Raspunsuri - Pagina 2
Luna1 spune:
Super, iti trimit PM cu emailul meu si vb cu Ioana. Ii urez succes, sa reuseasca sa studieze aici.
apsara spune:
Noi avem 2 e-readers, nu sunt Kindle, sunt BQ, de mai bine de o luna si suntem incantati. Sistemul e- ink e foarte odihnitor pentru ochi pentru ca nu exista o lumina interioara ca in cazul Ipad-urilor si PC-urilor.
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius E super Ok. Ioana citeste mult de pe Kindle. Si-a luat carti de pe net (in format doc sau pdf) si le-am convertit in format compatibil Kindle - este soft free pe net. Am cumparat si de pe Amazon ce nu am gasit free. Am utilizat si eu Kindle dar ea este stapana . E super Ok. Un produs excelent pentru orice cititor. Il recomand cu caldura. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Imi spui, te rog, cum se numeste softul?
rall spune:
Si eu is mandra posesoare (de Kindle), am citit mult mai mult de cand l-am luat asa ca il recomand si altora
adi2003 spune:
Am cautat dupa minipocket reader si am dat de mobipocket reader.
Asta-mi converteste un pdf in xml.
Doream transformarea unui pdf in .mobi
adi2003 spune:
Am reusit cu softul "Calibre" transformarea. Rezultatul il voi vedea cand imi soseste ebook-ul.
marius spune:
Am minipocket reader versiune 6.2 merge absolut Ok converteste o multime de fisiere doc, pdf, xls, html samd.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Am reusit cu softul "Calibre" transformarea. Rezultatul il voi vedea cand imi soseste ebook-ul. |
Eu Calibre folosesc pt Kindle, deci va functiona ok
adi2003 spune:
Problema e ca nu-l gasesc sa-l descarc. Ma refer la Minipocket Reader.
Dupa atatea cautari - tot despre asta cred ca e vorba:
http://www.mobipocket.com/en/DownloadSoft/ProductDetailsReader.asp
Doar ca e Mobipocket Reader