Strumfi de iul-aug 2007 (217)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Luna eu mi-s mandra de mine ca am stiut ce baiat sa-i aleg lui fi-mea.

Vivela dc si copro i-a iesit bine atunci bravo homeopatei ca i-a gasit remediu. Cu fructele ma gandeam ca poate se va impaca mai bine cu ele daca le va culege el direct din copac.
Ati pus ceva pomi la casa?

Desi Daria nu a zbughit-o niciodata de langa mine (va spuneam ca e mai fricoasa de straini) zilele trecute nu stiu ce a apucat-o si a luat-o inainte si mi-a traversat si o strada micuta singura bine o strada laturalnica, dintre blocuri, nu circulata, dar oricum, si-a creat precedent si acum o zapacesc mai mult la cap cu atentia la masini.
Astazi a trecut un nene schiop pe langa noi si i-am zis si eu ca merge asa fiindca a dat masina peste el la care DAria imi raspunde " minti, nu are cum sa dea o masina peste un om, nu e bun sa-l calce o masina, numai un copil e bun" .
Mi-am dat seama cata incredere au astia mici in oamenii mari, nici nu concepea ca un om mare nu poate sa fie atent.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Vio, apropo de manelisti si alti intepreti consacrati, de la o posta dinstanta se auzea o tanti - care falsa groaznic o muzica populara modernizata, strigand in gura mare, pe la 9 seara: "sa cantam cu totii, sa iasa soarele, ca ne-am saturat de ploaie!" . ce soare, cocoana, ca-i 9 ceasu', uite luna sus pe cer...
cred ca luase si ea un abocalmin, ceva la bord .

fug sa imbrac mandrul sa iesim la plimbarica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dana corect, uitasem ca ne incuscrisem. Eu nu-mi retrag oferta oricum, cu asa frumusete precum Daria. Plus desteapta!

Cu Adelise am rezolvat-o: pana descopar cum sta cu aptitudinile academice, o fac gimnasta. Din septembrie o dau.

Vio si Vivela sunteti tari cu povestile despre balciuri. Si noi avem aici (la sat, ca tot in afara capitalei suntem si noi) tot feluri de balciuri prin imprejurimi. Avem unul sambata acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

vai, Vivela, ce muzica misto trebuie ca a fost! Ma umplu de invidie ca nu am fost eu cea care a compus versuletele alea scanteietoare!
Dar uite, pot compune si eu la comanda niste cantecele socio-patologice din astea , ca de ex o oferta de ultim moment pentru zilele buftei, daca e vreun organizator, compozitor ceva pe receptie:

la noi in buftea-hei!
e totul minunat
si sprituri si femei
si locuri de jucat

sa cante muzica,
friptanele sa friga
sa curga berea-da!
si fetili sa striga (n-am gasit alta rima!)

cine-i nascut in buftea
si viata lui ii place
sa zica o manea
tot ilfovu'sa joace

si tot asa.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Pfai deci va faceti de cap in ultimul hal. Adevarul e ca va invidiez , sunt la serviciu si nu stiu cum de-am reusit sa mai vad si eu in cache una alta ce se mai intampla pe aici. Nu stiu daca va mai amintiti de noi, cert e ca eu am intrat sa urez strumfilor "La multi ani" sa fie sanatosi, cuminti...ca toti copiii si fericiti!

Noi suntem bine, marti am avut serbarea de sfarsit de an (a trebuit s-o dam pe Alise la gradinita mai devreme decat ne propusesem) si astazi a fost ultima zi de gradi. Prin august o sa mergem si noi in concediu.

Carla, te felicit pentru sarcina si bebe, sa fie sanatoasa, sper ca si tu te simti bine. Fetele ce mai zic?

Violeta si Vivela, le compuneti la greu vad :). Pe messenger n-am mai intrat de nu mai stiu cand si nici poze cu copiii n-am mai vazut :(

Luna, v-am citit si pe voi in ultimele pagini, mult succes cu scoala pentru Adelise si la concurs pentru Cosmin. Prietena mea s-a mutat in Totternhoe, Dunstable, cred ca e tot in Hertfortshire da' nu bag mana-n foc si mi-e lene sa dau cu google.

Concedii frumoase tuturor celor care pleaca curand!
Se duce cineva la turci?

Va salut si sper sa mai pot intra, cand e sefa in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cygni ma bucur sa te citesc. Succes lui Alise, cum ii place la gradi? Unde mergeti in concediu?

Dunstable e in Bedfordshire, acolo stau si cumnatii mei, nu e f departe de mine, la vreo 30 min. Poate daca ii vizitezi ne vedem si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buletin de seara sau poveste de noapte buna:

Hmmm e cam mult de scris (introducerea e foarte lunga ) si-mi face lenea un "masaj" ......dar daca tot v-am tinut la curent cu ce s-a intmaplat azi la noi in casa hai sa va povestesc si ultima activitate comuna a fetelor mele pe seara asta.

Cate ceva despre protagoniste:

Sophie de multe ori cand merge la culcare daca are o eticheta la indemana isi suge degetul ca atare i-am taiat toate etichetele, daca mi-a scapat cate una chiar ea mi le aduce sa le tai. Vad ca lupta sa se dezobisnuiasca de obiceiul asta dar in acelasi timp e tentatia foarte mare (cauta etichete si isi suge degetul si cand e afectata tare ca am certat-o).

