Strugurasi de Sept-Oct 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

oanaiasi, de cate ori pe zi ai contractiile alea braxton?
eu am avut una azi dim in tren si tocmai am mai avut una.
nu-s cam multe pana la ora asta?
e 10 la mine

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Pai depinde : daca merg cu autobuzul si eu fac contractii , daca stau intr-o pozitie proasta jos la fel . Azi am avut si eu una pana acum dar sunt zile in care pot sa sar si de 10 daca nu iau no spa. Vad ca de cand iau pastile s-au rarit mult.

Oana 24+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

aha, merci, eu iau seara un nospa de 80 mg tot ca urmare a tratamentului dat de Uschi.
doar mi se strange burta, nu ma doare, simt asa cum mi se strange.
aveam cam 1-2 pe zi.
azi vad ca deja am avut 2, sa vedem...

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

May ma bag si eu in seama... :)) stiu ca nu e bine sa fie dese aceste contractii in mod constant....... adica sa ai zi de zi cate 2-3 pe ora ... atunci e nasol, dar daca zile cand ai, zile cand nu ai, cred ca nu e nimic anormal. depinde de cand esti de obosita, sunt provocate si de vezica plina, sau daca esti balonata/constipata.

Si-s date si de miscarile miscaretzilor, nuż banuiesc ca atunci cand joaca fotbal sau boxeaza o fac cu tot cu uter, col si ce mai rind prin zona

Am bagat 3 mititei la ghiozdan, am pus la foc naut cu carnaciori; imi fac curaj si citesc la odisea de iulie august

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

buna ziua gravidutelor

gata am rezolvat cu concediulpana pe 30 sunt in CM, apoi intru 20 zile in CO si apoi la 33 s in prenatal

mai ati vorbit de nume, am si io cateva:putulache, belivaca

lore, stai linistita ca medicii de familie incepand de saptamana viitoare (marti) vor elibera si trimiteri si concedii.tocmai am auzit la radio.

mancai 1kg de cirese si ma simt asa ca merg sa ma intind in pat.

aaaaaaa, la spital m-am intalnit cu o fosta colega de facultate si era era graviduta cu al 3-a copil.ceilalti doi trec in clasa I.cica a fost programat

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna si de la mine,

Ca de obicei, mai rarut ca-i mai dragut.

Desi am promis ca fac eforturi sa fiu mai prezenta se pare ca nu se poate si pace.
Am o perioada mai urata si nici hormoneala de graviduta nu ma ajuta cu nimic.

Sunt in butoi pana peste cap si nu stiu ce sa mai fac sa ies. Partial chiar am probleme (nu cu sarcina), partial imi dau seama ca fac din tantar armasar.
Ca un exemplu: acu jumatate de ora cuptorul cu microunde a incetat sa mai functioneze. In mod normal nimic tragic, o sa-l reparam. In mod particular n-am gasit altceva mai bun de facut decat sa ma pun pe plans (nu e primul lucru care se strica in ultima vreme).
Cred ca am speriat si cuptorul ca acum 5 min si-a revenit. Barbata-miu mi-a zis ca o avea vreo protectie de supra-incalzire.
Evident ca n-am stat sa analizez si am dat apa la soricei.

Eh, cand oi gasi colacul ala sa pluesc la suprafata butoiului, revin.

Edit ca uitasem sa schimb saptamanile.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Rallu - mami de Robert si 24+
Sufletelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

fetelor eu sunt lesinata de somn, nu reusesc sa imi tin ochii deschisi...................

Lori 29+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

fetelor eu sunt lesinata de somn, nu reusesc sa imi tin ochii deschisi...................

Lori 29+ fericita cu Mara

Si eu am o stare de r...t ...cred ca e de la vremea asta ....

Mi-e somn si ma simt ametita, mi-e greu parca sa si vorbesc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

rallu

lore, oana, sigur este de la vremea de afara si eu as non stop

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

rallu

lore, oana, sigur este de la vremea de afara si eu as non stop

Crad ca in concediu rup patul ! O sa ma trezesc la 10 si o sa mai dorm si la pranz oleaca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

mikka si eu simt ca ma sufoca sutienul, dar n-am ce sa fac, ca am niste ugere!!!
Sa va povestesc eu ce am patit la ora 5 dimineata, m-am trezit ca de obicei sa merg la toaleta, si cand m-am pus inapoi, mi-am adus aminte ca asa mi s-a rupt apa cu George, la 5 dimineata, ducandu-ma la baie, si am inceput sa imi fac planul de "nastere", ca si prima data m-a luat pe nepregatite, si n-am dormit o ora gandindu-ma cum o sa fac cu George, daca il trezesc sau nu, sa nu se sperie, sau daca mi se rupe apa pe hol, pe cine trezesc prima data, pe mama sau pe sotu, ca totusi el trebuie sa afle primu, si in schimb mama se panicheaza si poate aluneca pe hol..Ajunsesem sa ma gandesc ca tre sa sterg inainte daca mi se rupe apa, si dupa sa trezesc lumea..Da asa frumos e gandu ca o sa mai am un copil, si asa m-am emotionat, ca nu mai puteam de fericita, si BB misca in burtica

22+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput