M-am hotarat.............adoptie(74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MYH spune:

Buna seara!
Va multumesc frumos pentru tot. Mi-au dat lacrimile cand v-am citit.
Chiar daca sunt foarte obosita la ora aceasta, am intrat sa va povestesc cum a decurs prima intalnire. A fost minunat, neasteptat de bine. Fetitele sunt foarte frumoase si foarte dezghetate. Parca sunt gemene, este diferenta foarte mica intre ele, diferenta care nu se mai sesizeaza la prima vedere. Sunt 2 fetite educate foarte frumos. Asistenta maternala s-a dedicat lor trup si suflet. Le are de bebelusi si ii este extrem de greu sa se desparta de ele, mai ales ca i-a murit mama acum o luna. Am fost la plimbare in parc cu fetitele, cu asistenta maternala, cu asistenta sociala si cu dna. psiholog. A fost voie buna de la inceput si pana la sfarsit. Fetitele sunt foarte vesele, nu se vede ca sunt afectate de faptul ca au fost abandonate de parintii lor. Am fost la Manastirea Lainici cu ele si cu asistenta lor. Astazi (Schimbarea la fata) este hramul manastirii si este fff frumos acolo.
Am declarat ca suntem de acord sa continuam procesul de adoptie asa ca putem sa spunem ca suntem proaspeti parinti (ne-au spus ca de acum depinde in totalitate de noi). Cu fata cea mai mare este un pic mai greu, ea este mult mai atasata de persoanele cu care a crescut. Cea mica se modeleaza mai usor.
Astazi vom colinda toata ziua imprejurimile. Avem in plan un traseu foarte frumos.
Cand pot, revin cu noi impresii.
Le doresc un drum usor tuturor aspirantelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_73 spune:

ma bucur foarte mult pentru tine MYH, cred ca esti in culmea fericirii, zona da e intr-adevar foarte frumoasa,
sorilea felicitari si tie
abia astept sa va dau si eu astfel de vesti
si multumesc de sfaturi in privinta recomandarilor, asa am sa duc si eu doar de la colegi si prietenii cei mai apropiati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebeAnda spune:

MYH- FELICITARI MAMICO!!!Iti doresc sa ai parte o viata intreaga numai de bucurii si impliniri alaturi de fettitele tale si sa iti daruiasca toata dragostea pe care o meriti!Ma bucur foarte tare pentru tine si poate o sa reusesti sa ne strecori si noua niste pozici cu "minunile" tale...Am povestit la toti ai casei despre tine si le spuneam ca am emotii pentru tine si ca de abia astept sa ne scri primele impresii iar azi-dimineata cand am deschis calculatorul la servici primul lucru a fost sa intru aici pe forum si surpriza!!Am citit totul pe nerasuflate...Te felicit inca o data!
PUPICI,
Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Felicitari Myh, ma bucur ca prima intalnire a decurs ok. O sa se adapteze si cea mare, odata ajunse amandoua la voi acasa.
Nici la Ploiesti nu se cer recomandari de la vecini, mi se pare oricum aiurea, daca te-ai mutat de 2-3 luni la ce le-ar ajuta pe doamnele de la DPC? Si poze nici atat, vin acasa sa faca ancheta sociala si eu zic ca e suficient, ca doar nu aduci mobila de la vreun vecin sa dea bine la ancheta...
Week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

FelicitariMYH-mi-au dat lacrimile citind noutatile de la tine.
Doamne dar ce frumos a decurs totul ,si ce bine ca sa intimplat totul conform asteptarilor voastre ,atit de repede ,de clar .
Am fost si eu anul trecut prin zona aia ,la minastitea de la LAINICI ,e f.frumos.
Va doresc multe momente frumoase impreuna si sper ca suferinta fetitelor , sa fie cit mai usoara de despartirea doamnei care le-a cerescut si educat pina acum.
Sinteti niste norocosi si numai Dumnezeu stie ce meritam fiecare si ne trimite acolo unde trebuie.Ma bucur pt.voi!

