Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

buna fetele,

Sunt bine am luat aseara inca un no-spa si gynipral si s-au mai rarit contractiile, cred ca a fost de la oboseala si faptul ca am stat un pic cam mult ieri in picioare.

Lulusor camera strumfului este ca in povesti,superba!

Krissy sunt superbe ecografiile, o sa ai un bebe foarte frumos

Babyblue te asteptam acasa. Iti dorim sa te faci bine repede,repede!

Pufi -ici multi

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 36+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Neata pe la pranz
Am fost si eu sambata la ecografia morfofetala de trimestru 3 si aveam 32s2z. Bebele este bine, are 2 kg+- 263 g, e pregatit pt nastere fiind cu capul in jos, chistul vaginal nu se mai vede ecografic, dar la controlul pe masa dr l-a simtitn Am toate sansele sa pot naste natural.
Luni am fost cu fisele si ecografia la dr care imi urmareste sarcina si mi-a pus un diagnostic soc:RAIE!!! Am fost amandoi socati, dar dupa aceea ne-am amintit ca m-a intrebat prof dr la care am facut morfo 3 daca ma mananca pielea si am raspuns ca da. Raia de fapt era formata din niste vergeturi. Pe moment ne-am speriat, dar dupa aceea am ras copios. Azi dimineata am fost la dermatolog si a ras si el, mirandu-se cum un prof dr specializat pe ecografii morfofetale poate pune diagnostic de raie unor vergeturi.
Acum, in luna opta m-am apucat sa-mi caut alt doctor cu care sa nasc pt ca in doctorita mea mi-am pierdut increderea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Mihaela....felicitari pt bebe grasunel ....hai ca mai ai si tu putin
m-am amuzat cu diagnosticul de raie

30 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Mihaela felicitari pentru bebe ...de ce asa mare "eroarea" la greutate ??? Poti ne spui(daca se poate) ce dr iti urmareste/urmarea sarcina?
eu m-am calmat
De ilida cine mai stie???
W-girl parca era si ea mai des la apel....

29+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Arianna si Alexi merci pt felicitari
Alexia asa pun cei de la Medlife la greutate. Si mie mi s-a parut diferenta mare. Dr Mihalache imi urmarea sarcina. Acum sa vedem cine ma ma ia pe ultima suta de metri.
Sunt satula pana in gat de medici incompetenti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

eu la toate ecografiile am avut diferente de 70-100 grame (minim), cu plus si minus. creste diferenta pe masura ce avanseaza si sarcina, pentru ca nu mai pot masura corect. cat e bebe mic, e mai usor, si diferentele sunt mult mai mici.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Buna dimineata si de la noi,azi ne am trezit cam tarziu!Mihaela felicitari pentru bebe grasunel!Babyblue sper sa scapi de durerile de rinichi si sa te poti bucura de sarcina cum trebuieAlinuff suntem alaturi de tine si trebuie sa ai incredere ca totul va decurge cum trebuie si fetita va fi bine!toate burticile! 35+ Maya-MariaAMR 4saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Fetelor...eu am niste sfarcuri sensibile....abia le ating...Puffy, pe tine te-au durut cand ai alaptat? Incepe sa imi fie putin frica de durerile de dupa...

Oana 34+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Babylicious.....eu le am asa de cand am ramas ....abia le ating

30 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

O sa fie mai greutz la inceputul alaptarii cu sfarcurile asa sensibile...daca mai aveti si ghinionul ca bebe sa nu prinda bine sfarcul, pot aparea rani care dor al naibii.

Vestea buna este ca trec repede . Oricum sper sa nu aveti experiente din astea dureroase

Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt

Mergi la inceput