Pufii de ian-feb 2010 adorati de mamici ! (27)
Raspunsuri - Pagina 8
miremia spune:
Si eu, si eu cu tine! Stiam ca nu se intervine pana in 3 ani pt ca se rezolva problemuta de la sine.
Verisorul nostru cel are a fost internat la Alexandrescu pe la 1 an jumate gata sa fie operat de fimoza, noroc ca s-a luminat maica-sa la timp, l-a luat acasa neoperat si acum la 5 ani e bine mersi.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
Loredana71 spune:
Buna ziua,pufisori si mamici!
Nu ma pot abtine sa nu spun si eu despre decalotare,desi sunt mami de fetita...Sper sa nu va suparati pe mine ca nu vreau sa fac pe desteapta,dar va zic doar ca aici NU se face asa ceva,si sincera sa fiu,eu cand am citit prima data,asta pe cand eram gravida,am ramas socata...Mi se pare (imi cer scuze anticipat de la oricine se simte ranit de cuvant) o barbarie...Desigur ca atat timp cat medicul insusi face asa ceva,bietele mamici nu pot decat sa accepte ca asa e bine...Si eu as face la fel,daca medicul m-ar lua la rost cu asa ceva...
Deci eu am citit asa,si confirmat de prietena mea,mami de baietel de-o varsta cu ai nostri,ca procedura asta expune copilul la riscuri mai mari de infectie,prin distrugerea unui echilibru natural care exista in acea zona...Acele chisturi,cum le mai numiti,sunt doar bucatele mici de smegma,acel lichid albicios care exista acolo sub pielicica,care se elimina pe cale naturala...Aceasta smegma este o secretie miraculoasa,contine substante antivirale si antiinflamatoare,protejeaza zona si o mentine sanatoasa...Procedura asta e similara cu spalaturile vaginale,despre care deja s-a dovedit ca sunt daunatoare si ca igiena se face la exterior si nu in interiorul corpului,pentru ca acest corp uman este facut sa funtioneze singur,fara interventii din afara (bineinteles vorbim de persoane sanatoase,ca daca e o problema de sanatate,normal ca se intervine altfel)
Fetelor,mie imi sunteti tare dragi si va rog sa nu va suparati pe mine,ca am fost asa directa,daca m-ati cunoaste mai bine ati sti ca asa imi e felul si ca nu fac cu rautate...Ma tot scuz pentru ca am observat ca tineti mult la impaciuitorismul asta general si nu as vrea sa abdic de la regula
Am incercat doar sa va spun ca exista si alte opinii....
Noi am fost la piscina,tare bine ne-am simtit!In rest,suntem bine,crestem si ne smecherim!![]()
decenuela spune:
llore..nu ne suparam, stai linistita...jiji n-avea nimic..iar eu ma simt criminala rau ca am fc asta...mai ales dupa explicatiile tale stiintifice...asta e...raul sau binele e facut...din toate imi doresc doar sa nu mai sufere el :(
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Lore si eu sunt de parere ca nu se supara nimeni, eu sunt recunoscatoare pt faptul ca primesc informatii din surse diferite.
Multumim fetelor pt comenturi la poze 

.
Dana
, m-am bucurat mult cand ai spus ca seamana cu mine.![]()
Sa va zic ca in National este un targ? Cu bunatati....multe, prea multe.![]()
Si cu multe jucarioare de lemn interesante, pt pitici. Am vazut si puzzle din lemn, modele diferite, noi avem unul de la ELC si ne place tare.
Ce am mai gasit interesant..daca va mai amintiti vb noi despre www.magazinuldesapunuri.ro/gama-sapunuri-terapeutice" target="_blank">sapunuri naturale cand eram gravidute. Mi-a zis domnul care le vindea ca 2 dintre ele se puteau folosi pt pitici, erau 100% naturale.
Peste partea cu sarmalutele maramuresene si prajiturile nu stiu de unde, pt ca le-am ignorat, o sa sar......![]()
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
Loredana71 spune:
Of,Dece,nu voiam sa te supar sau sa iti fac indoieli
Vina este a doctorilor ca promoveaza tot felul de tehnici care devin invechite fara sa se mai informeze,sa vada ce mai e nou,cred ca le lipseste total motivatia sa o faca...Dar totusi,odata ce ai hotarat sa devii medic ar trebui sa lupti cu blazarea si sa faci meseria cu daruire indiferent de conditii,si asta inseamna si sa se informeze...Dar cum ai spus si tu,cel mai important acum e sa fie puiul mic bine,asa ca trimitem un mare
cu urari de sanatate din suflet!
Mire
Jucariile de lemn sunt si aici la mare pret,si la propriu si la figurat![]()
Va pup si va doresc noapte buna!
decenuela spune:
neatza....k tot sunt treaza de ceva timp....m-am gandit sa fac cafelutza...sa o gasiti calda..
aseara ampicat precum soldatul necunoscut..s-a trez jiji pt lapte...cred k io asta i-am dat...pe la 2 juma....apoi la 1 ora s-a trez de pipi...si a plans dar n-a mai fost un plans urat ...de unde am dedus ca-i mai bine...n-a mai vrut sa adoarma asa k i-am mai bagat un lapte...pe care l-a ras si s-a culcat...iar je...nu...efectiv am fost atat de obo k n-am putut sa merg nici la pipi...am realizat k incepuse sa ma doara burta...si ma gandeamla bietul copil...care se tinea sa nu fak de durere...
am luat si noi..neo...nu mai stu cum de a zi alex si e ok.
azi sunt acasa...si-mi faceam planuri ca tiganul...vreau sa mai gatesc cate ceva...sa mai le asez pe aici...sa arunc un ochi in dulapul meu k haine unde e jale si eventual sa-mi scot rochiile de la...naftalina
sa vedem care mai e valabila.
cik de azi se schimba...vremea...
una din jucariile lu jiji a inceput de nebuna sa cante..park e alarma de tel...insa e intuneric si nu oidentific...dar ii zic vreo doua de fiecare data cand maraie....
sa radeti...in timp ce incercam sa readorm..ma gandeam la disc noastre de aici...si de-a lungul timpului.
anul trecut facusem io un rezumat....si la acea vreme..cand in focuri erau colicii si diversificare...a venit cristies....cum kl-a inscris pe garga la cresa/gradi...si toate am zis woooow....mi se parea atat de indepartat momentul....si ete deja vb despre asta
si...ma imaginam...peste un timp....cautand ca scuza de tastat litre aiurea si toate tampeniile pe care le scriu...romantismul
...de la oase....cum incepe so_acra sa va scrie:
n-am dormit nopiti intregi....i-am dat tt pana mi-a supt si maduva din oase si ete el....nu manank si nu doarme k se gandeste la shtoarfa aia..de 2 lei care i-a sucit mintile....nik nu stie sa faca..sta asa toata gatita ...ca o parasuta in zobor....si mormolocul asta...face batatura pe langa ea.....![]()
o iau razna...nu?
mai vine si mire k vesti ..proaste
...din national...NU MA DUC, SAC!!! poate facem un ior daca nu ploua??????
dragelor...nu ma bagati in seama...cred ca sunt cu pluta
va doresco zi superba...
tinem pumnii micului grec pt ziua nr 3
sorina,mai zi-ne de love dintre iris si bonecita...
Mihaela,
JUCARII PENTRU PITICI...
decenuela spune:
si jiji s-a trez si voi...nik
am uitat sa z
Mihaela,
JUCARII PENTRU PITICI...
decenuela spune:
si jiji s-a trez si voi...nik
am uitat sa zic azi mErg la concertul cu SCORPIONS 

Mihaela,
JUCARII PENTRU PITICI...
ale1212xa spune:
neatza dece
de cafea..merge una maaare..m-am culcat la 2 si Dragos deja misuna de juma de ora
speram sa treaca buba repede lui jiji
auzi tu concert, CONCERT

ma duc sa pun apa de cafea si sa vad ce gass prin figider de papa ca m-am trezit cu foamea
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela si jiji s-a trez si voi...nik am uitat sa zic azi mErg la concertul cu SCORPIONS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |