Strumfi de iul-aug 2007 (217)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaiub/ioanaiub.jpg)
ioanaiub spune:
Vivela, fii barbata ... cateodata se aduna multe, si te depasesc, dar se rezolva toate pana la urma
eu sunt in urma cu toate: cu somnul, cu mancarea, cu curatenia, adica le fac pe toate doar asa, sa fie facute , si totul din lipsa de timp. astazi, de exemplu, dupa ce luam copiii de la gradinita iau oalele din frigider si fuga la gradina, mancam acolo si apoi vedem ce mai muncim
... dar mai am putin si apoi vacantaaaaaaa
, si cel putin doua saptamani nu ma mai intereseaza nimic
... daca am zis am zis
am vazut ca v-ati "destrabalat" in week-end, ba cu prosecco, ba cu piscoturi, capsuni, eugenii alea-alea ... noi am fost la un party sambata noaptea, la o cabana langa manastirea sambata dar nu m-am "destrabalat" prea tare pentru ca dimineata a trebuit sa conduc, am adus acasa trei barbati, care mai de care mai adormit, sforaiau de imi venea sa-i las in padure
... barbatii astia
maine David are excursia de sfarsit de an, merg la tg. mures la zoo ... bineinteles ca Mara vrea si ea
, dar ne-am facut maine dupa-masa program de infrumusetare, doar noi fetele
edit: vazut floricica Luca, cu obrajorii bronzolici
a, si La multi ani, Larisa!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
georgiana, eu iau 3!!!!
edit: eu am luat din ala Forte. de aia iau cate 3. dar costa prea mult asa ca dupa ce termin folia imi iau din ala clasic. cred ca macar 5-6 ar trebui sa iei!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
![](images/user_woman.png)
violetan spune:
Neata
Bravo, ioana, , la multi ani, larisaaaaaa!!!
, sa ai o viata implinita si fericita!
Lulu, super scump baietel ai si ce mutrita de nazdravan are! Vrea sef, ha? Pai cam asa va fi, mai mult ca sigur.
Vivela,
mychy, mai lasa ma mama ma drogurile alea ca nu e bune deci de-aia esti tu asa vesela si saltareata ca iepurashu' pe ecstasy?
georgi, succes cu santieru'.
carla, te las sa sarbatoresti si vorbim dupa.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
mychy,eu am luat o cutie cu 50 de drajeuri la 26 ron..sper sa nu uit sa iau macar 4,5 in 24 de ore.
vio,saru'mana
musso17 spune:
dupa cum am spus ne-am intalnit cu cristina si denis...denis e un baietel dragalas foc,vorbeste bine si corect spre deosebire de mihnea,la fel de nazdravan ca si al meu..s-au alergat,s-au jucat,chiar s-au inteles bine,se vede ca au crescut.cristina e asa cum mi-am inchipuit,calda,sociabila si cu niste ochi verziimi pare rau ca a fost scurta intalnirea si ca stau asa departe de noi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
TREZIREA!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
violetan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 TREZIREA! ![]() ![]() Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) ce mai fac eu Bibi David Bogdan Mihaita Ionut |
M-am tezit, ma, ce zbieri?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mai bine ati veni sa-mi faceti trafic pe "cliesee de pe vremea mea" si "mi-a fost rusine" la Generale, asa cum a procedat Monica. Ea cum poate? Luati exemplu de la ea (si de la Karli).
Hai, pa, dormiti toata ziua!
![](pupic.gif)
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Am editat ca am scris a-ti veni in loc de ati veni.
![](alcool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaiub/ioanaiub.jpg)
ioanaiub spune:
eu m-am trezit ... de la ora 6
am trimis copilul cel mare in excursie, pe Mara am lasat-o la gradinita ... acum sunt pe "metereze" , la un ceai de iasomie
se anunta o zi calduroasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Timi07/Timi07.jpg)
Timi07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violetan
M-am tezit, ma, ce zbieri? ![]() ![]() ![]() ![]() Mai bine ati veni sa-mi faceti trafic pe "cliesee de pe vremea mea" si "mi-a fost rusine" la Generale, asa cum a procedat Monica. Ea cum poate? Luati exemplu de la ea (si de la Karli). Hai, pa, dormiti toata ziua! ![]() Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 Am editat ca am scris a-ti veni in loc de ati veni. ![]() |
aha deci pe mine ma ignori.....doar pt Monica si Karli ai ochi.
Sophie a mea s-a gandit sa-si schimbe look-ul si si-a bagat "botox" in buza superioara, acum e super "senzuala".
botox= capul lu' sora-sa