesti pe cineva sa stea de doua trei ori pe saptamana cu copii mai mari.
nu se merita efortul. eu cel putin n-am auzit sa se schimbe lucrurile in bine, in cazul in care parintii au dat dreptul.

editez ca sa mai spun, ca nu as da in vecii vecilor cadouri/bani sau alte foloase.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

oana, nu te insela, caracterul omului nu-l schimba nimeni. daca vei incepe sa-i dai, va trebui sa-i dai periodic. dar asta nu o va schimba. cu banii aia platesti pe cineva sa stea de doua trei ori pe saptamana cu copii mai mari.
nu se merita efortul. eu cel putin n-am auzit sa se schimbe lucrurile in bine, in cazul in care parintii au dat dreptul.

editez ca sa mai spun, ca nu as da in vecii vecilor cadouri/bani sau alte foloase.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

cine sa stea cu copii mai mari David?EU IL DAU LA GRADI PT CA ESTE NECESAR CA ALTFEL NU MI-AR FI GREU sa stau cu toti...maine merge sotul sa-l inscrie poate la alta grupa...sa vedem ca iar m-am trezit ultima si poate ca nici locuri nu mai sunt...

Mergi la inceput