intrebari blue air
mama mea e plecata in Germania. In august se intoarce in tara si vrea sa il aduca si pe verisorul meu(14 ani) cu ea. M-am hotarat sa ii cumpar eu de aici bilete de avion prin blue air.
Intrebarile mele ar fi:
- pot achizitiona eu de aici biletele online si sa i le transmit prin mail?
- verisorul meu are 14 ani impliniti, se considera adult sau nu?
- de asemenea el este cetatean german, pot face eu rezervare pentru el?
- stiu ca mama are nevoie de o declaratie de la notar din partea parintilor(sora si cumnatul) ca sa intre cu minorul in tara dar auzisem ca ar avea nevoie si de cazier??
Stiu ca toate le-as putea afla direct de la ei, sunand la call center dar vad ca din RDS nu merge numarul si pe mobil nu mai am credit ca am vorbit cu mama in Germania si as cam fi vrut sa fac rezervarile in seara asta...
orice info e bine venit, in cel mai rau caz astept pana maine sa imi iau cartela
multumesc frumos
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
Raspunsuri
andacos spune:
Deci din cunostintzele mele/dar s-ar putea sa ma insel)stiu ca blue air-ul nu mai opereaza pe Germania!
Biletele le poate cumpara oricine,improtanta e ca numele celui care calatoreste sa fie corect
Nu exista nicio reducere de pretz pentru un copil d e14 ani
N-are nicio importantza ca e cetatzean german(in legatura cu rezervare abiletelor),iar mamaei tale nu-i trebuie absolut nimic atita timp cit el circula cu pasaport german!
cred ca faci niste confuzii mari,ai auzit tu ceva insa ...nu bine!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
ale1212xa spune:
andacos multumesc de raspuns
eu de pe site-ul blue air-ului vin si vad ca mai au destinatii pe germania, sper sa pot rezerva
da, verisorul are pasaport german, asadar sper sa fie totul in regula
si in legatura cu cazierul sper din toata inima sa ma insel
anda141 spune:
Daca nu circula cu unul din parinti, da, ii trebuie cazier la iesirea din Romania. Asta este sigur 100 la suta, patit de fratele meu care a vrut sa plece cu sora mea ( deci frati) si a fost respins ptr ca nu avea cazier. Doar in cazul in care calatoreste insotit de unul din parinti nu are nevoie de cazier.
Si la 14 ani nu este adult, ii trebuie insotitor.
Blue air are zboruri doar la Stuttgard.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa da, verisorul are pasaport german, asadar sper sa fie totul in regula si in legatura cu cazierul sper din toata inima sa ma insel ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
Daca are pasaport nemtzesc nu se supune legilor statului roman!Doar copii romani pot parasi Romania in anumite conditzii,ceea ce aici nu e cazul!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
ale1212xa spune:
buna dimineatza
doar o sa intre in tara cu mama mea..la intoarcere vin parintii lui si pleca impreuna
ale1212xa spune:
se poate inchide subiectul, multumesc