Puiuti de Randunici 2008!! (485)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

fetelor!

Azi am fost cam "nevrozata", computadorul a functionat tot timpul cu frana de mana trasa de-mi vine sa-l arunc 1 km distanta , socrela niciodata nu-mi imbraca copilul asa cum ii las eu pregatit (nu stiu dc ma mai suna sa ma intrebe ce si cum...), vremea e de kk... si alta....de fiecare data cand vreau sa scriu un mesaj nou, titlul si poza de la info supereva (barbatii si slipurile lor) imi zgaraie retina stanga...voi nu ati obsevat-o ? Macar sa fi pus un machoman...ca altfel era problema . Deci gata m-am plans la voi...sa trecem la altele .

Nyny, in privinta serbarilor, cresa unde frecventeaza Bianca nu a organizat nici una pana acum. Si e mai bine asa ca sunt micuti inca , ei sunt in grupa 25 de zvapaiati.... Si noi avem 1 an si o luna vechime dar nu de gradi...ci doar de cresa.... La anu' o inscriu la gradi. Eu ma emotionez de fiecare data cand imi spune acasa o poezie noua sau cantecele, iti dai seama cum o sa fiu la serbare... Eu am avut aceeasi reactie ca si tine cand mi-a adus pozele de craciun...ce repede mai trece timpul...

Alina, sa ai un we placut oriunde te vei hotara sa pleci !

Pentru vichend pregatesc ciorba de verisoare, rosii si ardei umpluti si smantana, la alegere - branza si smantana cu mamaliguta, peste prajit cu mujdei de usturoi....
Dupa amiaza am shoppinguiala...

Va urez un we asa cum va doriti!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Nyny sa stii,ne-am hotarat sa mergem macar la Sinaia sa plecam dimineatza sa ne intoarcem seara.
Va las o inghetatat de caramel si un ceai verde cu gingesc ptre energie.
Weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Nyny sa stii,ne-am hotarat sa mergem macar la Sinaia sa plecam dimineatza sa ne intoarcem seara.
Va las o inghetatat de caramel si un ceai verde cu gingesc ptre energie.
Weekend placut.

http://alinahandmade.blogspot.com/

eeee... asa mai da. Buna decizie... la munte e vreme buna. Eu asa am auzit si asa va doresc si voua.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Sa speram ca vom merge si acolo ca el o tine una si buna ca va ploua si pe deasupra vrea s aisi mai ia si laptop la mana a 2
Si-l doreste de mult de vreo 5 ani,sper sa sil ia acum sa vedem unde vom merge pana la urma.
Sper sa nu stau acasa

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Irish coffee si ceaiuri din fructe de padure!

Va doresc o zi si o saptamana buna !

Mergi la inceput

Neatza Mariana,iti multumim ptr cafea.
Eu nu am mai plecat nicaieri deoarece sotul meu si-a luat un laptop care nu functiona si a mai dat 350Ron ne-a zguduit bugetul rau de tot.
Acum stam in Bucuresti ca s-a incvapatanat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Hop si eu la cafea!
Ieri ne-am intors...a plouat in fiecare zi dar a mai fost si soare, eu n-am fost in forma maxima...am nimerit exact in acea perioada...iar de data asta parca era Niagara. Acu ma refac cu minerale si vitamine.
Nu ne-am intalnit cu Tatiana...Copilu' s-a simtit totusi bine...a avut cizme de cauciuc si-a topait in toate baltile, a alergat, si-a facut multi prieteni, a dormit mai bine. Am fost la pestera de la Valea Cetatii Rasnov si-n rest prin Bran si imprejurimi.
Daca reusesc, dupa amiaza poate ne si vedeti putin.
Vad ca avem puisori 'absolventi' de grupa mica si cresa
toate randunicile!

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Doinita ma bucur ptr tine ca ati avut parte de distractie.Va las eu la treburi

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor !

Vad ca sunteti care incotro...la munci sau la treburi casnice.
Am intrat sa savurez o gurita de cafea dar vad ca nu mai nimeni pe aici . Ma retrag si eu in colt la masa tristetii ca iar am cazut in butoi.... Sunt trista, trista, trista.... Am avut un show de zile mari cu socrela....nu ne lasa in pace neam . Si mi-e ciuda ca randunoiu' ii tine partea.... Imi sfaraie creierii de nervi si ciuda....... Nu pot sa mai spun nimic...am ochii in lacrimi...

Mergi la inceput

Mariana te compatimesc dar stii ca sunt alaturi de tine.Si eu am avut un show cu randunoiul legat de laptopul defect si ca a dat banii aiurea acum l-a vanmdut pe 130Ron si vrea sa isi ia telefon.Acum sa vedem ce facem.Iti las un fresh de fructe si un capuccino si fruntea sus ca belele curg,tu zambeste si fi optimista.DD ne ajuta sa trecem peste toate cu bine.

Mergi la inceput