Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Haideti fetelor,nu v-ati trezit inca? cam bate vantul pe aici de un timp! Eeeeee,stiu eu ca cititi ,dar va e lene sa scrieti!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Neata la amiaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna ziua!
Asa e Ana: citim, citim dar cu scrisul mai putin!
Am inteles eu bine, s-a intamplat ceva cu Sabina si Nicklas????

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

da da ANA
toata lumea vrea sa citeasca dar se scris nu prea o mai face nimeni
azi mergem din nou la dermatolog (altul), sa vedem daca angiomul e angiom sau chist . Oricum cred ca tot la incizie ajunge micuta mea (si e pe fata )
In rest domnisoara D e k , sper ca rosul in gat a trecut , maine mergem la control
Eu inca nu am pus-o in premergator sau sa stea in puterea ei pe picioare (no..eu sunt un pic ca in povestea cu drobul de sare ), astept sa merga in patru labe si apoi .....daca nu , pe la 9 luni o pun .
No...e bine , Ana ?

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!
In sfarsit mai "respir" si eu, a luat-o mama la ea pe Bia. A zis ca se va intoarce"intr-o zi, cand o sa-mi fie dor" .

Nu stiu ce sa-i mai fac de papa lui Darian, mi se pare ca face un pic cam moale, i-am dat vreo 2 zile smecta, acum pare ok...i-am dat chiar daca nu facea des ci doar pt ca mi s-a parut a fi ceva in neregula. Azi ii dau ficatel, si ii fac un piureu de morcovi cu dovlecel. El s-ar putea sa faca moale si din cauza fierului pe care i-l dau (cu suc de prtocala), dar ce sa fac, ii trebuie vit C si acid citric sa se fixeze Fe... si cred ca asta il strica la burtica. Noi stam mai mult pe afara, incepand cu dupa-amiaza...ziua e prea cald. Biancai i-am scos o piscinuta in curte (dintr-aia mica, gonflabila) si i-am pus o umbrela, e deja boronzata. Ieri a stat si D in piscina...cu urlete l-am scos, nu vroia sa iasa...
E un dulce, l-a invatat taica-su sa dea noroc .

Acum ori ii ies niste dinti (cu toate ca nu se observa nimic) ori se apropie puseul de crestere de 9 luni, e jaleeee...toata noaptea sta mufat la titi... deja nu mai pot, e de-a dreptul pur si simplu, vorba cuiva... Eu sunt zombi, ca pe vremea cand avea vreo 2-3 luni si avea colici si pusee de crestere....

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna fetele,

pianna si L. se inscrie la categ pana cu 7.8 kg si 67 cm la 9 luni, asa ca ...nu sunteti singurele..

legat de "surpriza" cu sangele la gurita.. am avut si eu "parte" de ea pt ca L. are "obiceiul" de a rontai/balii tot ce prinde, printre care si bara de la patut (dintii astia...); am sters-o repede si nu a mai avut nimic (doar sperietura..)
ce ma mai enerveaza, e ca acum de cand are dintisori si sus ii scrasneste cu cei de jos; ce sa-i fac sa o impiedic ??!

bebeii vostri au inceput sa inteleaga cand le spuneti -"nu / nu e voie!" ? ( a mea nu..)

Nico, mami Larisa 15/09/10
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Despre CALCIU ---nici noi nu am putut lua sub nicio forma cel clasic , e oribilll, vomita tot , asa ca am luat granule CALCAREA CARBONICA {e o schema mai lunga ca sunt mai multe dilutii) si Osteocynezine {doar o pastiluta dizolvata cam in 50 ml apa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

just_me e f bine!
Asa e! toata lumea intra sa citeasca ce s-a mai scris dar nimeni nu scrie!!
Nu stiu cat intelege Maia din "nu e voie",dar cand o vad ca trage de ceva si o strig "Maia!" lasa ce tragea si vine la mine!
Nici Maia nu e grasa .ultima data cand am cantarit-o (cam 2 luni de atunci) avea 6.800 kg.

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Darian intelege de "nu-i voie" insa in 80% din cazuri curiozitatea e mai mare si face ce nu trebuie

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Anuta Papam binisor dar tot borcanele nestle sunt baza...nu suporta nimic in gura in afara de haleala blenduita bine, nu tu biscuiti, bucatele de fructe sau cereale putin mai mari. In rest isi face curaj sa-si dea drumul la maini cand merge in 2, dar pica, inca nu are stabilitate. Merge bine pe mobila sau in patut tinandu-se cu o mana de balustrada. Zicem mama, tata, caca, baba, dada si cam atat, ne aplauda si dam noroc, dar nu-l pot invata deocamdata sa faca "pa". Tot 2 dintisori avem si gingia umflata tare sus, deci asteptam miorlaind,,,
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Wow,CHICHI,ce avansat e dl Tom! Bravo!Maia nu spune decat mama ,si mai ciripeste ea,asa pe limba ei. Nu merge de-a busilea,nu merge in picioare doar tinuta de manute,dar de papat papa destul de bine Daca Tom papa totul blenduit bine,Maia nu suporta papica asa fina,ii place sa fie mai "grunjoasa",altfel nu o vrea,isi face greata!

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput