Puiuti de Randunici 2008!! (485)
Raspunsuri - Pagina 14
alina_satena spune:
Ftelor maseaua mea s-a mai dezumflat,in rest sunt cu treaba,si ma vait din cauza lipsei banilor asta este
.Acum va las un fresh de fructe,un capuccino ptr cele cu vicii (ca mine
)si va las si un fel;ul 2 pilaf cu ficatei de pui si
sa fac 

nyny spune:
Doinita exact aceeasi discutie am avut-o si eu cu Mara zilele trecute. Si nu stiu de ce, de vreo doua sapt incoace priveste altfel batranii de pe strada. Inainte nu-i baga in seama, dar acum intoarce capul cand ii vede si am auzit-o de multe ori spunand:" mamiii, nu-mi place..." ... am impresia ca ii este si frica de ei, nu stiu de ce
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Noi nu dicutam probleme existentiale...
La noi e alta... vrea sa aiba si ea c.u.c.
. De anu' trecut mi-a spus ca baietii de la cresa au putzica la funduletz
, si ca unu are nu's ce bubite...va dati seama ce se mai studiaza cand se ridica dupa olite
? Ieri mi-a spus ca a dormit cu Dragos pentru ca Nastasia a scuipat-o...
vai, vai....eu am zarva in casa cu una da' sa ai 25 la un loc
?
Problems maica, problems...![]()
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Nyny, acu ma intreaba: mami tu ai emotii?
Da ...ce ne facem cu copii astia
...Nu stiu de ce, dar eu cred ca piscotica mea a asociat deja imbatranirea cu moartea
... mai de mult ma intreba de bunicii mei si eu i-am spus ca erau batrani si au murit
...aseara o simteam si ca ii era frica
...nasol!
Alina
bine ca te-a mai lasat durerea...dar tot trebuie s-o rezolvi cumva, ca te ea atunci cand ti-e lumea mai draga
! Spor la treburi ...iar despre banuti, ai dreptate, e tare greu sa tragi de ei, sa-ti platesti datorii, facturi...si sa-ti mai ramana si pt. sufletelul tau ceva, plus copilul...care are tot felul de nevoi. Poate ca odata cu gradinita gasesti un serv. bunut care sa mai repare din gaurile financiare
. Cu traducerile...nu merge treaba? sau ceva meditatii la copilasi...ai incercat?...zic si eu

Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
alina_satena spune:
Dointa meditatii am dat,traduceri am facut,acum am renuntat de vreo luni la meditatii de cand a plecat mama mea la munca in Italia can nu are cine sa stea cu Delia.In schimb fac bijuterii si cosmetice(apropo va invit sa va uitati la mine pe blog e la semnatura)va dati cu parerea,chiar nu stiu cum sa mai trag de bani sa ne ajunga mai ales ieri knd am lasat 200Ron(ultimi nostri bani)la stomatolog.Tigarile le-am redus cat am putut chiar nu stiu de unde sa mai tai
Sper sa revina vremurile bune si la mine.
MarianaPop spune:
Doinita, cand te gandesti ca asta-i inceputul...si o sa fie si etapa cu foc incrucisat de dc-uri...
. Pe mine m-a intrebat la un moment dat "Mami eu pot sa zbor?"...i-am expicat eu ce si cum, ca nu are aripioare...
Concluzia ei a fost ca mai bine e sa fie pasare ca sa poata zbura...
. Deh...visatoare ca ta'su...![]()
Am dat iar de filmuletele cu Allan Pease, imi face o deosebita placere sa le vizionez again and again...
.
Le mai postez inca o data pentru voi
! A se viziona in ordinea postarii
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Dointa meditatii am dat,traduceri am facut,acum am renuntat de vreo luni la meditatii de cand a plecat mama mea la munca in Italia can nu are cine sa stea cu Delia.In schimb fac bijuterii si cosmetice(apropo va invit sa va uitati la mine pe blog e la semnatura)va dati cu parerea,chiar nu stiu cum sa mai trag de bani sa ne ajunga mai ales ieri knd am lasat 200Ron(ultimi nostri bani)la stomatolog.Tigarile le-am redus cat am putut chiar nu stiu de unde sa mai tai Sper sa revina vremurile bune si la mine.http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina
! Offf...e greu...stiu cum e sa ai creierii franjuri ca nu mai stii ce permutari sa mai faci...
. Dupa amiaza am in plan o solicitare de "sponsorizare"...
Am noroc ca jonglez cu un card de cumparaturi in rate...
. Eu inca n-am platit la stomato...o aman pentru 27.06...asta e...o sa vina vremuri si mai bune...
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MarianaPop Noi nu dicutam probleme existentiale... ![]() . De anu' trecut mi-a spus ca baietii de la cresa au putzica la funduletz ? Ieri mi-a spus ca a dormit cu Dragos pentru ca Nastasia a scuipat-o... ?Problems maica, problems... Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!** |
e grele maica...Eu am fost acum cateva luni cu Mara la un botez, la biserica. Ea a fost cu ochii numai pe bebelus. Zilele trecute ma intreaba: " mami, da de ce bebelusul lui Vigi (prietena mea) avea putza inmuiata?"
... eu: cum adica?.. asa o au baietii. La care ea:" ba nu-i asa, a lui David nu e asa" Si asa ma gandeam si eu... la ce le mai debiteaza mintea si ce atent studiaza ei problema in capusorul lor

Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Nyny, asa e...
. Eu una o sa ma gandesc mai mult inainte de a-i da vre-o explicatie, nu de alta dar nu vreau perceapa gresit lucrurile...
. Noi, parca, la varsta lor nu eram asa de "perspicaci"...
Am o durere de capatana...
sunt pe val la marea rosie...![]()
Iar o sa-mi pun copilu' in dilema ca dc eu am voie sa port pampersi si ea nu...
. 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Da fetelor...e greu de noi! Faza-i ca eu nu-s pregatita tot timpu cu raspunsuri pe intelesul lor...si ea vrea atunci...repeta de 1000 de ori...si tb sa-i zic ceva...si nu de fiecare data sunt inspirata, dar nu se poate nici eu sa le stiu pe toate![]()
Alina, eu am intrat pe blogul tau...de la inceput, si-am vazut ce talentata esti
, dar cum merge cu vanzarea?
Scump la stomatolog dar macar sa nu mai ai probleme....Intradevar e important sa ai pe cineva sa mai stea cu Deliuta sa mai poti misca si tu ceva. Si...mai vreau sa zic ceva...cel mai important, parerea mea, e sa fiti amandoi in aceeasi directie...scuze daca te-am suparat
Acu ma duc sa spal coplchilu...a mancat niste pepene si s-a facut ca porcu...o culc si revin!
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"