Mai-Iun 2011.HAI andreealydia!(25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Lumysti nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios...te cred ca ai emotii si numeri orele pana la marea intalnire...asa sunt si eu...pupici.

38+ cu Matei

AMR 3 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Luiza iti multumesc. Si eu m-am emotionat cand mi-am vazut numele in titlul capitolului. Hai ca mai e asa de putin si urmezi tu! Pt mine, ultimele zile au parut saptamani, dar au trecut! Acum ma gandesc doar la faptul ca, maine pe vremea asta, cu ajutorul lui D-zeu, imi voi tine puiul in brate! Sunt atat de emotionata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucillegrl spune:

Salut fetelor, am nascut si eu pe 23.05 un baietel ( Luca Florian ) de 3,5 kg si 49 de cm, la 39 sapt, natural :). Acum papam mult si dormim la fel de mult. Felicitari proaspetelor mamici si curaj fetelor ce urmeaza sa nasca.

mami de Luca Florian ( 23.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

silvy - La multi ani, sanatate, fericire si nastere usoara!

lumisty - Tinem pumnii si facem galerie mare-mare!

lucillegrl - sa-ti traiasca bblushul, sa fie sanatos!

Felicitari tuturor pentru bblushi!

Mai am 4 zile si am niste emotii...

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 39+ cu Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

La multi ani ! Silvy, multa sanatate, fericire si multe impliniri...iar cat mai curand sa iti tii in brate printesa mult dorita...te imbratisez cu mult drag.
Lumysti mult succes astazi, nastere usoara si recuperare rapida, abia astept vesti.
Eu mai am 2 zile pana la eveniment...am emotii dar incerc sa mi le stapanesc, nu de alta dar sotul este si mai emotionat decat mine si nu as vrea sa lesine.
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata.

39+ cu Matei

AMR 2 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

HAI, LUMISTY! HAI, BEBITA!

LA MULTI ANI, SILVY! SA FII SANATOASA SI FERICITA! [S]

FELICITARI, LUCILLEGRL! SA FIE SANATOS BEBE LUCA SI SA VA ADUCA BUCURII!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

luiza vreau sa iti urez nastere usoara si recuperare mega rapida, lapte din belsug si cel mai important lucru sa ai un bebe sanatos, mancacios si cuminte.

iti tin pumnii pt marea intalnire

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

LA MULTI ANI,SILVY!!! MULTA SANATATE,O NASTERE USOARA SI O BEBELUSA SANATOASA ITI DORESC

CARMEN,FELICITARI!SA VA BUCURATI DE BEBELUSA,MULTA SANATATE!

LUMY,LUIZA, NASTERE USOARA,RECUPERARE RAPIDA!

LUCILLEGIRL FELICITARI, SA VA BUCURATI SI VOI DE BEBE!

Fetelor,sunt asa necajita ...n-am cu ce sa ma imbrac .Am pus 12 kg si am dat jos 8 deja,dar hainele tot nu-mi vin,am doar o pereche de blugi si o rochita care le pot imbraca,restul de pantaloni imi intra pe mine,dar m-am latit atata incat nu le pot inchide fermoarul,iar rochitele nu ma incap peste sani.De fiecare data cand vreau sa ies din casa ma apuca plansul.Zilele astea trebuie sa merg sa-mi iau haine

In rest totul e bine la noi,cea mica e foarte cuminte,am iesit deja afara de cateva ori si ii prieste tare bine.

Poate ma ajutati cu ceva.Duminica i-a cazut buricul,dar in interior are ceva galbui si destul de vascos.Pediatra a zis sa dau cu pudra baneocin si daca nu trece in 2-3 zile sa merg la ea.Cele care aveti bebici ati patit asa ceva ?

POZE IRIS
mami Iulia cu LEIA MARIA(25.05.2011) siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

iulia, ti-am admirat printesele! sunt superbe! sa fie sanatoase!
in privinta hainelor, nu te mai stresa! fugi la cumparaturi si reinnoieste-ti garderoba! asta e problema noastra dupa nastere - desi slabim repede, ne asteptam sa intram in vechile haine, fara sa tinem cont ca surplusul, chiar si mic, e dispus altfel, oasele bazinului s-au deplasat, sanii sunt considerabil mai mari... nu te lasa prada depresiei! fugi si fa terapie prin shopping!
eu am zis ca nu-mi mai iau alte haine, dar ce, pot? am investit saptamana trecuta in fustite si pantaloni de vara cu bata elastica, rochite incretite in dreptul sanilor, maiouri... sper sa se aseze bine si dupa nastere!
ma cam deprima gandul ca de azi-noapte sotul e plecat... abia astept sa vina ema de la gradi. chiar daca ma oboseste, macar trece timpul altfel.
pup!
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreealydia

iulia, ti-am admirat printesele! sunt superbe! sa fie sanatoase!
in privinta hainelor, nu te mai stresa! fugi la cumparaturi si reinnoieste-ti garderoba! asta e problema noastra dupa nastere - desi slabim repede, ne asteptam sa intram in vechile haine, fara sa tinem cont ca surplusul, chiar si mic, e dispus altfel, oasele bazinului s-au deplasat, sanii sunt considerabil mai mari... nu te lasa prada depresiei! fugi si fa terapie prin shopping!
eu am zis ca nu-mi mai iau alte haine, dar ce, pot? am investit saptamana trecuta in fustite si pantaloni de vara cu bata elastica, rochite incretite in dreptul sanilor, maiouri... sper sa se aseze bine si dupa nastere!
ma cam deprima gandul ca de azi-noapte sotul e plecat... abia astept sa vina ema de la gradi. chiar daca ma oboseste, macar trece timpul altfel.
pup!
36+

Mersi,si eu v-am admirat,sunteti o familie tare frumoasa.

Despre haine,tocmai am facut o comanda pe net,cateva rochite si maieuri,sa-mi ajunga pana prin iulie cand voi face o sesiune de cumparaturi mai serioasa.A zis sotul ca daca tot nu mergem in concediu la mare,cu banii pe care-i cheltuiam acolo ma lasa la mall sa-mi iau hainute

POZE IRIS
mami Iulia cu LEIA MARIA(25.05.2011) siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput