Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria2mami

Am adaugat si eu datele in listuta

Eu inca nu am cumparat caruciorul pentru bebe si as avea o rugaminte, sa va dati cu parerea, pt ca va fi cumparat zilele viitoare din Germania si inca nu m-am hotarat.

http://www.mytoys.de/Safety-1st-Kombi-Kinderwagen-Road-Master-black/Kombi-Kinderwagen/On-Tour/KID/de-mt.ba.ca05.06.03/1841879 15 mil

http://www.mytoys.de/Safety-1st-Kombi-Kinderwagen-Road-Master-red/Kombi-Kinderwagen/On-Tour/KID/de-mt.ba.ca05.06.03/1841880 rosu

http://www.mytoys.de/hauck-Kombi-Kinderwagen-Malibu-2011-All-in-One-Trio-navy/Kombi-Kinderwagen/On-Tour/KID/de-mt.ba.ca05.06.03/2142961 22mil

http://www.neckermann.de/Kombikinderwagen%20%22Ideal%20Sprotive%22/5100013_390166,de_DE,pd.html 232 e

http://www.neckermann.de/Kombi-Kinderwagen/5100013_408346,de_DE,pd.html?recommendation=productdetail turcuoaz 229e

Sanatate copilasilor bolnaviori

30+ Mihnea Nicholas

desi stiu ca nu iti voi fi de nici un ajutor, postez totusi
mie cam toate mi se par la fel. personal l-as alege pe cel mai usor ca si greutate. drept e ca eu am ramas cu un pitic dupa carat caruciorul si de acolo mi se trage.
in rest nu mi se pare o diferenta f mare intre ele ... din poze, ca de citit germana habar n-am.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

pufi am reusti si eu sa vad poza cu minunatul tau flacau
ma bucur mult ca ai laptic, ca el papa si nu au aparut colicii. tu esti obosita, e normal dupa o nastere, oricat de usoara ar fi fost ea. incearca sa dormi cu bb ... atat cat poti, iti va face bine.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuff spune:

revin cu vesti..azi a fost o zi ff ciudata cu multe situatii de panica si de relaxare..un travaliu sentimental..de dim am plecat la spital..ma interneaza..(socul a fost enorm..spaturi de spital groaznice, personal ff rece si arogant..si multeee altele)apoi imi ia sange pt repetarea unor analize..dupa care la o ora dr ma anunta ca s-a sfatuit cu echipa de neonatologi si maine ma si opereaza..insaprima data trebuie sa fac un nou ecograf 3d dopller sa verifice lichidul..in urma ecografului rezultatele sunt urmatoarele fetita e de 2600,,lichidul tot asa ff putin si placenta grad 3..insa investigatia dopller ok..imi pune si ceva ceva centuri pe burtica si jumatate de ora imi monitorizeaza bataile cordului..dupa care ma anunta ca pot pleca acasa in seara asta ca sunt ok si ca mai tragem de par cateva zile pt bebelina..eu psihic sunt mai ok..intalnirea de azi cu spitalele romanesti de stat a fost destul de ciudata insa maine dimineata o sa fiu mult mai pregatita..zilele care urmeaza imi sunt numarate..ma ast incepand de maine oricand sa ma opereze..Doamne Ajuta sa fie bine..
fetelor va multumesc din suflet pentru toate mesajele, vorbele incurajarile si toate cuvintele pe care mi le-ati adresat..va doresc si eu sarcini cat mai usoare fara suparari si dureri de nici un fel..
Cory acest diagnostic implica mai multe variante dupa ce beblusa se naste si anume..ea va fii monitorizata..i se vor face analize la urina ecografii si alte investigatii de specialitate de catre medicii neonatologi cu specialitate de nefrologie pediatrica..in urma acestor investigatii se va hotari situatia fetitei..daca se va vedea ca rinichiul nu e functionabil deloc..asteapta sa se ajunga la o anumita greutate si se va interveni chirurgical..si daca va functiona cat de putin terapie cu medicamentele aferente..acum mai multe nu stiu..vedem saptamana care urmeaza cum va fii situatia..

pupici la toate

35+ cu Antonia

DPN 6 iulie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Alinuff, nu te mai uita la spital, ca asha sunt toate, gandeste-te numai ca o sa fie bine bebelina!! Trebuie sa fie bine, am mai zis ca asta e odiseea cu multe "pile" sus, si toate ne rugam pentru tine si pentru Antonia! Fiecare zi in burtica inseamna ca ea e mai puternica, dar oricum, bebe Eduard a venit tot la 35 de saptamani! Fii puternica in continuare pentru puiul tau! Noi suntem aici pentru tine!!

Ma apuc sa fac capitol nou!

Oana 34+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Va poftesc aici va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Am facut niste varza calita si poftesc toate burticile carora le place sa serveasca!! Pofta buna si multi

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 34+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 42 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Anaemicum mai stai cu examenele?

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 34+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 42 ZILE!!!!!

Mergi la inceput