Mai-Iun 2011.HAI andreealydia!(25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Silvy, bafta!

Prima nastere este un moment extraordinar.Nu spun, fiecare nastere e un miracol, dar prima nastere e prima nastere,e ceva nou,extraordinar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna dimineata fetelor va multumesc pt urari sunteti niste dragute
amr 3 zile uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu
nu am deloc emotii stati sa ma vedeti in dimineata nasterii atunci ma turmentez pana atunci nici nu ma gandesc
toate sunt pregatite pt venirea fetei pupici

38+ w cu bebe lily
amr 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Neata, dragelor!
Ma lasa si pe mine Alex sa va scriu cat timp el doarme. Azi noapte s-a trezit pe la 3.30 cu dureri de burtica, speram sa faca ceva ca sa se linisteasca dar...nimic! Pana azi noaptea am prins si noi 3 nopti in care a dormit de la 12 la 5.30- 06.
Din cauza ca l-am tinut in brate de la inceput, mi s-a umflat putin zona din jurul operatiei, probabil am fortat muschii, si ma cam doare. acum il alaptez stand intinsa, si pare ca-i convine mai mult, pt ca el oricum adoarme la san.
Marti mergem la ortoped, pt ca bebe a stat in burtica cu capul mai mult intr-o parte si trebuie sa corectam asta. Am foarte mari emotii pentru prima vizita la doctor!
Silvy...eu nu prea am realizat ca sunt pe cale sa nasc pt ca 4 zile la rand m-am tot plimbat la spital...oi naste azi, oi naste maine? dar cand m-a chemat dr in sala, am zis ca-mi sare inima din piept!
Asa ca marile emotii eu zic ca vor fi atunci si mai ales cand iti vei auzi ingerasul! Odihneste-te, daca poti pt ca va trebui sa te refaci rapid!
Pup si celelalte fete, nu va suparati ca nu raspuns fiecareia in parte!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

daca nu stiti inca, va anunt io:

"In 9.06 la 19:40 a venit pe lume bebe Victor de 3.4kg si 56cm. Lili"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

mesaj de la lilly: "in 9.06 la 19:40 a venit pe lume bebe victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

mesaj de la lilly: "in 9.06 la 19:40 a venit pe lume bebe Victor de 3,4kg si 56cm!"

bine ai venit, victoras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

FELICITARI, LILLY! REFACERE RAPIDA!
BINE-AI VENIT, BEBE VICTOR! SA FII SANATOS SI PAPACIOS!

daii, succes marti la doctor! sa stii ca problema asta se corecteaza usor. fetita unor prieteni, ambii doctori, a avut aceeasi problema si au apelat la un kinetoterapeut. prin masaj s-a corectat foarte frumos.

eu imi astept cu nerabdare sotiorul. a reusit sa plece cu o zi mai devreme, ca maine sa mergem impreuna la control.

daca saptamana asta am facut ceva economie stand pe langa casa, azi m-am scapat iar la cumparaturi. mi-am luat o pereche de sandale, niste pantaloni sport si o rochita super sexi. saptamana viitoare se marita una dintre cele mai bune prietene de-ale mele, dar desi aveam costumatie, nu m-am putut abtine. acum tine de bebe daca merg sau nu, dar poate e cuminte si nu ne da emotii.
pup!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel17 spune:

buna fetelor

am sosit si noi pe lume.
pe 31 mai am nascut un baietel Cristian de 3450/50 cm prin cezariana.
suntem acasa de cateva zile si inca mami mai are de invatat cu privire la ce vrea bebe. e un scumpel si il iubim la nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

cata liniste pe forum! haideti, fetelor, poate va mai faceti timp si mai postati!
am fost azi la control. bebe e mai jos, asa cum l-am simtit saptamana asta, de nici nu se vedea colul la eco abdominala. placenta are cam multe imagini lacunare, insa doppler-ul e bun, deci nu-i bai, iar colul la fel intredeschis, dar de aprox 3 cm!!! bebe are 2760g, desi cu greutatea asta, nici nu mai stiu ce sa cred. azi am aflat ca a nascut o colega. voia sa nasca natural, insa i s-a spus ca bebe ar avea 4200 g si, cum e mai micuta, e mai indicata cezariana. cand l-au scos, surpriza: bebe are 3400g. mi se pare inadmisibila diferenta!!!
noi iar suntem in dilema cu alegerea numelui. asa ce ma supara sotiorul asta al meu... i-am oferit nenumarate propuneri, la toate a avut de comentat cate ceva, dar nu vine cu vreo varianta... abia ne decisesem acum o vreme, acum insa iar imi baga indoiala in suflet. in final, imi spune sa aleg eu. pai ce sa mai aleg?!
va pup!
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alextasi spune:

servus fetelor, nastere usoara celor care mai au putin pana la marele eveniment si lapte mult pentru proaspetele mamici cu bebeii in brate!
Si eu voi naste saptamana viitoare, si mi-ar place sa particip apoi in forum la Clubul scutecelor, 1-4 ani. Am vazut insa ca nu e nici un topic deschis acolo cu bebei de 2011... asa ca am venit sa va intreb pe voi, aveti idee unde sunt mamicile si bebeii de 2011? Voi o sa intrati acolo? deschide cineva un topic pentru pisiceii nostri de vara 2011?
Va pup, sanatate multa pentru mamici si puisori!

Mergi la inceput