Puiuti de Randunici 2008!! (485)
Raspunsuri - Pagina 11
MarianaPop spune:
Fetelor, da' ce liniste-i pe-aici 
!
Va las cate o cupa cu inghetata amandina cu cirese confiate, eu doar ce-am terminat de mancat una...yamii
.
Off...tare trista a fost puiuta cand am lasat-o dimineata la cresa
. Ce inseamna programul/rutina pentru copii...cum il schimbi... parca sunt debusolati mititeii
. Greu e cand nu ai cu cine sa-i lasi...
Doinita, ma bucur pentru voi ca ati petrecut o seara frumoasa
! Si mai da drumu' putin la funda aia sa nu te stranga ![]()
Intri deja in co
? Noi avem incepand cu saptamana 29
.
Fac apelul de pranz:
- Alina
- Tatiana
- Nyny
- Magdalena
Unde sunteti fetelor 
?
O zi racoroasa
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Neatza fetelor,eu am fost lka stomatolog e si prima siu ultima oara(cu toazte ca trebuie sa imi pun 3 dinti)dar la ce ma chinuit aia numai calc ibn veci.
Am lipsit motivat.Mai vreau si eu cafea daca a mai ramas.
doinita_g spune:
Mariana
, despre ce inghetata vorbesti tu...cu amandina
...ca vreau si eu!
Imi pare rau ca Biancuta
e fost trista mititica de ea...pana la ce ora sta la cresa?
Alina
sa-ti rezolvi problemele cu dintii...ca-s tare nasoale...si piperate la pret!...eu fara anestezie nu-mi fac nimic prin gura![]()
Eu parca retinusem ...ca azi ar fi ziua omului Tatianei?...daca-i asa ...ii urez sanatate, sa traiasca fericit pana la adanci batraneti!!!
Daca nu-i ziua lui...inseamna ca neuronu a cedat...si-i timpu' de o revizie, un CO..tot se apropie el![]()
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
doinita_g spune:
Am gasit ceva amuzant...cum poti convinge oamenii sa foloseasca scarile normale in loc sa se imbulzeasca la cele rulante in orele de varf, in statiile de metrou...si nu numai![]()
Deci umorul...poate schimba comportamentul oamenilor si ajuta la imbunatatirea vietii. La unii se poate
...la noi tb. date legi, amenzi, constrangeri etc...
Daca vreti sa vedeti...http://www.thefuntheory.com/
Doinitza
>>
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
nyny spune:

Si noi p-aici cu treburi... servici, facturi, copii, parc... d-astea.
Mariana sarumana pt inghetata
... coincidenta sau nu, tocmai am mancat una. Imi pare rau de puiut ca s-a intristat de dimineatza. Acomodare usoara la cresa
.
Alina sorry de experienta nasoala la stomatolog. Nu e bine nici sa stai asa. Poate iti recomanda cineva unul cu mana mai usoara. Si mie mi-era frica pana acum 4 ani cand am dat peste un stomatolog super. Nu mai am probleme de atunci
.
Doinita distractie placuta la piscina. Sa nu te obosesti prea tare... sa fi fresh diseara![]()
![]()
![]()
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Am scapat acum ma bucur akum tre sa strang ban pe bani vb Doinitei(sper ca am retinut bine)ca fara anestezie nu imi fac nimic jur,ca m-a dururt a zis aia k zici k sunt copil de 2 ani dar la cum ma durea,ma interesa pe mine ce imi spunea si niste ustensile de pe vremea lu nea nicu
.Acum voi avea mai multa grija de mine.
doinita_g spune:
pai da Nyny...ideea-i sa obosesc copchilu' sa doarma neintors la noapte![]()
ce mai fac Mara si Davidutzu?...cum e cu Mara in vacanta?

Vreau sa-mi iau o carte relaxanta in concediu...aveti ceva idei
?
Alina
, da...doar cu anestezie, altfel e nashpa rau
Doinitza
>>
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Mariana , despre ce inghetata vorbesti tu...cu amandina ...ca vreau si eu!Imi pare rau ca Biancuta e fost trista mititica de ea...pana la ce ora sta la cresa?Alina sa-ti rezolvi problemele cu dintii...ca-s tare nasoale...si piperate la pret!...eu fara anestezie nu-mi fac nimic prin guraEu parca retinusem ...ca azi ar fi ziua omului Tatianei?...daca-i asa ...ii urez sanatate, sa traiasca fericit pana la adanci batraneti!!! Daca nu-i ziua lui...inseamna ca neuronu a cedat...si-i timpu' de o revizie, un CO..tot se apropie el Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Yep...amandina cu toping de ciocolata si cirese confiate...

Vineee....inca o portie la doamna...

ne duce tati cu masina la 06:45 si sta pana la 16:30 ora cand reusesc sa ajung de la servici
. Caut sa o recompensez cumva ca o las atat...ieri ne-am plimbat cu tramvaiul loz, i-am cumparat "mighty beanz", urmeaza sa-i iau si caruselul...e la oferta la Carrefour cu 10 RON...astazi avem plimbare cu maxitaxi si shopping-uiala la Billa...offf....ma doare sufletul...
dar daca nu incerc sa ma detasez putin...nu pot trece peste...
Eu inca nu am terminat lucrarea la masea...
, si eu sunt pentru anestezie...dar...generala 
Din cate stiu ziua sotului Tatianei e pe 22.06 si pe 21.06 vor pleca in Antalya...chiar ma gandeam ce aniversare frumoasa va avea
...Oricum Tatiana ne va lamuri 
Nu mai stiu ce vroiam sa va spun...tot neuronu-i de vina

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g pai da Nyny...ideea-i sa obosesc copchilu' sa doarma neintors la noaptece mai fac Mara si Davidutzu?...cum e cu Mara in vacanta? ![]() ![]() Vreau sa-mi iau o carte relaxanta in concediu...aveti ceva idei Alina , da...doar cu anestezie, altfel e nashpa rau![]() |
da sincer la treaba cu obositul copilului nu m-am ganditCopiii sunt bine, multumesc de intrebare. Ocupati cu nazbatiile lor toata ziua. Mara e un pic mai intelegatoare in ultima vreme... chiar si cu David am observat ca este mai impaciuitoare, sper sa o si tina asa.... si David ma uimeste cu franturi de cuvinte. Toata lumea din parc ma retinuse de anul trecut dupa tipetele lui, ca tare scandalagiu a mai fost vara trecuta. Acum, cand il vad mergand ma intreaba: " deja merge?".... pai normal ca merge, ca are aproape un an jumate (bine ca el de fapt merge de la 10 luni)... s-a facut mare si el

Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
Mariana,...cu siguranta neuronu tau ii mai dezghetat![]()
Mai, mititica
...da' la cat se trezeste
?chiar ca tb sa te revansezi...
Doamna draga,...inghetata am vazut eu cu ce-i...dar de la ce firma?...
Doinitza
>>