Mai-Iun 2011.HAI andreealydia!(25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

BINE ATI VENIT, CLARA SI MATEAS-IOAN!
FELICITARI MAMICILOR! RECUPERARE RAPIDA!

NASTERE USOARA, LUIZA!

HAI, BEBE MATEI!

lilly, asteptam vesti de la control!
somleac, ai o familie tare frumoasa! iar bebe ilinca e deja o domnisoara superba! sa fiti sanatosi cu totii!
desi mi-ar fi placut sa imparsaseasca cu noi bucuriile si neplacerile prin care trec, celelalte mamici cu siguranta sunt prinse cu bebelusii - alaptat, colici, schimbat, plimbat, somn de recuperare... pupici tuturor!
numai bine!
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor, am intrat sa va spun ca maine la ora 7 dimineata ma internez si pe la 9 am sa-mi cunosc comoara, am sa-i dau mesaj lui Ani(Inna) si o sa va anunte ea,va multumesc din suflet pentru incurajari, sunteti minunate... va pupacesc pe toate.

39+ cu Matei

AMR 1 zi pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

NASTERE USOARA LUIZA, ITI TINEM PUMNII MAINE!

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

FELICITARI LUMYSTI!BINE AI VENIT MATIAS, SA FII SANATOS, NOROCOS SI PAPACIOS!
fELICITARI STEADYA! SA VA TRAIASCA CLARA, SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA!

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anali80 spune:

Buna fetelor!

Am nascut luni 30.05, prin cezariana pana la urma...
bebe LUCA e un frumos si un papacios.S-a nascut cu 3930 de gr si 54 de cm,scor Apgar 10, si uite asa a facut fericiti un tatic si o mamica care il asteptau demult.
Suntem acasa de duminica dar abia acum am avut ragaz sa intru pe net si sa va anunt bucuria mea cea mare.
Succes fetelor care urmeaza , bun venit bebelusilor care au aparut intre timp si multa sanatate prospetelor mamici.
Pupam pe toata lumea
Luca si mama lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna fetelor am aranjaqt camera fetei este asa de frumoasa
felicitari fetelor pt bebei sa va reveniti cat mai repede si mult laptic
hai luiza hai luiza nastere usoara si bebe matei sa fie sanatos norocos si papacios
pupici pt toata lumea
mai am si eu putin.
maine mergem la d-na dr va pup

38 w cu bebe lily
amr 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Rezultatul de la control: dopul gelatinos a ramas in cabinet , burtica e jos-jos (deasta ma miscam eu asa usor in ultimele zile) si lichid amniotic f putin.
Maine la 8:30 ma internez pt inducere, cica pana la amiaza ar trebui sa nasc avand in vedere colul si cat e de jos bebele.

AMR o zi

Lilly 39+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Superbe pozele, Ilinca e o scumpica de fata, sa nu mai spun cat de frumos aratati in poza de familion.

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Felicitari noilor mamici. Bebei necoliciosi si mult laptic va doresc

Am pus de aici cateva poze noi cu Ilinca

http://family.webshots.com/photo/2513727050099785815vZhDJe

Noi crestem bine, avem laptic destul, ma omoara scosul afara. Nu mai apuc sa fac nimic pentru ca la pranz cand sunt acasa sunt lesinata de caldura.

Restul mamicilor ce mai faceti? Vad ca au mai ramas doar gravidutele pe aici.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Somleac ai o familie su-per-ba! Ma bucur ca te-am vazut si pe tine in poza.Arati super mamico!

Lilly,s-ar putea sa nu mai fie nevoie de inducere.Poate vine bb la noapte.Nastere usoara!

Nastere usoara fetelor care urmeaza sa nasca.

Noi suntem bine dar tot cu colici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roe_oana spune:

Buna fetelor!
Vreau sa va anunt ca in data de 4 Iunie, exact la 40 de saptamani, ora 00:30 s-a nascut Mihai. A avut la nastere 3950 gr, 57 cm, apgar 10. Suntem foarte bine amandoi, sunt o mama norocoasa.
Va doresc nasteri usoare gravidutelor!
Mamicilor, de-abia astept sa incepem discutiile "serioasa" despre puiutii nostri.

Lilly79 se pare ca pana la urma nu ne intalnim. Eu am nascut sambata si m-am externat luni, cu o zi mai repede, la cererea noastra. Sper sa fie bine pentru tine, eu am ramas dezamagita. Natere usoara si un bebe sanatos. Astept vesti bune!

+39

Mergi la inceput