Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
hai mah delia ca nu te cred!!! cat?? de shoping nu am chef asa ca am rugat o prietena care e in oras sa imi cumpere iar cu dulciurile exagerez la greu asa ca ex nu trece o zi fara o tabla de cioco si o punga de napo joe cu cioco ,,, o praji/inghe ceva..
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
bb_yasmi spune:
iesim si noi afara ..ca la 11-11.30 tre sa papam suculetul de mar!
pooooop mamicile si bebelicii frumosi!!!
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi hai mah delia ca nu te cred!!! cat?? de shoping nu am chef asa ca am rugat o prietena care e in oras sa imi cumpere iar cu dulciurile exagerez la greu asa ca ex nu trece o zi fara o tabla de cioco si o punga de napo joe cu cioco ,,, o praji/inghe ceva.. mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
nu mult un kg
barbata-miu considera ca inca imi mai trebuie
acum am 60.5 la 176
dar masimteam mai bine cu 5 in fata
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui cami_antonia miki exact la fel se com pporta si antonia cu oala numa cand o vede si ii zic sa stea pe ea nmu ma vrea urkllaaaaaaaaaaa si nu prea mai face si pana acum nu comenta de la 1 an jumate facem dimineata acu nu mai vrea deloccccccccccc de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
a regresat din cauza celei mici probabil..
azi dimi am inceput bine..cu pipi si cca la oala..
ailed_dota spune:
scriu cu o mana cu cealalta tin relax&tone
somleac, eu i-am facut lui Dodo eco la sold, aici e obligatorie la 1 luna , si ma duc sapt viitoare la 3 luni si sper sa fie bine si acum
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
plec si eu la proba rochiei si sa iau papa
stefyapost spune:
'neata !!ce fac fetele??? bebicutii??? cu totii bine???
puiuta mea este super!! asa teama imi era de cercelusii astia,dar vad ca nu-i nimic grav...se simte fff bine...daca o fi 'fudula' ca ma-sa...o suferi si ea la frumusete( intre noi fie vb eu nu prea mai sufar,sunt o nesimtita grasaaa)....
ca veni vb de grasimi...delia face ceva masinaria aia,relax & tone??? ca as lua si eu una de aici..
fetele astept sa decideti ora la care sa ne intalnim....sper sa se poata mai la amiaza
Madu81 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi madu si ce a facut de la 4 dimi???? mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
S-a uitat in tavan, dupa aia i-am zornait tot felul de zdranganele, a chiuit, a plins sa il iau in brate, l-am plimbat si m-am si jucat cu el... acum tot obosita ma simt, el a mai dormit de doua ori in rastimpul acesta
bulina_mica spune:
Neatza mamici si copii!
Am pus si eu cateva poze de la botez, de la bazin si de la iarba verde!
Buburuza mea se distreaza singur: are un cap de papusha imens, mai mare decat capul lui si crede ca-i copil; vorbeste intr-una cu ala si il cearta: deci e jucaria cu cel mai mare succes (caruselul nu prezinta nici un interes).
Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ailed_dota
nu mult un kg barbata-miu considera ca inca imi mai trebuie acum am 60.5 la 176 dar masimteam mai bine cu 5 in fata mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
ha ha ha ...hi..asta da ingrasare!!!
si eu ma simt mai bine la 54,9 la 55,3