Strugurasi de Sept-Oct 2011 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
oanaiasi spune:
Neata ,
deja vad ca au aparut durerile de spate
..eu le am de mult . de fapt le am dintotdeauna ...am un inceput de discopatie lombara. Pe mine mai nou ma dor picioarele ...de la varice
. noaptea dorm cu ele mai sus si ma simt bine asa.
Raluca , stiam ca DPN-ul se da dupa morfologie. In romania DPN -ul se da ca data fixa. In strainatate se da ca interval ...in general intervalul dintre 38s si 40s. Oricum nimic nu e fix si batut in cuie. Important e ca dupa 38s sa fii pregatita ca se poate intampla in orice moment.
Alayna , foarte frumos numele . Presupun ca se citeste "Marua", nu?
Fetele cu discutia despre kilograme, nu va mai bateti capul ...eu deja am pus o tartitza de zile mari si m-am convins sa nu ma mai uit in oglida ![]()
Oana
24+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
loredanar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui seidana Fetelor voi lenjeria pt patut o cumparati de-a gata sau cumparati material si o faceti la comanda? 27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
eu am cumparat material si imi face mama la masina de cusut lenjeriile si protectiile pt patut. mi s-a parut f mult sa dau 200 lei pe un set de pat...
in privinta kilogramelor am ajuns si eu la +12 si ma simt MARE ... am facut ditamai pulpele si burta e si ea f mare, m-am rotunjit si la fata....... bebelina sa fie sanatoasa. eu tot am sperat sa nu ma duc pana la +20 dar cred ca spre acolo ma indrept.....
asta noapte am avut un vis groaznic... parca nascusem bebelina si sugea la tita dar nu curge nimic, biberoanele nu le aveam sterilizate, lapte praf aveam dar nu aveam apa plata....... si parca treceau zilele asa si eu tot nu reuseam sa o scot la capat cu mancarea pt bebelina si eram asa necajita ... cum sta saraca de 3 zile fara sa manance nimic. Doamne ce mai vise........... :)
Lori
29+ fericita cu
Mara
oanaiasi spune:
Cum Lore , nici macar concedii prenatale nu mai scriu ?!?!?! Ce absurd...
Eu in locul tau mi-as lua fisa de la el si m-as duce la alt medic care a semnat cu CAS. Nu cred ca trebuie sa stau sa suport fitele nimanui ...cum au si ei drepturi am si eu ...
Oana
24+ cu Maria Ecaterina
sanatoasa si la termen!
Helenutza23 spune:
neata
vorbiti de carcei? am si eu la picioare. cel mai bine, cand se pun carcei, este sa claci cu putere pe piciorul cu carcelul. stiu, ca suna sado-maso insa are efect garantat la mine. stiu si eu trucul de la cineva.
dureri de spate? seara cand ma pun in pat incep sa ma vait si sa gem de mi-e rusine mie sa ma aud.
anemie? tocmai am facut analizele. am lipsa de fe, si hemoglobina mica ( 9,4). calciu sub limita. asta desi am luat prenatale. ma rog, am mai sarit cate o zi, am mai luat si cate juma de pastila. ma rog, sa vad ce zice medicul.. bine, stiu ce o sa zica, numai ca eu Fe nu pot lua. sa gaseasca alta solutie. ![]()
o zi buna
23+
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loredanar buna dimineata burtici. eu astazi sunt necajita din cauza grevei medicilor de familie. peste 2 saptamani trebuie sa intru in concediu prenatal si nu are cine mi-l scrie................. !!! numai la noi in tara e posibil asa ceva, sa isi sisteze activitatea medicii...... la televizor zis astia ca mai dureaza o luna, iar eu nu mai rezist inca o luna sa vin la serviciu...Lori 29+ fericita cu Mara |
Lore doctorita mea mi-a zis ca se scriu concediile, mie mi-a dat pt sapt asta, insa nu dau trimitteri si compensari.. ai vb cu dr?
27+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
oanaiasi spune:
Helenutza , pai pentru anemie iti da fier ...
De ce sa nu il poti lua>?
Oana
24+ cu Maria Ecaterina
sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Camady.. carceii sunt asociati cu lipsa de magneziu.. eu cum iau Magne B 6 cum am scapat de ei..
Raluca.. eu la primele eco am avut DPN 28 aug, apoi a crescut incet pana la 10-12.09 , acu iar mi-a dat
DPN de 28.08, pt ca pitik ar fi recuperat...ideea e ca bebeii au perioade de crestere si de stagnare, si
nu depinde de ceva anume... de asta dr mi-a zis ca ptr DPN se coreleaza UM cu primele ecografii..
Monaramona...sotul meu are 2 nume Radu si Daniel.. toate neamurile lui, inclusiv clientii sau colegii lui
ii zic Radu, eu si fam mea, prietenii comuni sau cunostinte comune ii zicem Dani.. asa ca ... Eu una am
preferat sa il las pe el sa aleaga un nume, bineinteles sa imi placa si mie, iar al doilea nume il aleg eu ,
dar sa ii placa si lui.. e copilul nostru si nu vreau sa se simta exclus .. Stefan e un nume frumos, mie imi
place, sotului nu ii placea..
sanatoasa !
seidana spune:
Lore.. si la mine au inceput cosmarurile.. cred ca din cauza ca ne gandim la moment cu drag dar si cu o frica subconstienta...
sanatoasa !
zubi spune:
Neatza burtici
Natalia..si eu de cateva zile ma sitm asa,cu insomnii, picioare umflate..mi s-a umflat glezna de nu mi se maiv ede osul, asa nu ma deranjeaza, nu ma doare,dar e normal, nu? si na, burta creste, ma simt din ce in ce mai grea si obosesc muuuult mai repede decat inainte..dar...asta inseamna ca se apropie
momentul
Hayat, Alayna, mai dati-mi si mie ex de nume arabesti pt baietei
Lore, mie med de familie mi-a dat concediu chair daca a fost in greva
Sei, io nu prea inteleg cum e la tine semnatura..tu vinerea trecuta ai intrat in 28 sapt, deci la semn,tre sa fie 28 +, nu?..cel putin, la mine asa e, adik maine intru in 28,si maine imi schimb semn in 28+..nu? si cand ma intreaba cineva ,zic : in 28 de sapt
eu am baut cafeaua,dar mai am nevoie un pic, ca e vremea asta naspa si inc anu sutn foate trezita, si azi vreau sa gatesc pt sot ceva traditional lui..si habar nu am ce
Zubi, mami
27+ cu 
minunea mea
Helenutza23 spune:
oana(iasi) de la Fe luat in cursul anului trecut m-am ales cu o gastrita nasoala. presupun ca si aceasta gastrita mi-a accentuat starile de rau pe care le-am avut si inca le am in aceasta sarcina... cand am ramas gravida nu eram vindecata nici pe departe de aceasta problema...
asa ca eu Fe nu stiu daca mai iau in viata asta. vorba cuiva care a incercat un trat cu Fe la un mom dat si nu a suportat, zicea ca e otrava. la fel e si pt mine, acum.
Loredana, eu cred ca trebuie sa existe o solutie.
eu am luat 8 kile pana acum. (insa sarcina mea e calculata din mom ovulatiei. daca ar fi sa calculez ca voi, as fi la pe la sapt 25. insa asa am apucat de la inceput si merg pe calculul asta. deci eu ma calculez pana la 38 sapt, nu pana la 40
)
23+

la televizor zis astia ca mai dureaza o luna, iar eu nu mai rezist inca o luna sa vin la serviciu...