Aradence DC - (164)
Raspunsuri - Pagina 5
alinamoro spune:
Tot io!
Vorbesc singura pe-aici...sunt singura si acasa, ai mei au plecat la film.
Am o surpriza pentru Ioana. Aseara cand am descarcat pozele am gasit ceva filmulete de la serbarea Alexiei (colega lui Alesio si prietena Adelinei). A fost aparatul la ei si nu le-au sters. Am gasit un filmulet cu Alesio cum spune poezia.
Doamne ce-a crescut de cand nu l-am vazut!
Alesio la serbare
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA si io-s prin zona
ca tot vorbiti de poezii, am si eu un recitator :
http://www.dropshots.com/moni2011#date/2011-06-10/20:32:18
Deocamdata doar la nivel de Catelus cu parul cret si mai pe bucati,na asa ca la un an si 10 luni
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
alinamoro spune:
Moni, intre timp ai scris si tu.
Dupa cum vezi, eu sunt prin zona.
Incarc filmulete de la serbarea Adelinei, dar merge tareee greu.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 ALINA si io-s prin zona ca tot vorbiti de poezii, am si eu un recitator : http://www.dropshots.com/moni2011#date/2011-06-10/20:32:18 Deocamdata doar la nivel de Catelus cu parul cret si mai pe bucati,na asa ca la un an si 10 luni MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE "10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla" |
"fofular"
monica70 spune:
Daaa fofular=popular si el e taare incantat de cuvantul asta vad
Acum el e acasa - a ramas Diana la mami - deci avem de ce ne distra ca turuie la greu.Ne mai uitam la carti cu animale -fff rar ne uitam,mai mult le stie live de la tara - si e haios cum le incurca,par example cand a vazut o testoasa si zis "UITE MELCUL"
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
alinamoro spune:
Am incarcat 4 filmulete incepand de aici, daca aveti chef sa vizionati...
gabitzica spune:
La multi ani Serban! (Nu pot sa pun emoticoane, ca scriu de pe Ipad)
Diana m- am delectat cu pozele si filmuletele voastre. Ce scumpi sunt copiii! Ce- a mai crrscut Teo!
Fug la baie ca urla Ioana dupa mine...
gabitzica spune:
Am vazut doar pozele ca filmuletele nu le pot vedea de pe Ipad. Ce faini au fost costumati copiii la serbare. Alina fetele au facut cabaret?
Moni ti-am vazut noul look.
pufymic spune:
salutare!
acum se poate citi blogul din nou....:)
Alina multumesc de video, acum incerc sa il vad!
In rest sunt ok, in vbc acum, doar ca f ocupata la munca:) dar e bine!!!
pupici!
Povestiprafuite
monica70 spune:
IOANA ma bucur ca iti pot citi din nou blogul
Am reusit sa vad aproape toate (cred) pozele si filmuletele puse in ultimele zile,doar pe ale lui Miha nu le-am depistat inca dar mai incerc.Draguti foc toti participantii la serbari ,la fel cei trei fratiori proaspat germanizati ... mai puneti filme,ca Tudor mai ales,nu se mai satura de privit La Diana probabil saptamana viitoare vor face serbarea si am toate sansele sa o ratez daca merg la operatie.
ALINA maaai, fiica-ta e una adevarat talent in materie de dans ... da' nici cu Matia nu mi-e rusine!
Io continui sa ma distrez cu Tudor,mai ales azi a fost figurina rau cand vazand pe un carton din ala cu animale un cimpanzeu a zis "UITE ALE TZATZE IN GLADINA NENEA" Al naibii "nenea" - care nu era el chiar in gradina,dar ma rog printre frunzele pomilor din jungla asa parea ... dar sa il faca pe cimpanzeu "nenea" si sa mai si remarce ca are tzatze Am mai pus cateva filmulete cu el,sunt tot in linkul ala.