Mami di Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui simo_73
cel mai greu este sa iau recomandarile de la vecini. Noi ne-am mutat in blocul unde stam acum de vreo 4 ani, nici nu prea ne cunoastem toti vecini si parca imi e rusine sa ma duc sa bat la ei la usa sa le cer recomndare. Voi cum ati procedat? Pot sa cer recomandari si de la prieteni care stau in blocul de vizavi sau numai de la vecinii care stau cu noi pe scara?

Asa cum au spus si fetele, nu trebuie caracterizari de la vecini.
Trebuie doar doua caracterizari pt fiecare sot in parte de la oricine: prieten, coleg, ruda.La noi, de ex, au fost aceleasi 2 persoane care au dat pt mine si pt sot.
Legat de pozele cu apartamentul. nu cred ca e necesar, avind in vedere ca vin si vad casa si camerele.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

MYX, felicitari mamico.
Asteptam in continuare sa ne povestesti cum a fost.
DD sa va ajute sa le aduceti repede acasa, acolo unde le e locul.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacris77 spune:

myh, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_73 spune:

Da, se pare ca fiecare bordei cu obiceiul lui si ma refer la DGASPC, sper sa nu intampin greutati cand depun dosarul
Doamne cat de bucuroasa poate fi MYH la ora asta cand familia ei este implinita, nu te cunosc MYH, dar parca iti vad fericirea de pe chipul tau si cum iti privesti fetele, te rog mult sa nu ne uiti cu pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYH spune:

Buna seara!
Sunteti minunate, va multumesc tuturor. Ma bucur ca existati, ca va bucurati asa de tare alaturi de noi.
Cea de-a doua intalnire a fost mai frumoasa decat prima. Fetele au fost mult mai apropiate de noi. Sunt niste dragute. Daca ma credeti, sotului meu deja ii spun "tata". Le este mai greu sa-mi zica mie mama,pentru ca cu acest cuvant se adreseaza maternalei. Le inteleg perfect si nu ma derajeaza acest lucru. Au folosit de cateva ori cuvantul mama si pentru mine dar sunt un pic derutate cand trebuie sa-l foloseasca, prefera sa mi se adreseze direct, fara sa ma strige in vreun fel. Astazi am facut foarte multi kilometri, a fost extraordinar de frumos. Am fost la Pestera ia o pauzarilor, la Manastirea Polovragi si la Ranca. Fetele sunt din Targu Jiu. Nu stiu daca ati fost la Ranca. Noi am ramas profund impresionati de minunatiile naturale din aceasta zona. Ni se pare ca este mai frumos ca in Transfagarasan. Dupa atata drum, fetelor le-a fost cam rau la intoarcere. Nu au fost obisnuite sa mearga asa de mult si dupa atatea serpentine era si normal sa nu se simta bine.
Sunt pline de viata, am alergat si noi ca niste copii prin munti. Cine ne vedea spunea ca suntem in mintea copiilor, dar nu ne pasa de ce spun oamenii. Am luat masa la terasa unei pensiuni foarte frumoase din Baia de Fier si sotul a alergat o multime cu ele in jurul pensiunii, pana a cazut fata cea mai mare si s-a lovit la genunchi incat i-a curs sange. Ea a reactionat foarte bine la cazatura, nu s-a plans deloc. In tot acest timp eu am ramas cu maternala la masa si mi-a povestit multe. Mi-a spus ca ea le-ar fi adoptat imediat daca n-ar fi trecut prin foarte multe incercari in ultima perioada (a divortat dupa 28 de ani de casatorie, i-a murit si mama si bunica). Dupa aceste intamplari nu mai are nici o posibilitate sa le adopte asa ca este obligata sa renunte la ele. Este traumatizata. Noi ii suntem recunoscatori pentru felul cum a educat fetele. Fata cea mai mare te uimeste prin modul ei de a gandi si a vorbi. Cea mica o copie intru totul. Sunt foarte ascultatoare. Diferenta de varsta intre ele este mica, de 1 an si 3 luni.
Am multe de povestit, dar nu vreau sa plictsesc pe nimeni.
Voi incerca sa pun poze. Nu am pus niciodata, sper sa reusesc.

Mergi la inceput