Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
Lia73 spune:
felicitarii brambuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu ai o printrsica
de fapt 2
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+17
georgia79 spune:
Felicitari brambu!!!
Am ras cu lacrimi la faza cu glowul!
Ca l-am vazut roz si dupa aceea fetele ziceau baiat... si nu-ntelegeam!
Despre contractiile mele: nu se stie cauza, tratamentul e acelasi : no spa, scobutil, diazepam, algocalmin... puse intr-o perfuzie cu clorura de sodiu!
Asa mi-au facut de fiecare data cand am fost la ei!
Nu inteleg nici eu de ce am durerile astea... si nici nu mi-a explicat nimeni!
Doctorul meu cand am fost ultima data la el si aveam contractii mi-a spus ca uterul e un organ contractil si ca e normal sa se contracte mai ales in sarcina.
Asta mi-a spus si doctoritza de la Euroclinic!
Se pare ca e normal sa avem contractii dar trebuie sa le oprim.
Eu momentan iau 1 No spa pe zi si un Magne B6. ( pe langa Aspenter, Folowise si Calciu).
N-am putut sta acasa pentru ca sefa mea a plecat la alta companie si am ramas cu toate pe cap.
Desi am colege super care ma ajuta, si seful meu la fel... n-am vrut sa profit... daca mai tarziu chiar numai pot?
Si m-am simtit ok dupa tratamentul de joi seara!
Offf... abia astept sa merg la eco saptamana viitoare!
Sper din tot sufletul sa fie totul ok si sa nasc la 9 luni... nu prematur ca data trecuta!
Va pup pe toate si va multumesc pentru suport.
O seara placuta!
Offf... Lia... n-ai incercat un Uscosin pt. durerile de burta? ( e supozitor cu scobutil)
pe burtici!
+17 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
carola spune:
Georgia, cred ca trebuie sa te menajezi. nu ti-a recomandat nici un medic repaus? eu de cand stau in pat nu mai am asa multe contractii. cand mergeam la serviciu aveam si eu contractii dar nu le-am bagat in seama pana nu mi-a spus dr meu ca nu trebuie sa am. si acum mai am cand merg cu masina sau merg un pic pe jos. cat este colul tau? stiu ca din cauza contractiilor se poate micsora. oricum, nicio sarcina nu seamana cu alta, nici un pacient nu este identic cu altul.
scuze daca sunt indiscreta, de ce ai nascut data trecuta prematur?
17+
www.flickr.com/photos/carola456
alinuknuknuk spune:
eh fetelor, eu stiu ca bi-test=drytest=dublutest.
si rezultatele mele sunt:
Markeri biochimici: free Bhcg = 1,507 MOM
PAAP-A = 0,912 MOM
Date ecografice; Translucenta nucala 1,61mm si 0,843 MOM
Sarcina cu risc scazut de Trisomie 21
Sarcina cu risc scazut de Trisomie 18
Sindrom Down = 1/2530
Varsta mamei = 1/965
Translucenta nucala = 1/5091
Markeri biochimici = 1/1683
Sindromul Edwards = 1/95207
Nu's purtatoare de fibroza chistica si nici de mutatii care duce la surditate congenitala non-sindromica
Maine scnez rezultatele si le trimit si dr.
Voi ce parere aveti?
14+
bellasamoyed spune:
alinuk la cat ma pricep si eu zic ca sunt bune rezultatele. vezi ca oricum pe buletinul de analiza trb sa scrie si val laboratorului.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16
samburelul meu
miereamara spune:
In cazul testelor de genul asta nu exista o valoare unica a laboratorului, totul e comparativ cu riscul de varsta al mamei.
Practic cand ei zic ca ai un risc de 1/2500 (sa zicem) inseamna ca o femeie din 2500 cu valori similare ca ale tale a avut un copil cu sindromul respectiv. De aia este un rezultat pur statistic, nu ofera certitudini 100%, sunt multe rezultate pozitive false, la fel cum o femeie cu un rezultat de 1/2500 care este un rezultat bun (dar nu extraordinar de scazut ca risc), poate avea un copil cu sindrom.
Ca sa luam doua exemple paralele;
1. mie la 31 de ani mi-a iesit un rezultat de 1:12.000 se mira medicul spunand ca asa rezultat nu a mai vazut in viata lui, f f scazut; riscul de varsta parca era calculat la 1:600
2. la 33 de ani mi-a iesit 1:2300, mai ridicat daca e sa compar cu cel anterior, dar in mare parte probabil influentat si de faptul ca am mai imbatranit cu 2 ani
Practic ei iau toate resultatele astea si le baga intr-un soft care calculeaza o probabilitate.
Alinuk cred ca rezultatul e bun, nu stiu ce varsta ai, dar te estimez la 28-29 de ani daca e sa ma iau dupa riscul de varsta calculat, , sper sa nu ma insel. Chiar sunt curioasa
In plus rezultatele sunt influentate de numarul de fetusi, daca mama fumeaza sau nu, daca are diabet sau nu, greutate, origine, varsta gestationala, etc.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 16+
alinuknuknuk spune:
uf nu am valori ale laboratorului desi tot la Medsana le-am facut si eu... scrie doar pe verso paginii ce inseamna fiecae analiza..si ca e risc crescut la 1/200...dar nimic mai mult.
le dau si dr.ului maine sa vad ce zice.nici eu nu cred ca's rele dupa ce am mai gasit eu pe net..
sunt optimista
14+