Strumfi de iul-aug 2007 (217)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaiub/ioanaiub.jpg)
ioanaiub spune:
David a plecat in excursie la Tg Mures, la zoo ... am mai fost acolo de cateva ori, nu e ceva nou pentru el dar l-am lasat sa mearga sa vada cum e si fara noi
... i-am zis sa fie cuminte si sa asculte de educatoare si el mi-a zis ca se uita la copii, vede care e cel mai cuminte si numai langa el sta
... mare figura
, el e cuminte de felul lui dar cu altii mai face si nazbatii
Mara e mancatoare de fructe, spre deosebire de David, care nici nu vrea sa guste ... ma gandesc ca vom merge in vacanta si iar va manca numai fructe
Vivela, bine ca i-a gasit remediul
si la noi gradinita e deschisa pana la 1 august dar eu nu-i mai duc ... ii mai duc la mama, mai avem noi concediu, mai stau cu soacra-mea si trece vara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Timi07/Timi07.jpg)
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela Timi, eu cred ca la voi e o zi "de-aia"...eu zic sa stati in casa, sub plapuma ![]() imi pare rau pt accidente, ia la tine un tub cu gel de arnica, e bun pt vanatai/lovituri. Traiesc in Orasul Alandala Juridic@ |
in casa am stat dar nu sub plapuma
![](icon_smile_big.gif)
da, mi-am propus sa iau un tub cu gel de arnica dar...a ramas doar la faza de intentie.
Ma bucur ca a inceput David "diversificarea" dar n-am inteles de ce vrei sa mergi cu Damian la homeopat
Mychy pe unde esti?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
Vivela nu stiu cat este de adevarat insa se spune ca daca nu mananca bine ci doar bea mult lapte si dulciuri la greu, cere apa multa e posibil sa aibe limbrici. Poate nu ar strica sa-i faci si o analiza.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
citat din mesajul lui ddanagh Vivela nu stiu cat este de adevarat insa se spune ca daca nu mananca bine ci doar bea mult lapte si dulciuri la greu, cere apa multa e posibil sa aibe limbrici. Poate nu ar strica sa-i faci si o analiza. un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010) |
i-am facut copro, cica nu-i nimic
![](images/user_woman.png)
Luna1 spune:
Neatza si de la mine mai la amiaza asa.
Vivela lasa mama depresia, tocmai acum te-a apucat cand i-a venit apetitul lui David? Baga o sesiune de shopping ceva si trece. Felicitari lui David pentru apetit, sa dea Domnul sa-l tina ca imi dau seama ce disperare e pt o mama sa iti vezi copilul in greva foamei. Nu mi-ai trimis si mie cartea desi te-am rugat, nu ma mai iubesti!
Monicabo te inteleg cu extenuarea, si eu ma simt la fel, insa in ultimul timp asa n-as mai face nimic. Recunosc ca am inceput sa nu mai fac toate alea, mancare fac seara in special pt copii, il intreb pe al meu ce vrea sa mananace dar el e baiat bun in general si zice ca-si face el ceva repede daca n-am chef de gatit. Pup si sper sa iti revii.
Timi pupam Sophie Toffee, cu botoxul ei si unghiile negre. Sunt haioase foc fetele tale.
Madabout ce ascunzi in burtica? Vei afla sau va fi surpriza?
Eu is la scarbici unde e liniste si pace (inca).
Ieri am fost cu Cosmin la concursul de matematica pt anul 5, finala pe judet (adica Herfordshire), am fost super mandra de el si de tot ce am aflat despre el de la directoarea scolii lui si de la profesoara. Au terminat pe locul 10 din 25 ceea ce e o realizare tinand cont ca acolo erau cele mai tari scoli din tinutul nostru. Stiam ca e ok la mate, insa ce mi-a zis directoarea m-a lasat masca, au fost in echipa, fiecare scoala a trimis o echipa formata din 4 copii. Directoarea mi-a zis ca cei patru de la scoala lui Cosmin(Cosmin si inca trei) sunt pusi pe gifted list, adica copii cu talent special, ceea ce inseamna ca se face un plan special de dezvoltare a abilitatilor lor si este urmarit in ani. La momentul actual se lucreaza cu cei 4 la nivelul anului 8 (ei fiind anul 5).
Nu va spun cat de mandra am fost si sunt de el, l-am adus aici acum 6 ani si nici nu vorbea engleza iar acum mi se spune ca e un mic geniu in matematica in special. Mi se pare ireal. Echipa castigatoare a avut 69 puncte si a noastra 60. Nu va zic ce intrebari grele au avut, de nici noi parintii nu eram in stare sa le facem.
Gata, m-am laudat, dar trebuia sa spun si eu ce comoara tin eu acasa.
I-am zis lui Cosmin sa dea ceva creier si sora-sii, dar cum ziceam pe ea o rezolv repede, petesc un bogatas si gata.
Va pup pe toate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
Luna, FELICITARI lui Cosmin, si tie mamica draga
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
violetan spune:
citat din mesajul lui ioanaiub ... i-am zis sa fie cuminte si sa asculte de educatoare si el mi-a zis ca se uita la copii, vede care e cel mai cuminte si numai langa el sta ![]() ![]() _ "Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate |
Nu pot sa cred asa ceva!!!
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Timi, ce haios povestesti, dar mi-nchipui ce harmalaie trebuie sa fie acolo.
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Mi-e un somn de nu va vad! Si am o apasare pe creieri, asa, ca parca as lua un abocalmin (asa zice dentistul meu ca spun majoritatea pacientilor lui
![](icon_smile_big.gif)
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Timi07/Timi07.jpg)
Timi07 spune:
Luna transmite-i felicitari lui Cosmin.
Soph nu are unghiile vinete inca doar buza umflata si machiaj natural (o dunga pe obraz).
S-a crucit si sotul cand a vazut pozele.
Albocalmin? eu aveam o vecina care pt orice problema recomanda "niste tzuica"
Luna1 spune:
citat din mesajul lui ioanaiub David a plecat in excursie la Tg Mures, la zoo ![]() ![]() ![]() |
Ai un baiat fantastic! Auzi sa zica el asa ceva, fantastic ce te-a linistit!