Viatza in Germania - cap.70

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Enza,multumesc pt reteta,am salvat-o si o sa o pun in practica curind.Acum am tot avut prajituri si vreo 2 sapt ii trec pe post ,urmeaza sa plecam in concediu si in Croatia intotdeauna am primit bunatati .

Alina,mami de 2 copii minunati

Felicitari pentru rezultatele scolare! Noi mai avem vreo 3 ani de gradi.....
Am vrut sa intreb de prima data cand ai amintit de concediul in Croatia daca vrei si poti sa dai detalii unde mergeti. Cum nu mai mergem in Ro am cautat pe net oferte eventual pentru Croatia. Nu prea am gasit ceva multumitor, pentru hoteluri mi s-a parut scump si la vermittlung pentru gazda privata nu intotdeauna a aratat ca lumea sau nu erau langa plaja etc.... Asa ca nu m-am putut hotari. Poate impartasim aici si destinatii de concediu pe care le-am recomanda mai departe.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Ceska, si pe mine m-ar interesa destinatii de concediu pt familii cu pui mic. Vrem sa plecam si noi undeva prin octombrie, adica un pic inafara sezonului, sa fie mare cu plaja cat mai lunga in adancime si soare, sa fie si altceva ed vazut prin jur gen zoo, acvariu samd, sa fie si la capitolul medicina ok, (in caz de urgente gen febra la BB) si sa fie la max 4-5 ore de zbor, ca nu cred ca rezista mai mult de atata...
Noi ne-am gandit la Mallorca/ Menorca, Gran Canaria sau sudul Italiei (care l-am putea face cu masina noaptea)
Ceva sugestii??

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,multumim pt gindurile bune.
Ceska,noi mergem a doua oara in Croatia,am mai fost in 2008 la Porec.Am stat la hotelul Plava Laguna(3*juma) si a fost f fain,mincarea f buna,program pt copii de 3 ori/zi si alte facilitati.
Mergem acum la Rabac.Iti dau amanunte pe privat despre hotel si preturi.
Nu stiu ce sa zic de privat,cind am fost noi erau peste tot afise ca sunt camere libere,am vrut sa ma raminem o noapte peste sejur la Umag si am vizitat vila unui privat si nu am ramas noaptea acolo,ma izbise un miros din ala de detergent in camera propusa si nu am avut chef sa raminem,plus baia pe hol.Am gasit in cele din urma o camera la un hotel dar avea asa un aer comunist de Soviet Union .Nu stiu,poate sunt oferte foarte bune si la privati dar noi preferam hotel.

Anul trecut am fost in Spania,Mallorca,la all inclusiv cu copil de un an si a fost excelent,absolut nici o problema nu am avut.

Kari,ma uit acum la grill-ul tau.

Nu stiu cum e vremea in restul De dar aici toarna ceva de speriat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Alina, la noi e frumos acum, dar soare cu dinti. Se simte aerul de toamna, adica rece. Vacanta placuta!

Si noi vrem in octombrie la soare. Am cauta pe net informatii despre tari unde inca se mai simte caldura de vara si am gasit numai Egipt, Grand Canaria (dar nu chiar asa de cald) si Dubai. In rest nu mai este asa de cald in octombrie. Ati fost voi cumva pe undeva in octombrie, undeva unde a fost inca cald de tot?

Si nu are nimeni experienta cu notarul? Cat costa o impiternicire?

Duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ramona,da,din pacate vara asta vremea a fost oribila,multe ploi,prea putine zile calde,seri de vara chiar nici una...

Dar in Turcia si in Grecia nu e fain si in oct?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amonar

Si nu are nimeni experienta cu notarul? Cat costa o impiternicire?

iti recomand sa faci imputernicirea direct la consulatul roman .acolo ai sigur toate stampilele necesare si nu mai necesita traducere .

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Pt familiile cu copii mici recomand Italia si Mallorca. In octombrie am fost in Grecia, apa calda, vremea buna, soare nu f puternic (fata avea 2 ani jumate). Am niste prieteni care an de an merg in vacanta de toamna(cam din 10 oct. 2 sapt) in Spania spre Girona. De fiecare data au venit multumiti de vreme. In schimb, acum 2 ani au fost in vacanta de vara in nrdul Franeti si spuneau ca n-au facut baie in mare:-(
Cred ca si Grand Canaria, Teneriffe, Fuertventura si Malta sunt k toamna.

Si aici e vreme mizerabila, ba ploua, ba iese soarele. De maine incepe scoala si au anunta ploi, vint si temperaturi scazute pina pe joi La fel a fost si anul trecut pe vremea asta

Alina, felicitari Mariei pt rezultatele f bune de la scoala si succes in clasa a 4-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna ziua!

Ma scuzati ca dau buzna aici
As avea si eu o intrebare la voi, "nemtoaicele"

Sotul meu locuieste si munceste de 6 luni in zona Frankfurt. Anul viitor ar vrea sa ne ia si pe noi restul familiei (eu si fetita noastra de 3 ani) la el, cel putin pentru cativa ani daca nu definitiv.
In RO, eu lucrez in domeniul transporturilor de marfa, la o firma cunoscuta. Vorbesc fluent franceza si engleza, nu stiu o boaba de germana, dar imi voi da silinta sa o invat.
Ce sanse as avea sa-mi gasesc un loc de munca in Germania? Nu neaparat in acelasi domeniu al transporturilor.

Multumesc mult !

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo doamnelor

Amonar, daca iti da mana si timpul sa te duci la consulatul roman cel mai aproape de tine poti face si acolo procura. costa mai mult, nu stiu cat. noi am facut intotdeauna la notar neamt, am scris in romana si notarul ne-a autentificat-o fara probleme. costa 12 euro. anul trecut a facut sotul ptr mumasa, ptr succesiune. am sunat la notariat in RO si am intrebat cum sa fie conceputa...notariatul a trimis pe mail si soatul a mers cu ea la notariat aici. acuma depinde ptr ce anume trebuie. si indicat ar fi sa suni la notariatul din RO si sa intrebi cum agreeaza ei. bafta.

Luminel, bine ai venit la noi. daca numai de anul viitor vei veni in Germania, poti incepe sa inveti de acum limba germana. pe aici s-a mai discutat acest aspect al gasirii unui loc de munca. daca nu cunosti limba si nu ai drept de lucru, nu te angajeaza nimeni. nu spun eu asta, asa e legea. nemtii nu angajeaza la negru pe nimeni, sau ma rog in procent f f mic. daca sotul tau are drept de lucru obtinut de cei care l-au angajat, pe perioada limitata -6 luni sau un an- sunt sanse sa obtii si tu acest drept abia cand el va primi drept de munca nelimitat. pe care il poate obtine daca ramane la angajatorul actual timp de un an. succes!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginaa spune:

Buna fetelor! Ar putea cineva sa-mi recomande un medic ginecolog roman in Stuttgart?? Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput