Strugurasi de Sept-Oct 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Nume ciudate am mai intalnit Kuruletz, Sovata, Bila, Varzar.. si mai sunt da nu mai stiu acu..
Si mai mult am un prieten atat de fain tipul, zici ca-i rupt din revista.. si il cheama buboi...

27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

nici mie nu mi place numele de casatorie
aveam un nume asa de frumos inainte , si acu tanjesc dupa el

_

25 +

Mergi la inceput

hai ca rade si fii miu odata cu mine
tari de tot , ce sa mai

_

25 +

Mergi la inceput

stefy ce pozitie avea bb tau la eco ?
eu cred ca al meu e transversal , ca l simt cum da simultan si in dreapta si in stanga

uterul tau pe unde a ajuns ?
a depasit cu mult ombilicul ?

_

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

jade dar colul tau cum mai e?
Mie niciodata nu-mi zice nimic de el si eu uit mereu sa intreb.Control pe masa nu-mi face doar eco.Cand am facut morfo la 22 si 5 zile eva era asezata transversal iar la 25 sapt era cu picioarele in jos ( din pacate ptr mine).
Mikka eu ptr bebel n-am inceput cumparaturile iar baiatul meu e deja flacau si-i iau toale din mall, dar stiu ca pe str. republicii sunt vreo 3 magazine cu lucrusoare ptr bebe. Unul e chiar vis-a-vis de magazinul mare.Nu cunosc preturile si nici calitatea.
In mall sunt scumpe ca sunt numai de firme.

27+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

bunaa

Jade imi pare rau ca iar au fost probleme asa mari incat ai ajuns in urgente... uf!! mereu am zis ca o sarcina trebuie dusa macar pana dupa saptamana 30 ca sa fie sanse bune ca bb sa fie ok.

zubi, May, mie mi se pare ca lintea fierbe repede. vreo ora jumate maxim. cea rosie, mai putin. oare nu o fierb eu suficient?
cam o ora si ceva imi ia ca sa fac o ciorba obisnuita.

oana(iasi), sa traiasca gemenii!!! au fost maricei pt niste gemeni.

hei ce aveti cu numele de Constantin? al doilea nume al baiatului meu este Constantin. noua ne-a placut mult cand l-am ales. mie mereu mi-a placut, mi s-a parut ca are o rezonanta aparte, ca sa nu mai zic de semnificatia religioasa.

of pe mine iar ma incerca niste greturi de cateva zile.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Jade , la sfarsitul lunii a 6-a uterul trebuie sa fie cam la 2 degete peste ombilic> dar atentie cand il palpezi ...s-ar putea sa ti se para mai mic pt ca e rotunjit in varf. Trebuie apasat un pic si cuprins cu palma ca sa iti dai seama unde e fundul.

Oana 24+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

May, eu pe site m-am uitat de mult, din pacate nu gasesc ce imi trebuie mie acum, adica body-uri cu maneca scurta, tricouri si camasute si pantalonasi din astia mai subtiri (am vb cu fina inainte, stie si ea site-ul si chiar mi-a spus ca ii place f mult ca a cumparat de acolo inainte de nasterea lui bebe). Am bifat cateva lucrusoare pentru bebelina, pentru cand imi da sotul liber la cumparaturi, ca el e cu superstitiile astea, sa nu cumpar pt bebe prea devreme
Multumesc camady pt info, o sa merg pe republicii sa ma uit si o sa merg si in mall. Chiar daca sunt mai scumpute in mall, poate sunt frumoase, ca la noi in mall nu sunt decat 2 magazine pt bebei cu haine scumpe si urate, nu le calca nimeni pragul, erau magazinele goale de cate ori am fost. Era o salopetica din material subtire pentru baietei de 2 luni un milion si ceva, sotul a facut ochii cat cepele cand a vazut ca o bucatica de material minuscula poate costa atat

24+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

stefy ce pozitie avea bb tau la eco ?
eu cred ca al meu e transversal , ca l simt cum da simultan si in dreapta si in stanga

uterul tau pe unde a ajuns ?
a depasit cu mult ombilicul ?

_

25 +

Jade bebe e transversal, avea piciorusele intinse.
La ecograf dr a pus aparatul si deasupra ombilicului si l-a vizualiza pe bebe ...insa eu il simt tot sub buric, uneori chiar jos de tot.
De 3 seri am parte de fotbal cu vezica mea. E o senzatie ciudata, ca imi da cate un picor de imi sta respiratia si simt nevoia sa ma duc urgent la baie ... si la baie ... surpriza.. doar 3 picaturi. Ma asez in pat si iar incepe show-ul.

+25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Hello!

Am fost la botez, a fost foarte dragut Pana la urma am cumparat scaunul de masa cadou si le-a placut mult. Nu aveau si le va fi de folos!

Nu stiu voi cum sunteti...dar eu am inceput sa obosesc, sa am insomnii , am o burtoaca cat China si ma umflu de la caldura...deh , placerile ultimului trimestru In rest e totul ok

Acum tot stau sa ma gandesc daca sa mergem sau nu la mare in conditiile astea...oricum eu tot cer oferte last minute si ne tot uitam prin ele, daca gasim una de nerefuzat cred ca ma risc la 10 zile...in primul rand pentru fete care isi doresc mult la balacit.

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 30 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput