Strugurasi de Sept-Oct 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Buna mamicute m-am amuzat citind discutiile voastre cu nume atat de ciudate si...rusinoase
Ca tot veni vorba de nume,cred ca ne-am hotarat 80 % si noi la unu pentru bebelina noastra ...Marwah..... vi se pare dragut ?

May ,mi-ai facut pofta de linte ,preferata mea era supa crema de linte ,stiu ca lintea fierbe in maxim 30 min ,pentru supa adaugam legumele sa fiarba cu lintea ,apoi bagam mixerul stick si puneam niste condimente libaneze .mmooaaamaaa cum iesea !!!

Stefy,m-am tot uitat dupa tine pe mess ,dar n-ai mai aparut,cum a fost la spital? Ce acte trebuiesc pe inregistrare?

Jade,sunt ffff curioasa cu numele tatalui tau, ni-l spui si noua ? Sau l-ai scris deja si mi-a scapat?

Eu nu stiu cum va palpati voi,eu nu pot si nici nu ma pricep si ...mi-e si frica Bebelina mea se trezeste numai noaptea ziua doarme si ma ingrijoreaza ca nu misca ,iar noaptea ma transforma intr-o bucata de aluat cat ma framanta pe toate partile. Si nu ma zic ca cu foame ma trezesc in fiecare dimineata

Habar nu am ce sa gatesc azi ,mi-e pofta de cartofi taiati in 4 la cuptor cu un sosulet de smantana ceva si nu stiu ce carne sa bag langa sunt in pana de idei si chef nu am sa gatesc .

Aseara am mancat o pizza mare cu multa mozarella si vreo 15 clatite (cu nutella,cu gem de zmeura si branza de vaci cu rom si stafide) aveam o pofta nebuna de vreo 3 zile nu m-am miscat toata noaptea ce durere de stomac am mai avut,parca mancasem pietre si la o miscare brusca simteam ca dau tot afara .

Mooaamaa ce mi-e lene si n-am chef de nimic azi ,mi-e lene si sa respir

23+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu n-am mai facut demult linte dar tineam minte ca fierbeam la ea ca la fasole...

no, mi-am luat toate cele de trebuinta pentru ciulama. acum, cine o gateste? :D
si s-s pus si pe-o ploaie pe aici... numai bine de somnic

felicitari pt alegerea numelui, alayna. e ciudatel, dar dragut.
cred ca e nume nemtesc, nu?
eu una n-am auzit de el pana acum.

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

May , nu e nemtesc ,e un nume arabesc
Si mie mi pare un pic greoi,dar e frumos la pronuntare .

Azi imi fac cartofi cu rozmarin la cuptor,am cumparat 2 baghete cu aroma de unt si usturoi si fac niste chiftelute de pui cu sos beschamel

Pfoaaaa ,am fugit in bucatarie

23+

Se pare ca va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

la insomnii sunt maestra, nu numai ca nu dorm noaptea dar ma trezesc si dimineata devreme, mai nou sunt f obosita ( dar am si motiv ), nu am chef de mancare si cresc...
uterul cred ca e sus pt ca o simt pe piti sub coaste, dar eu nu pipai nika.. si placenta tot joasa: nu atinge colul e mai langa col , insa atinge fundul uterin, cica nu e pb.. numai ca burtica e joasa..
eu nu am apa si nu pot face dus desi mi-i pofta ( abia am montat cab cu hidro si e asa fain.....nu mai are trecere cada... ) , si nici mamaliga..

27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

Hello fetele,

Ciudate nume, intr-adevar.
Am patzit si eu ca a venit un tip la birou de 1.90 si 100 de kile si cand l-am intrebat cum il cheama: D-l Maruntel.
Am mai intalnit un tip care ne facuse un contract de vanzare-cumparare si il chema : D-l Hotz.
camady: mercic de complimente, esti draguta :)
oanaiasi: da, intru in CO prima data si apoi in prenatal.
nataliaS: ar fi super sa mergeti pentru fete! si alex ma intreaba zi de zi cand mergem la mare, abia asteapta, isi pune ochelarii de inot zi de zi si isi ia o vesta din aia gonflabila pe el si sta cate 2 ore cu ele imbracat asa.
ralu24: distractie faina!!!

