inchide ochii la blitz
Raspunsuri - Pagina 2
Leditia spune:
Pe mine ma deranjeaza teribil blitz-ul..sa nu mai zic de lumina de afara,mai mereu sunt incruntata si mai mereu ies cu ochii inchisi in poze.E chiar enervant sa stau sa ma concentrez si sa tin ochii deschisi in soare/blitz,doar sa ies si eu cu ochii deschisi.Si asa am fost de mica.Nu am probleme cu ochii,asa-s unii mai sensibili :))Mai in gluma mai in serios,eu ziceam mereu ca-s din specia vampirilor:)))
Lui fii-miu ii fac multe poze fara blitz,nu ies f bine,dar asta e..si el sensibilos ca mama-sa,inclusiv la lumina de afara..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Matzaila_81 spune:
Draga mea, nu te ingrijora, eu am problema asta la un singur ochi. Mi se inchide involuntar de la blitz. Sa nu-ti mai spun ce nebunie este cu pozele oficiale gen buletin/pasaport. M-am invatat si le zic sa ma anunte cu o fractiune de secunda inainte sa declanseze aparatul ca sa deschid ochii exact atunci altfel unul e inchis.
Am fost la doctori o gramada, am fost la controale, peste tot. Nu e nimic in neregula cu mine, pur si simplu ochiul respeciv e mai sensibil.
Copilasul tau o fi si el ca mine. Nu este fobie de blitz, pur si simplu i se inchid ochii la lumina puternica. Nu inseamna ca nu vede bine, nu inseamna absolut nimic decat ca nu suporta blitul. Sa nu tipati la el si sa nu va suparati pentru ca nu e vina micului.
cipcipcip spune:
Si eu inchid ochii la blitz si sint f sensibila la lumina. Nu eram asa, dar am devenit, nu stiu care e cauza. Vara sint disperata fara ochelari de soare. Exista aparate foto cu blitz profesioniste la care nu inchid ochii, banuiesc ca sint mai siofisticate si nu au blitzul asa puternic.