Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *285*
Raspunsuri - Pagina 18
ginnette spune:
Neata,
Am admirat poze cu fete si baieti frumosi.
Sunt minunati toti
.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 3 ani
Ellenuta spune:
salutare de la mare
am ajuns si noi sambata la nisipuri, vremea e buna, dar marea este agitata si nu putem intra. De altfel, este arborat steagul rosu .. Dimi stam lla mare si dupa amiza la piscina ca sa ne putem balaci. Initial, ne-au dat
o camera la parter, deasupra clubului, deci prima noapte mi-a bubuit muzica si ne-a zapacit bassul .. A doua zi m-am dus la receptie si ne-au dat alta camera .. Mancarea e
buna, nu ca la turcci dar ai ce manca. grati, eu zic ca v-ati complicat , mai bine luati un sejur undeva si gata .. Oricum, have fun si vreme frumoasa. alina, felicitari pt zugraveala, ce rapizi ati fost! roli, cred ca se simt tare bine baietii la munte, la aer curat! pupici fetele
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta salutare de la mare am ajuns si noi sambata la nisipuri, vremea e buna, dar marea este agitata si nu putem intra. De altfel, este arborat steagul rosu .. Dimi stam lla mare si dupa amiza la piscina ca sa ne putem balaci. Initial, ne-au dat o camera la parter, deasupra clubului, deci prima noapte mi-a bubuit muzica si ne-a zapacit bassul .. A doua zi m-am dus la receptie si ne-au dat alta camera .. Mancarea e buna, nu ca la turcci dar ai ce manca. grati, eu zic ca v-ati complicat , mai bine luati un sejur undeva si gata .. Oricum, have fun si vreme frumoasa. alina, felicitari pt zugraveala, ce rapizi ati fost! roli, cred ca se simt tare bine baietii la munte, la aer curat! pupici fetele Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Da, ne-am miscat repede la cat ne-a marait Justina.
Dar pe o parte e m bine ca am terminat repede. Nu-mi place cand se face deranj si mizerie.
Concediu placut! si Vreme frumoasa.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ploscariu spune:
Si noi am fost la mare
POZE de la mare
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui ploscariu Si noi am fost la mare POZE de la mare POZE 2009 , poze cu Ioana si Ionut www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004 |
Buna!
Ce mai faceti??
Mai spune-ne despre voi.
Frumoase poze, se vede ca v-ati distrat.
Si ce-a crescut Ionut!
Ultima oara cand l-am vazut era bebelus, ce s-a schimbat!
In poza asta Ionut seamana cu tine.
Ai doi copii frumosi. Sa-ti traiasca!
ALINA
de
ploscariu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Buna! Ce mai faceti?? Mai spune-ne despre voi. Frumoase poze, se vede ca v-ati distrat. Si ce-a crescut Ionut! Ultima oara cand l-am vazut era bebelus, ce s-a schimbat! In poza asta Ionut seamana cu tine. Ai doi copii frumosi. Sa-ti traiasca! ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! ![]() |
Salut Alina!
Multumesc de intrebare, in general suntem bine, au fost putin bolnaviori din cauza ca au mancat multa inghetata la mare, dupa ce am ajuns in Cluj i-a apucat pe amandoi febra si dureri de gat, dar acum sunt bine.
Am vazut blogul fetelor, ai doua comori inestimabile
!POZE de la mare
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui ploscariu Am vazut blogul fetelor, ai doua comori inestimabile !POZE de la mare POZE 2009 , poze cu Ioana si Ionut www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004 |
Buna!
Pozele din blog sunt vechi, nu l-am mai actualizat. (multumesc pt vizionare)
Aici sunt cateva poze recente.
ALINA
de

FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!
grati.ela spune:
de ieri suntem la Balcic - o statiune foarte interesanta. Combinatia mare munte este aparte. Marea e linistita la noi si foarte calda. Plaja de langa hotel este mica si intrarea in apa se face mai mult de pe ponton dar e intim. Hotelul pe malul marii, ofera o vedere minunata. Frumos si curat - recomand! (la pret e foarte ok: 80leva/noapte studio de 4 locuri cu mic dejun inclus). Maine plecam spre Albena...sper sa fie bine!
Elle - distractie la maxim
...vazut pozici de clopotei frumosi foc!
Ionut cum sta cu pb la inimioara?
ploscariu spune:
| citat din mesajul lui grati.ela de ieri suntem la Balcic - o statiune foarte interesanta. Combinatia mare munte este aparte. Marea e linistita la noi si foarte calda. Plaja de langa hotel este mica si intrarea in apa se face mai mult de pe ponton dar e intim. Hotelul pe malul marii, ofera o vedere minunata. Frumos si curat - recomand! (la pret e foarte ok: 80leva/noapte studio de 4 locuri cu mic dejun inclus). Maine plecam spre Albena...sper sa fie bine! Elle - distractie la maxim ![]() ...vazut pozici de clopotei frumosi foc! Ionut cum sta cu pb la inimioara? ![]() "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Distractie placuta!
Ionut, e mai bine, in sensul ca la ultimul Eco-cord facut am primit raspunsul ca DSA are diametrul de 4 mm, fata de 10mm cat a avut la inceput, trebuie sa facem cate 1-2 Eco / an ca sa urmarim evolutia!
Va pup!
POZE de la mare
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut