Aradence DC - (164)
Raspunsuri - Pagina 19
adablackcat spune:
Cristinacsa, eu doar acum am vazut linkul...Ma gandeam de ce oare a scris Alina ca ce faini is catelusii... Sunt foarte faini si dulci. Da' ce-i cu cei doi deschisi la culoare? Mie imi place mult rasa asta. Mi se pare ca arata ca un caine adevarat!
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Ce mult imi place ca ne putem pune poza la profil! E fain sa vezi cu cine vorbesti.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
monica70 spune:
LA MULTI ANI CLAU!
Na ca vin io la cafea,dar la asa "aglomeratie" imi sta cafeaua in gat
Noi ne-am intalnit aseara pe strand cu Gabi.Cred ca si azi mergem,tot asa ca ieri,dupa ora 17 ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
flavia ramona spune:
Am mare nevoie de putin ajutor de la fetele din domeniul medical, va spuneam candva ca varul meu a fost diagnosticat cu boala crohn, din pacate de vreo luna si ceva e rau, a fost si in spital, nu vreu sa povestesc aici ca nu e cazul, insa e slab rau, mai tot ce mananca vomita, il doare groaznic burta, etc. Stiti cumva ceva mai detaliat despre aceasta boala, de preferat din carti nu de pe la noi sau de pe site-uri straine. La noi se cam contrazic informatiile intre ele si acum e in faza in are nu mai stie ce sa manance, cam orice mananca ii face rau .
Melania 14 spune:
Flavia imi pare foarte rau de varul tau si nu pot sa te ajut cu informatii.Nici nu stiu ce-i boala respectiva.
Clau La multi an cu intarziere.Acum cu ziua ta mi-am adus aminte ca spuneai in primavara ca mergi la mare de ziua ta.Pune poze.
Cristina sunt foarte scumpi catelusii,de i-ar vedea Mela....
Miha astazi am mai luat o broscuta Le-a dat maica-mea bani copiilor pt inca una .Zicea maica-mea ca va muri de singuratate si tare-i plangea de mila. Asa ca acum Codita o are pe Mica drept tovarasa.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
adablackcat spune:
Neata.
pentru toata lumea. Cine o bea cu mine?
Ada
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Melania 14 Yo ! Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008) |
Da...multumesc, dar cafeaua se bea cu povesti (macar atat daca de fumat nu fumam). Asa ca...povestete-ne!
Eu duc dorul copiilor rau de tot. Desi ei nici habar n-au de noi. Am vorbit cu Iulia ieri si se distreaza de minune cu verisoarele ei. O cam incurca Vlad cateodata, dar asta e. A zis soacra-mea ca e asa cuminte Iulia si o ajuta mult. A luat-o ieri de mana si i-a zis: "Buni, toata ziua muncesti pentru noi, hai sa te odihnesti!". A obligat-o sa se aseze si i-a facut masaj. I-au dat lacrimile la buna-sa.
Ada
Bazar umanitar DC
Melania 14 spune:
Ce ma distreaza mazarea lui Mendel de pe google.
Ada cand au plecat copiii ?Mergeti undeva in concediu?
Eu i-am gasit zilele trecute un oxiur in scaun la Serban Ce sa fac?sa-i dau Zentel sau altceva naturist?
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
adablackcat spune:
Carmen, am dat repede sarci pe mazarea lu' gugal sa vad si eu cum arata oxiurul. Si l-am gasit. Sa nu-i dai Zentel. E foarte nociv pentru ficat. Cauta ceva naturist ca sunt o gramada. Si pastilutele cu usturoi ajuta.
Copiii sunt acolo cam de-o luna, Iulia a facut pauza doua saptamani cu tabara... Si acum 10 zile am fost eu trei zile acolo. In august imi iau concediu 2 saptamani, dar inca nu-i sigur ce-o sa facem.
Ada
Bazar umanitar DC