M-am hotarat.............adoptie(74)
Raspunsuri - Pagina 16
marumiha spune:
Drum bun ,asteptam sa ne povestesti cum a decurs intilnirea ,sintem cu gindul la voi si nerabdatoare sa aflam impresiile.
Drumul e lung ,asteptarea e grea dar o sa-ti aduci mereu aminte de aceste momente unice si la tot ceea ce iti trece prin minte pina o sa fiti impreuna cu fetitele.
Parca ma vad pe mine atunci cind ma pregateam de drum si de intilnire aia importanta cu baietelul nostru.Ce frumos e acum !
Stapineste-ti emotiile si gindeste-te ca sint atitea mamici care se gindesc la tine.Nu esti nici un moment singura.
Mami di Marco
BebeAnda spune:
Vad ca iar s-a asternut linistea aici asa ca in asteptarea unor vesti de la MYH si cu emotiile caracteristice va povestesc ce am mai facut eu.Astazi am fost la evaluarea psihologica care se anunta a fi de vreo ora si jumatate insa am terminat chestionarele cu 20 de min. mai repede.Am sunat sa ma programez undeva la un psihiatru sa imi pot face si acea evaluare insa nu am gasit decat la spital(in intervalul orar in care pot eu sa merg) si trebuie sa duc si rezultatele evaluarii psihologice...deci intr-un cuvant o sa astept dupa rezultatele de la psiholog si abia apoi pot merge la evaluarea psihiatrica...Asa ca mai dureaza un pic pana pot sa imi depun dosarul.
Va pup pe toate si va doresc sa aveti parte de copilasi cuminti.sanatosi si isteti!
Anda
simo_75 spune:
MYH- ma regasesc in drumul vostru!!si noi tot atatia km am parcurs spre minunea noastra!!!
Doamne Ajuta sa fie bine!!!!!
simo_73 spune:
Buna fetelor
Dosarul meu incepe sa prinda contur: fisa medicala este gata, notarul aproape gata, cazierul la fel nu necesita mult timp, recomandari colegi, prieteni de asemenea, dar cel mai greu este sa iau recomandarile de la vecini. Noi ne-am mutat in blocul unde stam acum de vreo 4 ani, nici nu prea ne cunoastem toti vecini si parca imi e rusine sa ma duc sa bat la ei la usa sa le cer recomndare. Voi cum ati procedat? Pot sa cer recomandari si de la prieteni care stau in blocul de vizavi sau numai de la vecinii care stau cu noi pe scara?
Sunt intr-o mare dilema
Ajutati-ma va rog
SoriLea spune:
Simo 73 chiar sunt necesare de la vecini??? Noi nu am dus decat de la prieteni si colegi de serviciu si au fost mai mult decat suficiente. Eu in locul vostru as merge fara cele de la vecini si as vede ce-ar zice, apoi daca-i musai le faceti si pe alea. SUCCES.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
simo_73 spune:
ai mare dreptate Sorilea, si de la colegi si prieteni ai avut cate 3 recondari pentru fiecare?
simo_73 spune:
noua ne-au cerut si poze cu fiecare camera. Voua v-au cerut asa ceva?
le-ati dus pozele pe un cd sau chiar poza pe hartie?
SoriLea spune:
Noi am depus cate 2 caracterizari pt fiecare.
Nu inteleg pt ce le trebuiesc pozele, atata timp cat vin acasa si vad pe viu conditiile care le ai
de cand citesc aici pe forum, n-am auzit pana acum pe cineva sa depuna poze cu locuinta
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
danaionela spune:
Eu nu am pus decat caracterizari decat de la colegi, nici vorba de vecini sau prieteni.De poze chiar nu am auzit pina acuma, dar fiecare cu obiceiul lui. La mine s-a vorbit intradevar cu cite un membru din familie de la fiecare. Din partea mea a fost fratele meu, iar din partea sotului mama lui. in rest nimic si multumesc lui DUMNEZEU nu am avut problema la atestat.
MYH cum a fost prima intalnire? Cand poti asteptam primele impresii.
Fetelor cind programam o intilnire?
SoriLea spune:
Duminica am si eu puiutul acasa, daca s-ar stabili intalnirea am putea spune prezent