Strugurasi de Sept-Oct 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Rallu :)) sorry ca rad si tu ai stare nashpa dar m-a distrat cand ai zis ca s-a speriat cuptorul.

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

vai da ce liniste si pace in zona, ati adormit toate?

22+
Mami de Alex-3 ani si Radu-DNP 12 OCT
Cel mai frumos compliment e cand imi spune cineva: "Ai un copil fericit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

May, stai linistita ca nu ma atac prea usor.

Stiu ca e amuzant. Uneori ma amuz si eu dupa ce trece atacul de panica. Mi se pare ca sunt ridicola si daca as gandi un pic inainte sa ma pun pe bazait ar fi mult mai bine.

Alta explicatie n-am la faza cu cuptorul (scuzati expresia). Nu-mi explic de ce n-a mai mers si apoi a mers pt. ca nu i-am facut nimic.

In fine, sper sa reusesc cumva sa ies din butoi. Momentan tot pe la fund sunt.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Rallu - mami de Robert si 24+
Sufletelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui darisa

vai da ce liniste si pace in zona, ati adormit toate?

22+

Eu acum m-am trezitam dormit 2 ore

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Fetelor hop si eu! dupa o absenta de 2 saptamani...dar v-am citit cat de cat :)
Am fost tot plecata din Bucuresti si ocupata cu serviciul.

Eu ma simt chiar bine, nu ma plang deloc :)
Am o usoara anemie si doctorul mi-a zis sa iau elevit si fier.
Si cu calciu stau prost dar nu mi-a dar nimic, mi-a zis doctorita de familie sa iau calciu de 500 10 zile pe luna, nu stiu ce sa fac... sa iau sau nu?
Am vazut ca unele dintre voi luati magneziu, si eu am carcei, credeti ca ar trebui sa intreb medicul inainte sa iau?

Offff, nu-mi place sa iau atatea pastile... nu stiu ce sa fac...

Am vazut ca si voi aveti probleme cu somnul deci nu-mi fac griji :d
De ceva timp ati discutat de sex :P eu va spun sincer ca am chef asa ca nu ma plang :)

Am fost asa de ocupata de am cam pierdut firul discutiilor...dar sper sa revin in forta!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

trezireaaa!!!

eu ma pregatesc sa merg la cumparaturi.
face cineva casutza noua? vad ca nici seidana, nici jade nici ancaroro nu-s in zona....

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

fac eu casuta ..

eu sunt batuta rau, imi e si rau, am si dat la rate, pitik e super agitata.. si nu am chef de nimik...

27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Rallu: eu cand mi-s corabiile inecate ca sa ma imbarbatez doar atat ma gandesc: ce naiba fac aia care au cancer sau ceva boala grea, sau care au copii bolnavi grav....instant ma bine-dispun, ma gandesc mereu: sunt sanatoasa, nu am datorii, nu a venit apocalipsa, trebuie sa ma bucur de fiecare clipa acum! si gata!
Asa ca, pitic terorist capul sus! Esti tanara! Esti sanatoasa! Esti gravida! 3 motive sa fii smiley! Te pup.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Neatza burtici

Natalia..si eu de cateva zile ma sitm asa,cu insomnii, picioare umflate..mi s-a umflat glezna de nu mi se maiv ede osul, asa nu ma deranjeaza, nu ma doare,dar e normal, nu? si na, burta creste, ma simt din ce in ce mai grea si obosesc muuuult mai repede decat inainte..dar...asta inseamna ca se apropie momentul

Hayat, Alayna, mai dati-mi si mie ex de nume arabesti pt baietei

Lore, mie med de familie mi-a dat concediu chair daca a fost in greva

Sei, io nu prea inteleg cum e la tine semnatura..tu vinerea trecuta ai intrat in 28 sapt, deci la semn,tre sa fie 28 +, nu?..cel putin, la mine asa e, adik maine intru in 28,si maine imi schimb semn in 28+..nu? si cand ma intreaba cineva ,zic : in 28 de sapt

eu am baut cafeaua,dar mai am nevoie un pic, ca e vremea asta naspa si inc anu sutn foate trezita, si azi vreau sa gatesc pt sot ceva traditional lui..si habar nu am ce

Zubi, mami27+ cu
minunea mea

Buna fetili!

Zubi , uite cateva nume care imi plac.....

Amir (Print)
Adnan
Firas (Perspicacitate)
Hakeem ( Conducator)
Ibrahim ( Avraam- Tatal multimilor)
Malik (Stapan, Inger, Rege)
Mustafa (Cel Ales)
Rashid (Un bun sfatuitor)
Rayham (Favorizat de Dumnezeu)

si ar mai fi....

Imediat o sa plec la control. Ne-au sosit analizele de la amniocenteza si dna dr ne-a chemat la cabinet. A spus ca rezultatele la amnio sunt foarte bune, dar o intereseaza ceva anume de acolo si trebuie sa ne intalnim. Da Doamne sa fie totul bine.
O sa va tin la curent.
Pup toate burticile cazute in butoiul cu melancolii , hai fetele, ca nu e fain acolo. Pup toate somnoroasele ...poate mai prindeti energie( ca acum simt ca zbor, ca ingerashul meu este bineeee).
Tineti-ne pumnii!!!
PUUUUUPPPPP

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

casuta cu prefix nou

Mergi la inceput