Puiuti de Randunici 2008!! (485)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Bonsoir fetelor !

Eeei...ce ziceti? Nu-i asa ca v-am surprins...am locul gol la computador.. Imi astept copiii sa vina de la parc. Am pregatit chiftelute si piure de cartofi... Nu ma intrebati la ce ora am ajuns acasa...18:15 . Luat copil la 16:45, mers la Billa cu maxi, shopping-uiala, retur pe jos...ce mai sunt fleasca...am reusit sa fac repede si repede la bucatareala ca...timpul trecea...

Doinita, noi avem 15 kg...sa nu crezi ca arata ca o "dolofanica" nu...e destul de inaltuta, nu ma intreba ce inaltime are ca nu stiu...

Nyny, din pacate ne culcam tarziu...in jurul orei 23:00, sper sa-si dea si ea seama ca ar fi cazul sa ne culcam mai devreme...avem ritual seara de stat cu tati la sufragerie...si dupa aceea se retrage la dormitor . Vom vedea...
Eu sunt cam zombi...daca nu reusesc sa adorm odata cu ea...ma culc destul de tarziu...deh varsta maica .

Alina, stai cu noi mami !

Fug...mi-au venit copiii!

de noapte buna!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Vai...am scris mesaju si nu eram logata
Mariana m-ai lasat cu gura cascata !
Nyny acu m-am linstit, vad ca si Mara e in acelasi tabel cu surata mea
Ei...nu pot pune azi poza...ca nu avem nu stiu ce cablu...deci maine!
Alina unde vrei sa pleci? La munte, la mare OK...dar de ce vrei sa pleci din micul cuibusor? ...fugi repede la dentist, repara maseluta si stai aici cu noi la taclale. Despre gradi...si noi am inscris-o pe Alexia tot la program prelungit...desi parerea mea e ca 4 ore de joaca le sunt suficiente...restul papica si somicul e mai bine acasa...dar cum n-avea cine sa stea cu ea...am ales aceasta varianta...om vedea cum s-o acomoda ...si ea si eu cu ideea
Ia sa trimit eu...sa nu mai patesc vreo ceva

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Mariana eu inca nu mi-am revenit...mama mea da' ce rapida ai fost...si cum te-ai miscat...si shopping si retur pe jos si mincare si...m-ai zapacit
Eu dupa inot i-am facut copilului un dus si am iesit la o plimbarica...si deja ma simt lata...vroiam si eu sa fac o supa ceva pt. maine...dar o las ...pe maine...sper sa ma tina balamalele si sa nu mai adorm bustean si-n seara asta...ca nu stiu cat mai rezista...fundita
randunele si puiuti si ....vise placute!

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la cafele si... ce mai doriti...
Eu o sorb pe a doua .

Dus cupil la cresa, era mai veseloasa azi.... Dupa amiaza avem traseu cu tramvaiul . Pfui, iar e vineri...sa vad ce meniuri pregatesc in we .

Doinita, totul e pe "speed" la mine. Sunt intotdeauna pe fuga.... Ce a fost aseara e nimic pe langa ce munci ii trag sambata, incep gateala la 09:00 pentru ca trebuie sa termin pana in ora 13:00 cand se intoarce iubita cu tati de la parc, intre timp fac paturile, dau cu aspiratorul, sterg praful si mai trag si-un mop ...bucataria si balconul le las pentru duminica dimineata! Mai fac si pauza de o gustareala si o cafea...ca de...trebuie sa-mi incarc si eu bateriile...

Aaa, sa nu uit...doresc sa transmit urari cu ocazia zilei de nastere puiutului Michael Nicholas:

LA MULTI ANI Michael Nicolas! Sanatate si numai bucurii!

Mami gecko, sa-ti traiasca puiul ! Sanatate si fericire familiei !

Va doresc o zi buna !

Mergi la inceput

fac apelul fetelor !

Nici un raspuns...deocamdata...
Va las pregatite fresh-uri cu fructe exotice, ape plate cu lamaie si ape tonice !

Doinita, intrebai ieri de o carte interesanta pentru co...."Baletul mecanic" de Cezar Petrescu, mie mi-a placut.... Apropo....ai reusit sa vezi "Nevasta de imprumut"? Iti mai recomand si filmele "Twilight" asta in cazul in care esti adepta genului...

Fetelor, voua ce emisiuni, filme...etc. va plac ?

Fug la munci, ca pana acum am cam frunzarit-o !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Mariana sarumana pt cofee. Ce ma bucur ca si-a mai revenit Bianca. Cred ca ii plac foarte mult plimbarile cu tramvaiul, nu? Asta imi aduce aminte de faptul ca si Mara mea asteapta de mult o plimbare cu autobuzul. Musai trebuie sa-i indeplinesc copilului dorinta.

Doinita faci supa?... sau te recuperezi?

Alina ce mai face maseaua?... te-a mai lasat?

Carti?... fetelor, n-am mai citit o carte de foaaarte mult timp (spre rusinea mea). N-am timp... si daca as avea, nu mi-ar sta gandul acolo.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Cam tarziu...dar sa stiti ca sunt prezenta!
Mariana iau un suc exotic sa tare mi-e sete...!
Am notat recomandarile de la tine si...caut! No, filmu l-a tras omu meu dar n-am avut timp!
Nyny sunt gata cu supa cu galuste...s-a ivit o problema si-s acasa...asa ca am la activ ...aspirat si supa, ma pregatesc de mop...
Alina cum esti cu maseaua si ...dati-mi o idee de felu 2 va rog

Mergi la inceput

Nyny, tramvai, maxi taxi...deocamdata ...nu stiu ce o sa fac cand o sa vrea cu avionu' ...
Doamne ajuta sa treca usor peste perioada de acomodare cu noul program.

Doinita, ostropel de pui, musaca de legume, friptura de pui - garnitura de paste si sos de rosii cu usturoi... Deja...zburd pe mese ...

Alina, cum iti e ?

Tatiana, Magdalena...

Mergi la inceput

Nu am ce sa ma recuperez...ma pastrez pt we...am dormit neintoarsa pana la 6.30.
Eu la TV in afara de JIM JAM, BB TV, BOOmerang... si alte dvd-uri nu prea ne uitam...si asa mi se pare ca sta cam mult la TV. Cand prindeam telecomanda...cautam un film sau ceva docum, culinare, chestii de genu asta! Despre filme...prefer comedii, sau ceva gen Dr. House, ori Naufragiatii...nu-s cu SF-uri.
Totusi cand am putin timp prefer sa citesc...cat am stat acasa cu Teo am recitit M. Sebastian- Orasul cu Salcami, Accidentul, Panza de paianjen...mai multe...cand dormea copilul.
Acum mi-au placut cateva carti a lui Tony Parsons: Barbat si copil, Sotia mea favorita...

Mergi la inceput

Mariana...asta e...ostropel cu paste si sos de rosii!!!
Inainte de un mop...tb sa va zic ce probleme existentiale avea copilul meu aseara...Plangea si-mi repeta intruna:' mami eu nu vleau sa imbatranesti!!!de ce a imbatranit buni???? tu nu imbatranesti, nu-i asa?' foarte greu am linistit-o...i-am dat toate asigurarile...ca voi fi la fel si maine si poimaine...a confirmat si tat'su...dar azi dimineata iar m-a intrebat: 'tu nu imbatranesti, nu?'
Habar n-am ce i-am mai indrugat...dar vreo ora nu a vrut decat in brate la mine si sa ne plimbam prin casa...si tot asta imi spunea mereu!
Hai ca bag repede un mop!

Mergi la inceput