frigider de calatorie

frigider de calatorie | Autor: andira

Link direct la acest mesaj

Salut!

As avea nevoie in concediu de un frigider in camera, numai ca cei de la hotel nu au decat minibar-ul si nici nu inchiriaza un frigider.

Cam am nevoie de o solutie, pentru mancarea copiilor, aveti vreo idee cum sa fac? Ati gasit pe undeva frigidere mici, eventual de inchiriat?
Eu am gasit doar nou, la vreo 1600 lei, adica mai mult decat unul mare.

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

dar minibar-ul nu e tot un fel de frigider ? si in turcia, si in bulgaria, la cele 3 hoteluri in care am stat, mini-barul era de fapt un frigider in miniatura, cu un element pe care se formeaza gheata, cu raftulet in interior, cu tavita de cuburi de gheata. tu unde mergi in concediu, in romania sau in alta tara ?

o alta varianta ar fi sa cauti o lada frigorifica electrica in orice hipermarket, la raionul de camping, si sa verifici/intrebi daca functioneaza si alimentata la priza, la 220 V.

mai poti folosi si o lada frigorifica normala (de camping), iei 2 randuri de rezerve frigorifice si aranjezi cu cineva de la bar/restaurant sa-ti puna rezervele la inghetat, intr-un congelator (bar, bucatarie), alternativ, astfel incat in permanenta sa ai in lada un rand de rezerve inghetate "bocna".

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput