Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

iarta-ma,
nu am vazut.
du-te la spital sa ii puna o perfuzie pt hidratare sau fii atenta ce super solutie amavut eu cu sebi:
solutie ORS de la Happi.ii dai putin, cate o jumatate de mlpana nu mai vomita.
de la humana exista solutie pt echilibrare electrolitica la pliculete. se dizolva in apa plata.
primul costa 12 lei, al doilea nu stiu, dar sunt super bune.
multa sanante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

iarta-ma,
nu am vazut.
du-te la spital sa ii puna o perfuzie pt hidratare sau fii atenta ce super solutie amavut eu cu sebi:
solutie ORS de la Happi.ii dai putin, cate o jumatate de mlpana nu mai vomita.
de la humana exista solutie pt echilibrare electrolitica la pliculete. se dizolva in apa plata.
primul costa 12 lei, al doilea nu stiu, dar sunt super bune.
multa sanante.

Am fiert apa si acum este la racit. I-am cumparat pliculetele de la Humana. Dar facem gentamicina injectabil si am luat metoclopramid
(picaturi)

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

La multi ani sarbatoritilor!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Va las o cafeluta.
Am avut o noapte linistita, sper ca si ziua sa fie la fel

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
ANCA ma bucur ca ati avut noapte linistita! si sper sa se faca bine Darius!
NIKE ce progrese mari a facut Sebi!! Bravo tie si bravo lui Sebi!!
La multi ani TANAMERA,(CU INTARZIERE)!!Scuze,nu am vazut ieri!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de frumosul Albert!
Azi va poftesc la o inghetata,facuta de mine! E delicioasa!(azi facem o mica abatere de le dieta) e de vanilie si de cacao.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Ana, asteptam mielul
ne sparge a patra gingie

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

neata!!!!intru si eu dupa o lunga absenta! examene, raceala, laptop stricat...s-au adunat toate! au trecut toate, mai putin raceala care nu vrea sa ne lase in pace deloc! am inceput cu tratament usor fara rez dar am trecut la antibiotic! eu nu stiu ce as putea sa iau sa-mi treaca mai repede! oare nurofenul raceala si gripa e indicat?
cat am lipsit am avut parte de multe surprize: D merge in 4 labute, a prins o vitezaaaaa, se ridica si se catara peste tot, nimic nu mai e sigur, a si tras cateva cazaturi din pacate! se ridica singur in fundulet si face tai tai la plecare! dar asta din urma doar la cine are el chef, de multe ori imi racesc gura degeaba si nu vrea sa faca! noi nu avem probleme cu socializarea, este un zambet tot la oricine!
am citit aseara putin din capitolu asta, mai am de recuperat.
va pupam!!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!

As avea multe de povestit , dar sa vad daca ma lasa pitica. Acum iar imi face febra, nu multa, pana la 38,4 rectal. Dar de ce? I-am luat exudat faringian si i-a iesit e-coli. Pediatra spune ca nu are cum si sa repatem, asa ca mai repetam la alt cabinet.

Fata mare tot in spital, mai bine, mai vioaie, poate maine ii da drumul acasa, bine ar fi. Dar ce a mai slabit, era ea piele si os, dar acum . Noroc de bunica, ca a stat cu ea.

Piticul meu sta fara probleme in scaunul de masina. De Pasti, am plecat numai eu cu ea de la PIatra Neamt la Roman. Era pt a doua oara cand am pus-o in scaunel. Ea in spate frumos, eu la volan, ca taticul a trebuit sa vina cu scuterul. A dormit, a vorbit, s-a jucat. Dar nu trebuie sa ii vorbesc sau sa ma intorc la ea ca nu mai sta. Si de atunci tot ne plimbam amandoua. Apoi am fost la ai mei, vreo 150 km, eu cu taticul in fata , fetele in spate, nici pas nu a zis, a dormit si s-a jucat.La intoarcere a fost mai greu ca era obosita si nu prea a vrut, dar in rest sta, asa o luam zilnic pe cea mare de la gradi, o ducem, acum mergem la spital, in oras , e ok. Pe distante mici chiar nu-i o problema , doar o data a facut scandal la drum lung si atunci cum spunea si Summertime, m-am rasucit de nu mai stiam de mine ca sa-i dau san fara sa o i-au in brate, ca ma gandeam ca o sa adorma asa. Cand era mica numai de o luna, am fost la ai mei (150 km) si a mers in brate nu in scoica, la fel am fost la BAcau. Dar acum traiasca scaunul auto .

Anca, multumim de cafeluta si multa, multa sanatate strumfului. Si a mea a inceput sa vomite. De 3 ori in doua saptamani. La masa, eu o acuz ca mananca prea lacom.

Va pup.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

Ana, asteptam mielul
ne sparge a patra gingie

Poze Andrei-Ionut

Scuze,era prea dimineata! abia ma trezisem! Vineee milelul!!

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

La multi ani TANAMERA,(CU INTARZIERE)!!Scuze,nu am vazut ieri!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de frumosul Albert!

Poze

Bazar umanitar

Multumesc frumos.

Mergi la inceput