Doresc recomandari pentru gradinite in Bucuresti cu predare numai in limba engleza facuta obligatoriu numai de vorbitori nativi ai limbii engleze.
multumesc
Citat: |
citat din mesajul lui ioanacarmen Doresc recomandari pentru gradinite in Bucuresti cu predare numai in limba engleza facuta obligatoriu numai de vorbitori nativi ai limbii engleze. multumesc |
Din cate stiu gradinitele nu primesc acreditare daca au doar predare in limba straina. Exceptie fac gradinitele cu predare in limba minoritatilor conlocuitoare. Cum, din pacate, nu avem conlocuitori de etnie...engleza...nu avem nici astfel de gradinite.
Asa cum ti-a zis si Andries poti incerca varianta unei scoli pt expati (de obicei cei din ambasade), dar costa f mult.
Va multumesc pentru raspunsuri. Speram sa existe si alte gradinite decat cele de la Scoala Americana si de la British School.
http://springfieldcenter.blogspot.com/
doar pana la pranz in engleza, este autorizata , nu stiu daca a obtinut si acreditarea intre timp. din pct de vedere al limbii engleze este ok
(patron englez).
buna, am vazut ca ai cautat o gradi cu predare exclusiv in engleza :-) vroiam sa stiu daca ai gasit, cautam si eu acelasi lucru acum si orice sugestie ar fi binevenita :-) multumesc