Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *285*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Alina, ce draguta e Justina, si ce bine merge.

Eu zic sa nu iti faci probleme, am vazut un baietel din grupul nostru care avea piciorusele curbate si intr-adevar la 2 ani s-au indreptat perfect.

Tu continua sa-i dai vit D in combinatie cu Ca (sa se absoarba mai bine) trage-o de picioruse ca un fel de exercitiu fizic si o sa vezi ce picioruse de balerina o sa aiba ea mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Multumesc raly!
Da, ii dau Vitamina D3 si osteocare (in locul Ca).
Si ce ma bucura mult, e faptul ca ea vrea sa mearga mult, chiar daca oboseste se m opreste dar tot in picioare sta si apoi iar merge.
Ea sta cateva secunde in picioare dar cand paseste se dezechilibreaza.
Dar mergand mereu isi va da drumul la mers si singura.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ioanact, am vazut filmul si curbura picioruselor nu mi se pare ingrijoratoare. Din ce spuneai tu pare mutl mai grav.
Si Andrei avea paranteze si s-au indreptat pana in 2 ani. Acum e perfect.
Poate faptul ca are o intarziere la mers ar fi ingrijorator...dar nici asta nu mi se pare asa grav...are 1,4 ani si merge de manuta..poate e ea mai lenesa.
Oricum tine-o sub observatie...banuiesc ca vei mai merge la un control mai incolo...dar eu nu cred ca e nimic grav.
In alta ordine de idei Justina e tare dulce si imi pare ca e copia ta fidela.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!
roli eu m-am ingrijorat ca fata de Ioana merge cracanat.
Da, e oarecum puturoasa. Desi primii pasi i-a facut la un an si doua luni, si de-atunci tot ii este frica.
Si da, vom m merge la control in Sept sau Oct.
Azi a mers si fara sprijin doi pasi, dar inca ii este frica. Desi pe mine ma tine numai de deget, numai se sprijina.
Multumesc pt complimet!
Aici gasiti cateva poze recente.
Sanatate si voua!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello

ne-am adunat si noi pe la casele noastre .. am revenit ieri din vacanta, 8 zile in bg si 5 prin delta. a fost tare frumos, vreme super, apa calda ..

din pacate, eva e de cateva zile deranjata la stomac, prin delta nu a mancat mai nimic .. numai rontaieli si cu forta niste morcovi fierti si pilaf .. desigur ca a mai scapat niste prostii si uite ca nu e ok .. de azi e la regim sever (orez cu morcovi, branza dietica de vaci cu paine prajita, banane, sticksuri, covrigei, ceai menta si afine cu glucoza) .. i-am facut si o hemoleucograma sa vedem de ce natura e boala .. virala sau bacteriana .. diseara iau rezultatul .. eu totusi sper sa fie numai o indigestie si sa nu cumva sa ia si anna .. cred ca ma spanzur direct ...

inca nu am citit din urma, sper sa intru diseara si sa schimb si capitolul ... poze am pe laptopul sotului, poate reusesc sa incarc diseara ceva ..

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

helloo

capitol nou

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165981

enjoy

elle

Mergi la inceput