Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bine ca e totul ok!!

Eu m-am trezit la 5 ... de foame si ganduri . Da' toata ziua azi m-am tot scurs pe canapea si prin casa ... e rau si sa nu faci chiar nimic .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

da...ma luase si pe mine somnul, dau sa ma bag in pat ce sa dormi nene. mi-a fugit si umbra somnului
acum parca ma luat si durerea de stomac

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mi-am amintit ca am ramas datoare cu un raspuns:
Ane2, am 1,66m. Deci nu sunt o slabuta la 64.4 kg. Doar ca ma bucur ca acum am pus doar 1.8 kg..o sa pot face comparatie in saptamana 16, atunci am prima data trecuta la kilograme cu Stefan, si aveam +6 kg. Deci mai am o luna ca sa vad comparatie. Bine ca fiecare sarcina e altfel, si atunci a fost iarna, am stat mai mult in casa, am mancat tot de astea "porcoase", ca deh, a fost Craciunul, Revelionul etc...plus ca am baut putina apa, si ca rezultat am retinut foarte multa. Acum sper ca macar pe perioada de vara sa nu mai iau asa mult, ca o sa mananc mai mult salate si usor, beau mai multa apa acum...mai multa miscare, prin parc cu copilul...

diana 12+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

na ca daca tot vb de kg m-am cantarit si eu...purcica de mine a luat in 4 luni jum 4 kg jum...deci pana acum sunt in standardele dr. 1kg pe luna. sunt curioasa dupa luna 6-7 daca ma mai incadrez...pff bine ar fii sa iau doar 9-10 kg

si ca sa sarbatoresc beau un

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bella, in ultimele luni se ia cel mai mult in greutate:)). La sarcina trecuta in saptamana 16 aveam fix 4 kg in plus, no....grosul a fost dupa luna a cincea, la sfarsit aveam 30 in plus:))) eram cat casa!

Toata lumea ma consola, lasa ca ai burta mare, sa vezi cand o sa iesi din spital, lasi cel putin 10 kilograme acolo, pe naiba, la o saptamana cand am ajuns acasa si m-am cantarit am facut depresie, aveam in minus fix 5 kilograme (copilul si placenta), bateam la 90+ asa. Apoi in prima luna am slabit brusc 17 kilograme fara sa fac nimic. Restul s-au dus cu multa, multa munca, sport in fiecare zi, un pic de dieta.

Acum vad ca ma mentin bine, 1 kg la 16 saptamani, dar la cat de rau mi-a fost nici nu ma mir. Eu nu pot sa mananc nimic dupa ora 6 seara.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mierea, eu am pus 24 de kg per total cu Stefan, dar cum ziceam, retinusem foarte multa apa. Am intrat cu 84 de kg in spital, si am iesit cu 72kg, iar dupa inca 2 zile aveam 70. Dar de la 69 de kg in jos nu s-au mai dat asa usor duse, mi-a trebuit cam un an sa revin la o greutate cat de cat normala (app 63kg). Si Stefan a avut 3.220 kg la nastere, nu a fost cine stie ce urias.

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Buna fetele,
Am mai aparut si eu dupa cateva zile in care nu prea am mai avut chef de nimic,dar cu Dumnezeu inainte.

Felicitari BRAMBU pt fetita,sa dea Dumnezeu sa va fie bine la amandoua si ai grija de tine.
Felicitari si restul fetelor care si-au mai vazut bebeii la eco si pt cele care au aflat sexul copilasilor,bravo sunteti niste fericite.

gravi 16 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Bella, in ultimele luni se ia cel mai mult in greutate:)). La sarcina trecuta in saptamana 16 aveam fix 4 kg in plus, no....grosul a fost dupa luna a cincea, la sfarsit aveam 30 in plus:))) eram cat casa!

Toata lumea ma consola, lasa ca ai burta mare, sa vezi cand o sa iesi din spital, lasi cel putin 10 kilograme acolo, pe naiba, la o saptamana cand am ajuns acasa si m-am cantarit am facut depresie, aveam in minus fix 5 kilograme (copilul si placenta), bateam la 90+ asa. Apoi in prima luna am slabit brusc 17 kilograme fara sa fac nimic. Restul s-au dus cu multa, multa munca, sport in fiecare zi, un pic de dieta.

Acum vad ca ma mentin bine, 1 kg la 16 saptamani, dar la cat de rau mi-a fost nici nu ma mir. Eu nu pot sa mananc nimic dupa ora 6 seara.

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

pfff miere m-ai consolat, oricm sunt constienta ca o sa ma fac cat casa da asta e...acum si gravida si fitnes?
eu sunt 99% sigura ca tu o sa ai fetita. o sa vezi

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Mi-au venit si mie rezultatele la TT si valorile sunt urmatoarele:
TRISOMIA 21- 1:2687
TRISOMIA 18- 1:10000
RISC VARSTA- 1:1086
RISC DEFECT TUB NEURAL- 1:10000

LIA am vazut ca si tie ti-au venit rezultatele, cum sunt ale tale?Ca eu habar nu am sa le interpretez.

gravi 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Mierea, eu am pus 24 de kg per total cu Stefan, dar cum ziceam, retinusem foarte multa apa. Am intrat cu 84 de kg in spital, si am iesit cu 72kg, iar dupa inca 2 zile aveam 70. Dar de la 69 de kg in jos nu s-au mai dat asa usor duse, mi-a trebuit cam un an sa revin la o greutate cat de cat normala (app 63kg). Si Stefan a avut 3.220 kg la nastere, nu a fost cine stie ce urias.

Buburuza
Poze

La mine nu se depusese apa, ci carnatii si toba cu care m-am imbuibat de Craciun, de ciuda ca nu mai nasteam odata (am nascut la 42 de saptamani)

Bella, pana la urma nu se stie, poate o sa iei mai putin, pana la urma suntem diferite.

Sa vedem, sa vedem...si eu sunt curioasa si nu mai am rabdare pana pe 29 cand am ecografia, o sa am 19 saptamani atunci, sper sa imi spuna ce este.

Mergi la inceput