Mai-Iun 2011.HAI andreealydia!(25)
Raspunsuri - Pagina 15
tzuna spune:
Luiza- mare grija cu suplimentul ca asa ramai fara lapte. Eu as vedea 2 solutii mai bune dc tot nu ia in greutate - fie ii dai putin supliment dar ai grija sa mulgi cantitatea de lapte praf ce i-o dai asa vei avea in continuare cat lapte papa el in total, fie te mulgi dupa ce mananca el si laptele ala i-l dai supliment ca sa te asiguri ca mananca in plus ca eu teoria cu laptele de mama care nu-i bun, nu-i gras etc. nu o cred. Poate fi insuficient dar sa nu fie bun nu exista decat dc e mama bolnava.
DANUK- pt constipatie sup cu glicerina si dc nu alaptezi iei chiar si medicamente iar pt hemoroizii durerosi sup cu proctoglyvenol si crema proctolog alternativ. in 2 sapt nu mai ai nimic. E testat totul ca am nascut normal si m-am ales cu niste hemoroizi de toata frumusetea.
silvy1981 spune:
buna fetelor ce mai faceti
noi suntem bine
bebe este cumintica doARME NOAPTEA FOARTE BINE SI DE LA 2 LA 7 SEARA O STRESAM PE MAMA DAR ESTE BINE SOMNUL DIN TIMPUL NOPTII ESTE CEL MAI ODIHNITOR LUIZA DUPA CATE ZILE AI SCOS BEBE-LE AFARA
ANDEEA CUM TE PREZINTI
PUP TOATE FETELE
38+ w cu bebe lily
amr 5 zile
daii spune:
Am revenit si eu, nu v-am uitat dar inca mai am pana ma invat cu bebe!
Felicitari noilor mamici si bujoreilor si panselutelor le doresc sa fie sanatosi, sa pape bine, sa creasca si sa-si bucure parintii!
Noi suntem bine, ieri am fost la controlul de 3 sapt si operatia arata extraordinar, nici nu zici ca am fost taiata! Bebe Alex papa de la titi, e cumintel, iar noi suntem topiti dupa el!
Va pup cu mult drag si va multumesc inca o data ca ati fost langa mine cand am avut nevoie!
38+
andreealydia spune:
buna, fetelor!
silvy, ma bucur ca bebe doarme bine noaptea si te mai aduni si tu. e frustrant sa planga asa mult, dar bucura-te ca nu o pazesti noaptea. daca te simti bine, scoate copilul afara, ca o sa-i placa sigur!
noi suntem in asteptare. dupa ce aproape toata sarcina am fost in pericol de avort si nastere prematura, acum bebe se lasa asteptat. ii place in burtica, doarme de rupe sa se faca grasan, iar eu experimentez senzatiile de sfarsit de sarcina. d-na dr e plecata in concediu, asa ca nu stiu daca sa-mi doresc sa nasc sau s-o astept sa revina, desi as depasi termenul astfel. mi-a zis sa merg luni la control si poate nasc atunci, ca-i dimitriu de garda. numai sa dea semne colul ca e pregatit, caci altfel nu accept inducerea. mi-a mai fost recomandata o moasa super, as contacta-o, dar mi-e ca pun in garda prea multa lume. n-am habar cum sa procedez...
pup
38+
danuk spune:
tzuna, multumesc tare mult!

eu alaptez, maine pitica mea face 2 saptamani...sup cu proctoglyvenol si crema proctolog alternativ sunt recomadate si pe perioada alaptarii?
adria42 spune:
Danuk, eu cred ca poti sa le folosesti in siguranta.

Andreea, bafta luni la control!

Tzuna, Silvy, Daii, Luiza si pt toate mamicutele noastre le urez bujorei si panselute papaciosi, necolicosi, sa creasca mari si sanatosi!

La noi maine este ziua cea mare
! Doamne Ajuta!
39+ cu 
luiza77 spune:
Tzuna multumesc de sfaturi, imi sunt de real ajutor, am sa incerc si varianta asta...te pup
Silvy ma bucur ca sunteti bine, eu pe Matei l-am scos afara la 10 zile, de la 9 la 9,30...mi s-a spus ca este bine sa il scot intre 9 si 11 dimineata cate 30 de minute...acum stam afara si 40-50 minute si iesim mai dimineata de pe la 8,30pentru ca este super cald afara inca de dimineata...pupici
Adria mult succes luni, nastere usoara si recuperare rapida
Pico spune:
Adria, nastere usoara!
Danuk si eu mi-am luat crema ca nu se mai putea
;eu alaptez exclusiv.
silvy1981 spune:
buna fetelor
nastere usoara adria te asteptam cu vesti sa ai un bebe sanatos si recuperare rapida.
fetelor eu am 10 zile de cand am nascut si nu prea mai am lohii sunt cam speriata este normal astept parerea voastra dr meu este in concediu sper sa nu patesc ceva.
pup bebeii si amamicile dar si burticile

38+ w cu bebe lily
amr 5 zile
luiza77 spune:
Silvia nici eu nu prea am si sunt in 15-a zi de cand am nascut, am scurgeri foarte reduse, uneori si 2 zile nu imi curge nimic, apoi cand ma duc la baie imi mai ramane pe hartia igienica...eu nu cred ca este nimic rau, probabil la nasterea naturala se curge mai mult cantitativ, ma gandesc ca noi cu cezariana ne-a curatat destul de bine si nu prea mai eliminam nimic.