Strumfi de iul-aug 2007 (217)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

dar Mychy cu cine s-o bea cafeaua zilele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Traiesc in Orasul Alandala

Juridic@

Cred ca cu sefa ei ca am inteles ca e o "draguta"

Cygni mi'ai dat o idee de cadou! Cum venim anul asta in romania, ar fi perfecta valijoara ca bagaj de mana lui Emily!! Sunt super dragute!!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Citat:

Juridic@

Cred ca cu sefa ei ca am inteles ca e o "draguta"[:D]

[
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+

Este oare ruda cu a mea?

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cygni

Timi, nu stiu daca ai vazut cand ii scriam Lunei daca stie de trunki, acum c-ai mentionat zi-mi te rog daca esti multumita de trunki, tocmai am comandat acum doua zile varianta asta http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001KC06MO/ref=oss_product sper sa nu regret, nu prea imi dau seama de dimensiuni

"Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how."

sa nu te astepti la minuni, sunt doar niste jucarii de plastic dar pe care nu regret ca le-am luat fetelor. Soph si Saya au cate o buburuza.
Nu este foarte incapatoare dar de exemplu in aeroport cand sunt obosite se aseaza pe trunki si le tragem dupa noi, sau se dau singure pe ele, au activitate cand e de asteptat si nu au alte jucarii la indemana (mai ales ca n-au acces la ele cands nu calatorim tocmai sa fie bucuria de-a le redescoperi)...sa mai zic ce importanta isi dau ca au si ele valize?
De data asta nu zburam dar se vor juca cu ele in parcari, tocmai m-au ajutat sa le inghesui lucrusoarele in trunkiuri si-au fost super incantate
o sa vezi ca Alise va fi foarte incantata de ea si nu va mai conta ca la aceeasi bani puteai sa iei ceva mai durabil si mai incapator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

mada,felicitari pentru sarcina, acum am vazut semnatura
Emily ce-si doreste? fratioara sau surior? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Timi, multumesc de raspunsul prompt, asa ma gandeam ca Alise va fi incantata si e bun ca bagaj de mana pentru cand vom pleca cu avionul (desi nu stiu cand se va intampla asta ) dar merge si ca bagaj de masina cu jucarele si alte minuni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Citat:

Juridic@

Cred ca cu sefa ei ca am inteles ca e o "draguta"[:D]

[

Este oare ruda cu a mea?

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Da, da! Daca nu ruda prietena la catarama !

Mergi la inceput

Citat:

mada,felicitari pentru sarcina, acum am vazut semnatura
Emily ce-si doreste? fratioara sau surior? :)

"Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how."

Emily isi doreste fratior ! I_a ales si numele o sa il cheme Rafael..
Cred ca a contat faptul ca o prietena a ei tocmai are un fratior de 3 luni...si vrea la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:

Luna, spune-mi si mie te rog cum ai slabit ca anul acesta la 30 de ani am inceput si eu sa ma ingras, inainte mancam orice oricat oricand si acum e jale

Asta am patit si eu, am ajuns de la 40 kg (mult prea slaba eram), la aproape 60 (cand deja sunt plinuta bine) in descurs de 4 ani. Binenteles ca am arata si eu bine intre 26 si 29 ani cand ma stabilisem la 50 kg, ideal pt mine. Dupa nasterea lui Adelise, obisnuite fiind ca mananc orice si nu ma ingras am mancat chiar orice si m-am ingrasat.

Am slabit cu Dieta Dukan (e subiect la femina intim) dupa ce o prietena a slabit vreo 14 kg in 3 luni. Asa ca am zis ca incerc si eu. Slabesti f repede, de aceea mi-a fost frica in ideea ca probabil le voi pune la loc. Insa desi nu mai tin dieta, am grija ce mananc si ma bazez pe principiile ei, asa ca vad ca inca scad. Acum mananc in general salate, cu pui, cu oua fierte, peste, legume multe, fructe, si mai pacatuiesc la cateva zile cu cate o prajiturica, chipsuri, dar de ex daca al meu mananca o felie de prajitura eu mananc jumate doar de pofta, sau daca vreau chipsuri desfac un pachet si mananc doar jumate. Insa in general consider "treats" fructele, care nu sunt permise in primele faze ale dietei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:

Timi, nu stiu daca ai vazut cand ii scriam Lunei daca stie de trunki, acum c-ai mentionat zi-mi te rog daca esti multumita de trunki, tocmai am comandat acum doua zile varianta asta http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001KC06MO/ref=oss_product sper sa nu regret, nu prea imi dau seama de dimensiuni

Ca mi-am adus aminte, nu stiu cum sunt ca nu folosesc, dar suna bine.

Mergi la inceput