22+
Mami de Alex-3 ani si Radu-DNP 12 OCT
Cel mai frumos compliment e cand imi spune cineva: "Ai un copil fericit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

May , nu e nemtesc ,e un nume arabesc
Si mie mi pare un pic greoi,dar e frumos la pronuntare .

Azi imi fac cartofi cu rozmarin la cuptor,am cumparat 2 baghete cu aroma de unt si usturoi si fac niste chiftelute de pui cu sos beschamel

Pfoaaaa ,am fugit in bucatarie

23+

Se pare ca va fi

Buna!

Alayna este chiar frumos numele ales.

Marwah este si numele unui munte in Arabia Saudita. Este considerat un loc sfant. Stii povestea(legenda) legata de muntele Marwah? De fapt este despre Al-Safa`si Al-Marwah( cei doi munti de langa Mekka). Este foarte frumoasa.

22+ cu

Mergi la inceput

Exact Hayat ,stiu povestea numelui,mi-a spus-o sotul e asa cum ai scris tu
Sa stii ca ne place si Hayat si Hanan

23+

Se pare ca va fi

Mergi la inceput

Hei , May!

Tzup si eu cu o reteta de supa-crema de linte. Daca mai e de actualitate....

Supa-crema de linte!

- iti trebuie linte rosie,pe care inainte trebuie sa o speli bine, ca si orezul, in cateva ape.
- atentie totusi , daca e linte cu ambalaj romanesc sau strain. Daca cumperi de la arabi, fierbe mai greu, ca e mai naturala.
- o lasi la fiert, iei spuma de x ori
- intre timp tai 2 cepe ffff fin si 8 catei de usturoi
- ii pui intr-o tigaie si pui ulei de masline peste ,la calit. Ceapa trebuie sa fie aproape calita.
- apoi, cand lintea este aproape fiarta , pui continutul asta peste ea( ceapa si usturoiul) , dai iar la fiert o perioada si incepi si pui ulei de masline peste supa. Eu as zice o lingura de cateva ori(5 ori, poate).
- trebuie sa pui un pic de chimen macinat, cam 1 lingura rasa, praf de coriandru( 1 ling.), spre sfarsit lintea trebuie sa fie galbuie (lintea, nu sosul), ca sa fie bine facuta. Pe urma o bagi in blender sau daca iti place cum arata , o poti lasa asa.
- se adauga sare si 2 leg. mici sau 1 leg. mare de frunze de patrunjel tocate marunt.
- si apoi gata.

Sau..... as mai avea o reteta, de Supa crema de linte rosie cu mazare si morcovi. E divina. Daca o vrei, spune-mi ;)

22+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Habar nu am ce sa gatesc azi ,mi-e pofta de cartofi taiati in 4 la cuptor cu un sosulet de smantana ceva si nu stiu ce carne sa bag langa sunt in pana de idei si chef nu am sa gatesc .

Aseara am mancat o pizza mare cu multa mozarella si vreo 15 clatite (cu nutella,cu gem de zmeura si branza de vaci cu rom si stafide) aveam o pofta nebuna de vreo 3 zile nu m-am miscat toata noaptea ce durere de stomac am mai avut,parca mancasem pietre si la o miscare brusca simteam ca dau tot afara .

Mooaamaa ce mi-e lene si n-am chef de nimic azi ,mi-e lene si sa respir

23+

Se pare ca va fi

Tulaiiiii Alayna, dar cum ai putut manca atat? 15??!!!!?!!! clatite, dupa o pizzzaaaa mareeee!!!. Eu as fi fost "dead for the world" vreo saptamana, dupa .
Eu, de-abia de reusesc sa mananc , cand am pofta, o juma`de pizza , iar la clatite, vreo 2-3, hai, maxim 4 si deja sunt satula.
Felicitari totusi, ca ai reusit. Uneori as vrea si eu sa am asa un apetit, ca mi se pare ca mananc ca o pasare, de nush de unde se alimenteaza copilul asta.

Wooaii, , ca acum mi-e mie pofta de clatite.

P.S: Nu am vrut sa par rautacioasa ....insa m-a amuzat "lenea" ta de dupa.

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci de reteta hayat. e de ajuns. nu prea imi surede amestecul cu mazare si morcovi :D

am facut ciulama de pui si ciuperci si mi-a iesit asa de buna ca am bagat 2 portii. cu mamaliguta. mmmm.
si acum mananc cirese.
ce-o fi in stomacul meu mai incolo nu vreau sa ma gandesc

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput