M-am hotarat.............adoptie(74)
Raspunsuri - Pagina 26
simo_75 spune:
sorilea multe
simo_73 hai sa-ti spun un secret...noi la al doilea atestat am facut noi caracterizarile,le-am semnat si am pus nume si telefon de contact!Si stii de ce? Ca DPC_ul nu avea bani sa plateasca telefonul asa ca nu a sunat nimeni la prietenii mei si la colegii mei..si nici nu am mai pus prieteni sau colegi am pus rudele care puse in tema ca daca prin absurd suna sa spuna ca sunt cutare coleg si cutare prieten ha ha ha....nu vreau sa te invat la prostii dar ca sa vezi cum merge sistemul.......Nu au fost in stare nici o confirmare de cerere sa trimita pentru noi in judetul de unde l-am adoptat pe Alex.am dat eu email de acasa cu cererea in atasament...deci...
MYH- nu am cuvinte sa-ti spun cat ma bucur pentru voi.Va spun doar atat- Sa fiti fericiti si sanatosi!!!!!!!!!!!Si crede-ma ca nimic nu e intamplator pe lumea asta.
Alex al meu e copie fidela mie si nu numai fizic si temperamentul e la fel ca al meu......asa ca divinitatea face minuni...
erato un drum usor si la capat o minune!!!sau doua...
amy2007multumesc pentru informatii....
MYH spune:
Multumesc, Simo 75, pentru urari si pentru faptul ca te bucuri alaturi de noi. Dumnezeu sa va ajute si pe voi in tot ceea ce faceti, sa va aduca Alex numai bucurii.
simo_73 spune:
buna dimineata
simo_75, am luat caracterizari si de la vecini (pe bune, nu le-am facut eu), au trecut si ei numere de telefon, dar mie mi s-a spus de la protectie ca asisitentii sociali au sa vina sa vorbeasca cu vecinii, colegii, rude.
nu stiu ce vor face cu mama mea ca este in alt judet la 200km, poate merg acolo :)))))).
in concluzie: ma indoiesc ca vor face asa ceva, dar le faci pe plac.
eu doar atat vreau sa imi gasesc copilasul mult visat
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
(Will Rogers)
simona
marumiha spune:
marumiha- Tragem aer in piept si respiram adanc...poate la un moment dat isi va da seama cineva ca este o MARE...GIGANTICA ABERATIE...poate vreun politician care casca plictisit in scaunul caldut din parlament se va trezi ca Dumnezeu a decis ca nu merita sa aibe copii pe cale naturala si va recurge la adoptie unde surpriza...daca vrea sa o ia pe cale legala intampina ceva dificultati(desi greu de crezut ptr ca atunci cand se "aude" ca e parlamentarul X imediat i se deschid portile si totul e simplu si usor.Insa,poate,zic, ca va da peste ceva persoane din institutiile abilitate care nu vor tine cont de statutul sau social si vor incerca sa aplice legea la fel ca in orice alt caz de adoptie...iar atunci parlamentarul X o sa se gandeasca sa schimbe ceva la tot "hatisul" asta de probleme pe care le intampinam in procesul de adoptie....Ma suzati daca am deviat oarecum de la subiect si am dat o tenta politica subiectului nostru insa toate sperantele noastre si toate necazurile intampinate in procesul de adoptie vin tocmai de la birocratia care ingreuneaza foarte mult lucrurile si care nu poate fi schimbata decat de cei "de sus".
Eu nu sint asa increzatoare ,chiar daca vreunul dintre alesii nostri doreste sa adopte un copilas nu cred ca are rabdare sa stea la rind ca si restul populatiei.Gasesc ei alte metode mai rapide pt.asi rezolva orice problema ,sintem atit de inventivi ca popor si avem si "obiceiurile "noastre de a nu prea respecta rindul,nu?
Si chiar daca s-ar intimpla sa se schimbe ceva sper ca voi cele care asteptati sa aveti piticeii acasa ,o sa -i aveti pina se intimpla vreo minune.
Ar fi atitea de schimbat si de multe ori cind citesc aici unde scrieti voi fetele din tara ,ca de ex.atunci cind aduci un copil acasa ,statul nu iti da nici un fel de" ajutor" pt.a sta o perioada cu copilul,ma refer la un concediu ceva ,cel putin in prima perioada unde este neaparat nevoie de mult timp pt.a sta cu copilul.
Aici mamicile care adopta au dreptul la concediu de maternitate ca orice mamica care a nascut ,indiferent de virsta copilului ,si nu este o tara chiar de luat ca ex,si totusi se face cite ceva pt.acesti copii.
Mami di Marco
Poze
BebeAnda spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR CE POARTA NUMELE DE MARIA SAU DERIVATE!FIE CA NUMELE MAICII DOMNULUI, SF.MARIA SA VA ADUCA NUMAI PACE IN SUFLETE,BUCURII,SANATATE SI COPII FRUMOSI SI SANATOSI!
LA MULTI ANI!
ANDA
BebeAnda spune:
GATA!!!Am reusit sa imi depun doasrul la Directie astazi...desi la compartimentul adoptii nu era nimeni, fiind plecate la specializari doamnele de acolo, l-am depus la secretariat unde mi s-a dat numar de inregistrare si am inteles ca luni o sa ma sune cineva sa vorbim mai pe larg...deci..de astazi pot sa spun DOAMNE AJUTA!!Voi ce ati mai facut fetele?...Vad ca nimeni nu a mai dat nici un semn de viata...ce e cu voi...ce se intampla...astept vesti noi in legatura cu ce ati mai facut voi!
Va pup,
Anda
iepumic spune:
SAlutare!
Eu am primit ieri atestatul. Suntem atestati pentru 2 copii. Acum...asteptam sa vedem ce se intampla cu potrivirea teoretica. Grea asteptarea.
MaraAnisia spune:
Iepumic, felicitari
iti doresc ca asteptarea sa fie cat mai scurta. noi ne-am luat atestatul in ianuarie, apoi am vazut 2 baietei, iar in aprilie ne-am cunoscut printesa. si in ianuarie anul urmator scria negru pe alb ca e fata noastra .
numai bine
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
simo_73 spune:
felicitari fetelor, in sfarsit numai vesti bune,
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
(Will Rogers)
simona