Strumfi de iul-aug 2007 (217)
Raspunsuri - Pagina 16
Luna1 spune:
Multumesc fetelor ii transmit.
Pup obrajorii lui Sophie!
Lasa Abocalminul VIO ca e toxic la creier, baga un viski si trece.
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela LOL? hai ca o pun si aici, poate mai sunt doritori de lectura: http://dl.transfer.ro/transfer_ro-13jun-498c6c45a30e.zip |
vai, Luna, cum poti sa pui la indoiala dragostea mea?
o pusesem pe transfer, ca sa o ia tot poporu' (roman, englez si cine o mai vrea). dar daca vrei musai sa ti-o trimit pe mail, hai ca fac un efort .
felicitari multe pt Cosmin, te cred ca esti mandra, ai si cu ce!! bravo lui .
Vivela spune:
Luna, misiune indeplinita! sent! (LOL )
apropo de misiuni si actiuni. duminica ma tot batea david la cap de dimineata ca "sa mergem in actiune" - habar n-am de unde a venit cu ideea, probabil de la niste desene. si cum tot ne pusesem noi in cap sa ne ducem in sat la balci (v-am zis ca ne-a mancat in dos sa vedem si noi ce-i pe la "zilele vlasiei" - si am vazut: mult, mult noroi si multe kitschuri, deh, ca la tzara), deci cum ne pusesem noi in cap asta, i-am zis ca gata, mergem in actiune .
a suportat bietul copil sa-l tarasc prin noroaiele alea, in timp ce eu injuram de mama focului - in gand, si imi juram ca n-o sa mai calc in viata vietilor mele la astfel de "manifestari". l-am dat intr-un trenulet electric, cam varza, stateam cu ochii cat cepele pe el si ma rugam la D-zeu sa nu pateasca ceva, sa nu se curenteze sau sa cada de acolo...da' 3 minute cat s-a invartit asa bine s-a simtit .
in fine, dupa ce am scapat din noroaie ne-am abatut si pe acasa (adica la mosie) sa ne spalam, sa putem sa iesim si noi "la oras" - mi-era si rusine (3 zile apoi am avut senzatia ca am noroi pe picioare). am ajuns acasa pe la 11 seara, copiii adormisera in masina. tac-su l-a luat pe david in brate adormit cum era si l-a adus in pat. si david la el, ca prin somn: "tati, a fost bine in actiune!" , apoi buf, cu nasul in perna si a inceput sa sforaie .
ioanaiub spune:
da, mare figura David
eu stau linistita, sotul se tot agita pe aici, o tot suna pe educatoare ... asa e el, mai agitat , eu stiu ce am crescut la casa
Timi07 spune:
Vivela LOL, deci mai mergeti in actiune nu-i asa?
Lasa nu te necaji ca Sophie vrea la Pisa si in Rusia (i se trage de la un atlas pt. copii).
madabout2003 spune:
Holla!
Luna felicitari pentru Cosmin! Ce baiat mare si destept! Si nu mai vorbii prostii de Lissy si Miliardaru' ca o sa il urmeze pe Cosmin si nu o sa aiba nevoie de nici un barosan!
Nu stiu ce e bb 2 astept urmatoare eco pe 12 iulie! Va anunt cum aflu!
Timi pupici pt buzica botoxata...si pt "estetician"!
Ioana foarte frumos ti'a raspuns David!
Maine Emily are serbare la scoala, si toti parintii participam cu una cu alta...eu o sa am un stand de machiaj ! Deja m'a avertizat fie'mea sa o fac pe ea cea mai frumoasa!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madabout2003 Timi pupici pt buzica botoxata...si pt "estetician"! Maine Emily are serbare la scoala, si toti parintii participam cu una cu alta...eu o sa am un stand de machiaj ! Deja m'a avertizat fie'mea sa o fac pe ea cea mai frumoasa! MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+ |
merci.
Daca ai nevoie de ajutor la machiaj Saya n-are nimic in agenda pt maine, iti da ea o mana de ajutor si tu te ocupi doar de Emily.
Distractie placuta maine, suna foarte interesant ... asteptam rezumatul si poze.
ioanaiub spune:
Vivela, frumos la balci , bine ca David a avut parte de actiune
Luna, felicitari pentru Cosmin
Luna1 spune:
Vivela mersi mult, nu vazusem mesajul cu shared.
Tare de tot David cu actiunea lui. Bine ca i-a placut asta e important, noroiul conteaza mai putin.
Mada spor la machiat, ce fericita ar fi fie-mea sa fie acolo.
Ioana eu voi fi ca sotul tau la anul, cand imi pleaca Cosmin o sapt de acasa in tabara.
Noi intram pe ultima suta de metri, Adelise mai are doar luna asta si iulie la gradi, dupa aia in august suntem noi in vacanta si o mai tine si soacra-mea, si din septembrie ura si la....scoala.
Marti mergem la scoala sa cunoastem profesoara ei, sa isi cunoasca colegii si sa comandam uniforma. Am emotii deja. Parca o vad ca dupa ziua de marti zice ca nu mai vrea la scoala.
violetan spune:
Timi, nu ALBOcalmin, ci ABOcalmin. Si mai aveam un client acum multi ani care zicea "abcize" in loc de "accize".
Luna, stiu ca abocalminu' e toxic la creier ca m-am pregatit pentru medicina , never mind c-am ajuns la ase-uri comunciari si altele inrudite strans cu medicina . Ahhh ce mai stiam pe dinafara toate denumirile si substantele si ce mai era pe-acolo Io nici nu iau pastile in general, doar atunci cand e cazul, altfel pentru chestiute minore nu ma arunc la "toxicitati" de-astea Felicitari pentru cosmin, cred ca ti-a crescut pipota pana la cer si-napoi de mandrie.
Vivela, hahahahahaha apropo de balci: noi suntem deja la al treilea de cand ne-am mutat, suntem veterani. Acum se instaleaza toate alea pentru week end. In paralel cu acest eveniment se mai desfasoara unul- complementar- in imediata proximitate a crevediei (adica buftea- la 1 minut de mers cu masina si la 10 pe jos) si anume "zilele buftei".
Acest eveniment este unul asteptat cu sufletul la gura de (aproape) toata populatia riverana , deoarece, asa cum m-a informat bona lui laur se "tine" la restaurantul "La Calul Balan", in inima Buftei si ii va avea ca protagonisti pe cativa manelisti de top, maria dragomiriu, maria carneci si multi altii. Mici, bere, gratare, sucuri naturale acidulate, colorate artificial si aromatizate sintetic, "comedii" sigure precum FNI-u', abia astept sa merg, efectiv!
Acu' io fac misto, dar la balciul din sat vom merge cu siguranta, pentru ca e in drumul nostru si laur vrea vata de zahar, vrea tot soiul de prostii de jucarie cu care se joaca juma de ora maxim dupa care le arunca, dar e fun, asta e...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007