Strugurasi de Sept-Oct 2011 (69)
Raspunsuri - Pagina 13
Hayat_Kh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui May3 merci de reteta hayat. e de ajuns. nu prea imi surede amestecul cu mazare si morcovi :D am facut ciulama de pui si ciuperci si mi-a iesit asa de buna ca am bagat 2 portii. si acum mananc cirese. ce-o fi in stomacul meu mai incolo nu vreau sa ma gandesc 23+ cu Beatrice Anazebraroz.ro |
Sa-ti fie de bine. Bafta in continuare

Eu am pus niste orez la inmnuiat sa il fac in stil oriental cu pui( sau bucatele de vita?!)...inca ma gandesc...
22+ cu
May3 spune:
a, da, eu pana la 6 ma distrez, apoi gata.
chiar nush ce are organismul asta al meu de stie cat e ceasu' ![]()
azi cand invarteam la ciulama nu mi-am dat seama ca eram cu burta prea aproape de aragaz si mi se incalzise ca lumea. ![]()
dar pitica cred ca era bine merci ca dorrmea tun, nici pas nu zicea.
cand am inceput sa mananc a inceput sa dea suturi.
ma apuc si eu sa termin proiectul ala. niciun chef n-am 
23+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
stefy13 spune:
| citat din mesajul lui May3 azi cand invarteam la ciulama nu mi-am dat seama ca eram cu burta prea aproape de aragaz si mi se incalzise ca lumea. dar pitica cred ca era bine merci ca dorrmea tun, nici pas nu zicea. cand am inceput sa mananc a inceput sa dea suturi. |
May sa-ti fie de bine ciulamaua.
Esti o norocoasa, eu cum ma apropii de aragaz cum misca de zici ca acuma iese afara .... eu zic ca nu ii place. Si eu am plita electrica de ceramica ...care nu incalzeste asa tare(doar oala).
+25
Hayat_Kh spune:
Ohhoooo, la mine s-a intamplat invers. ieri era asa o zapuseala in casa si sotul imi dadea cu evantaiul si la un moment dat , a facut vant in dreptul burticii. Mammaaaaaaa, ce scandal a facut piticul, m-a boxat in toate directiile, ca-l deranjam cu "aere". Vai, distractie a fost.
Sotul era in extaz...ca in sfarsit il simtise si el si vazuse ce voinic avem.

Spor la proiect. Si aici a fost o furtuna de toata frumusetea si mi-a dat asa o stare de somnolenta , de nici eu nu am chef de nimic. 
Tre sa ne mobilizam.....
Ca nici orezul meu nu se face singur.

22+ cu 
seidana spune:
Fetelor voi lenjeria pt patut o cumparati de-a gata sau cumparati material si o faceti la comanda?
27+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
JadeJador spune:
| citat din mesajul lui seidana Fetelor voi lenjeria pt patut o cumparati de-a gata sau cumparati material si o faceti la comanda? 27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
eu nu i as cumpara nici patutz ca sunt convinsa ca o sa doarma cu mine in pat
_
25 +
mikka11 spune:
eu cred ca o cumpar de gata...am gasit un site cu lenjerii dragute si convenabile ca pret, am comandat deja de acolo si sunt ok. Au si lenjerii pentru bebelusi, protectii pentru saltele etc.Ajung si foarte, foarte repede, doamna de la firma mi-a scris ca nu au varianta aleasa de mine pe stoc si mi-a trimis fotografii cu materialele disponibile dupa care mi le-a croit pe dimensiunile dorite de mine.
24+ cu
Maria-Alexandra
elly_b spune:
pupam si noi pe toata lumea ... iar n-am apucat sa intru azi. ca pe ultima suta de metrii se aduna toate la munca si s-au dus dracului planurile mele pt luna iunie. alea de "stat" cu cracii in sus 
ma consolez cu faptul ca de la 1 iulie intru in CO 
nu sunt foarte bine dispusa. barbata-miu e la scorpions. ok, eu l-am trimis ...da' ma oftic ca sunt cacacioasa si nu ma duc si eu. nu m-am dus nicaieri anul asta .... nici la bregovic, nici la sting, nici la scorpions ... si nu ma duc nici la bon jovi 

ma tot gandesc ca nu rezist in caldura, in aglomeratie si in picioare atata timp 
si noi ne facem planuri de mare ... un we prelungit la vreo 5 zile
barbata-miu nu poate lipsi mult in perioada asta iar eu ma gandesc ca mai incolo la 40 si de grade o sa zic pas ... da' putina balaceala nu-i strica copilului.
au o tabara la mare cu gradi si ma gandesc sa o trimit acolo. da' nu sunt fan 
ma gandesc ca nu as merge la noi, macar pana la bulgari daca nu rezist pana la greci ... 

offf ... sa va fereasca sfantu' de gemeni
daca se pot hotara vreodata la ceva!
alayna ... e un nume frumos. sa-l poarte cu placere
!
o sa povestesc o faza, sa nu crezi ca am ceva cu musulmanii, am un unchi libanez si am crescut in preajma lor, dar barbata-miu fiind olandez are un cui impotriva celor care au "colonizat" olanda, marea majoritate marocani si turci. si cum ne e greu sa alegem numele pt bebe ne distram pe seama faptului ca ii punem numele mustafa ![]()
si ii spunem "olandezul mustafa blond cu ochii albastrii"
mami de
(30.06.2005) si
23+ 
elly_b spune:
fetele din Buc ... andreea tu, ca nasti tot la Polizu, stiti/stii ceva de preturi?
eu am inceput sa fac un calcul ca sa nu ma ia inima ... nu mi-a reusit 
din ce am gasit pe net ar fi asa
"-cezariana e intre 700-1200
-anestezistul 150-200
-moasa 50
-asist – 10x ????
-ingrijitoare – 5x ???"
si am mai adaugat eu din aduceri aminte:
-reanimare - ???
-medic neonato – 100-150
-mana a doua 300-400
cam asta ar fi, nu? mai e ceva? sau stiti voi altceva?!?
ma rog + rezerva unde este cazul
mami de
(30.06.2005) si
23+ 
raluca050 spune:
Neata fetelor. Va invit la un ceai, cafeaua am baut-o deja acum o ora ![]()
Elly si eu o sa nasc tot la Polizu, am schimbat macazul pe ultima suta de metrii.
Saptamana trecuta a nascut acolo o colega de-a mea, prin cezariana si a dat 1200 la medic, 400 la anestezist si 200 la neonatolog. Plus cate ceva la asistente.
As vrea si eu la rezerva insa nu stiu cum se procedeaza,o sa discut cu doctora sa vedem care-i procedura.
27+