Saya aproape in fiecare seara adoarme in carucior in alta camera decat dormitorul lor. Asta noi intentionam sa fie o pedeapsa pt ca nu dorm si tot chicotesc&stuff dar Sayei ii place asa de mult incat se cere in carucior (dupa ce adoarme o ducem in patul ei).

In ultimele zile pt. ca ma asigur ca Soph sa nu aiba nici o eticheta la indemana, o pune pe sora-sa sa se dezbrace, ca sa ajunga la eticheta interioara a pijamalei sora-si si sa-si suga ea un pic degetelul. Si uite asa cand mergem noi sa o luam pe Saya sa o mutam in carucior (ca tot speram ca va dormi si ea ca oamenii in pat) o gasim pe micutzica dezbracata, in pat la Soph si pijamaua ei aruncata pe jos....(ca doar mama sau tata nu se prind de ce se intampla).

Si in sfarsit seara asta:

Ca deobicei le punem la nani, le pupam, inchidem usa si numa ce auzim tup-tup-tup... na stiam ca Saya e deja in pat la Soph. Asa de incet vorbeau si asa de dragalasa ni s-a parut interactiune dinte surori incat le-am mai lasat o vreme. Cand am considerat ca e mai important sa doarma, sotul a iesit afara sa aduca caruciorul si sa-l bage in camera de joaca/oaspeti. Pana s-a invartit sa mai arunce din jucarii din cale, sa franeze caruciorul auzim ca iese Saya din camera si apare vesela si gata de mers in carucior "imbracata" in pijama. Pt. ca nu sta acoperita are inca pijamale intregi de bebe. Eram gata sa sar cu gura pe ea dar n-am putut pt. ca faceam eforturi sa nu rad. Saya mea era imbracata cu pijamaua doar ca la picioare era cu fata la spate, la mijloc era rasucita ca sa poata sa-si bage mainile cum trebuie.
Ajunge Say la taica-su, eu trag aer in piept si incep discursul "blablabla" la care taica-su imi taie elanul : "stai ca asta nu-i tot". Sar ca arsa de pe canapea si ce vad, pe sub pijamaua toata sucita Saya avea botoseii lu'sora-sa moment in care nu mai pot si izbucnesc in ras urmata de sot...normal.

Dupa ce ne mai potolim din ras o intreb cine a imbracat-o si nu zice nimic, insist de cateva ori si se aude Soph din camera ei "me". Asa si banuiam ca a imbracat-o la repezeala si-a expediat-o afara din camera sa nu mai intram noi sa ne luam de ea ca si-a supt degetul

Pe principul "greseala recunoscuta e pe jumatate iertata" (if you know what I mean Vio) i-am zis doar ca sunt dezamagita si-am iesit iute din dormitorul lor. Hmmm asta sa fi fost motivul sau ma prapdeam de ras?

Mergi la inceput

Timi sunt absolut delicioase fetele tale si strengariile lor te topesc cred. E foarte frumos cand povestiti de cum relationeaza fratii, mi-as fi dorit si pentru Alise asa ceva.

Luna, eh, le-am incurcat si eu, ce mi-e geam, ce mi-e fereastra Anul asta mergem doar in concediu in Ro pentru ca in urma accidentului cu masina si a reparatiilor avem pentru prima data datorii suficient de mari cat sa nu ne permitem o iesire prin alte parti asa ca avem rezervare in august la mare si Alise va petrece mai mult timp la Lepsa cu bunicii. La anul imi doresc sa ajung in UK neaparat, nu am mai fost de multa vreme si sper sa reusim, bineinteles ca dam de veste.
Pe Alise am dus-o initial la cea mai buna si noua gradi din oras, conditii super, tot tacamul numai ca n-o putea suferi pe educatoare. Si dupa 2 saptamani in care ne-a dat toate semnalele din lume ca nu se va "adapta" acolo, am cautat alta gradi, mai "modesta" din toate punctele de vedere dar am gasit o educatoare super de care s-a atasat si care a lasat-o in ritmul ei si brusc n-a mai fost nicio problema. Am dat-o in martie si nu a lipsit nicio zi, deci pot spune ca a fost un succes a doua experienta.
Apropo de ce ziceai de Lis a ta, mor dupa uniformele de acolo, bine, nu toate scolile au uniforme dragute dar unele erau f simpatice desi nu prea sunt adepta uniformelor.
Spune-mi te rog daca ai vazut in realitate o geanta "ride-on" de la trunki fiindca tocmai i-am comandat una, am citit review-urile, sper sa merite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Cygni merci Poate ti se indeplineste dorinta de-a avea Alise o surioara sau fratior Bafta!

nu e mai scump concediul in RO?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Cygni merci Poate ti se indeplineste dorinta de-a avea Alise o surioara sau fratior Bafta!

nu e mai scump concediul in RO?

Timi, leutza si berbecutza.

Doamne fereste -eu visam asa la modul teoretic, ca Alise cere intr-una, dar luandu-le pe toate in calcul nu m-as baga la inca o sarcina si implicit bebe 2.

Pentru concediu am facut early booking cum se zice si ne-a costat f f putin (adica 280 euro pentru 7 nopti -fara masa) la un hotel ce pare (sper sa si fie) dragut, cu piscina, jacuzzi si loc de joaca pentru copii, aproape de plaja.

Mergi la inceput