Mamici si copii din Arges (2)
Raspunsuri - Pagina 20
ank999 spune:
Pai anul scolar incepe oficial pe 12 septembrie si o data cu el si gradinitele, dar de exemplu la noi anul trecut s-a deschis pe 1.09, iar anul asta cred ca pe 05.09.
Mirela a trecut ochisorul Rebecai? Rares are idee ce e aia scump? Erica mea nu. Cat despre argumente, noi acum trecem printr-o periada foarte prroasta in care toate sunt nule. Bineinteels ca nu vrea la gradi, desi i-am spus ca mai are o saptamana...Cand ma mut va fi jale ca va trebui sa o trezesc cel putin cu 1/2h mai devreme+ drumul cu autobuzul...
Ralu multa sanatate fetelor si adaptare usoara Ericai . Or sa fie amandoua in grupa?
Cred ca e mai bine sa le duci de acum ca pana incepe oficial si vin puhoiul are timp si Erica sa se obisnuiasca
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Neata fetele! Ce faceti? Gata cafeaua?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ralu80 spune:
Neata cu cafeaua sub nas...
Am livrat copiii la gradi..Erica nu a mai facut febra azi-noapte, era ok de dimineata. La gradi era cam stinghera, ba vroia sa ramana, ba nu vroia, nu a plans. In schimb, a inceput sa bazaie Riana, cand i-a spus dna ca trebuie sa mearga la grupa ei. Pana la urma le-am lasat pe amandoua la grupa mica pana se obisnuieste Riana. Sper ca pana la ora asta s-a dus la colegii ei si nu a ramas cu piticii. Anul acesta am fata la pregatitoare, sper ca in curand sa-i citeasca ea Ericai povesti, ca asa se lauda.
O zi buna tuturor, mai am si eu 2 zile de forumeala si pe urma gata..parca nici nu-mi vine sa cred ca incep, tare bine a mai fost p-acasa.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Ralu eu pe forum pot sa intru doar de la serviciu, bag ochiu' 1 minut, mesaju repede si apoi imi vad de treaba.
Riana merge la scoala anul viitor, nu?
Bafta fetelor la gradi. Mie mi-e din nou groaza de prima zi.
Ce duceti la educatoare/ingrijitoare?
ralu80 spune:
Daca se baga grupa pregatitoare la scoala, da, va merge, daca nu, eu nu vreau sa o dau de la 6,2 ani la scoala.
Eu nu am luat nimic pentru educatoare, poate iau flori maine, dar nu garantez.
Mirela, tu cand incepi serviciul?
Anca, nu faci si tu capitol nou?
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Pai si Erica la anu ar merge la clasa 0 da nu stie nimic.
Capitol nou mai tarziu sau maine dimi.
Mirela o fi la mare sa-si faca de cap
mirela0521 spune:
buna fetelor!
ralu ma bucur ca le-ai dus la gradi si ca nu ai avut prea mari probleme.
sa iti povestesc din experianta mea de anul trecut, ca doar am trecut prin asta. si la mine anul trecut a fost exact la fel. rares a carcotit in primele 2-3 zile ca nu prea vrea (desi merga de 1 an jumate' la aceeasi gradi si aceleasi d-ne), iar rebeca parea ff incantata in prima zi ca va ramane la gradi cu el (tot anul cat a mers el ar fi vrut si ea "acolo la copii").
asta pana am plecat si a vazut rebeca ca "nu ma mai intorc". adik a ramas in clasa cu copii si d-nele, iar dupa 15 min incepuse sa bazaie toata ca vrea acasa. cand am luat-o la 12 a zis ca nu mai vrea niciodata la gradi!!! si timp de 2 luni m-am tot chinuit cu ea sa inteleaga ca trebuie sa mearga si ea la gradi de acum.
nu cred a ramas niciodata din placere sau fara un pic de smiorcaieli. tocmai de aceea ma apuca groaza cand ma gandesc ca anul asta ii voi duce la 2 grupe separate, cu intrari diferite si nu se vor vedea pana la 16 cand ii iau acasa.
rares va avea si colegi noi si d-ne educatoare noi, si nu stiu cum se va adapta. eu sper ca bine, pt ca el este destul de sociabil de obicei, si adevarul este ca nici nu se prea omora sa stea cu rebeca. insa vara asta au colaborat extraordinar de bine amandoi. sunt f prieteni si chiar se inteleg bine ei 2.
anul trecut la gradi faceau numai prostii impreuna si rares mereu se folosea de scuza "nu trebuie sa scriu, pt ca nici rebeca nu scrie" sau "eu sunt mic, nu merg la scoala, doar la scoala voi scrie".
rebeca va ramane in aceasi grupa ca anul trecut, insa rares nu va mai fi printre colegii ei, ceea ce va fi fff dureros pt ea pt ca ea este f atasata de el! ea daca are ceva "bun" il imparte cu el, daca ii dai ceva, ea mai intai ii da lui si apoi opreste/mananca ea. deci va fi ff dificila adaptarea la gradi fara el.
mirela0521 spune:
ralu ca ce te-ai referit "cand incep serv?" pai sunt la serv... nu sutn in concediu. am avut concediu doar 2 saptamani cat am avut bilet la felix, apoi am revenit la serv. o sa mai imi iau saptamana viitoare 4 zile de libere si apoi iar la serv... si tot asa. imi iau cand a venoie doar, insa sunt cam pe terminate cu liberele. mai am cateva zile pt sarbatorile de craciun si cam atat, din pacate!
anca, din nefericire "luna mea de miere" s-a dus pe apa sambetei!!!! soacra mea s-a hotarat sa mearga si ea la mare (parca v-am mai zis ca aveam o verisoara de-a 2-a, nepoata de-a soacrei, in CT) si s-a hotarat sa mearga si ea si sa stea la verisoara. drept urmare imi voi lua copiii dupa mine la mare. sincer nu imi pare rau, chiar ma bucur ca vin si ei, mai ales ca se anunta vreme frumoasa la mare. ce imi pare rau este ca daca as fi prevazut ca vom merge in aceasta formula (cu copiii dupa noi) as fi ales un alt hotel mai bun, o alta varianta de bilet oricum, poate macar cu mic dejun... l-am ales pe asta tocmai pt ca mergeam singuri si nu trebuia sa fim constransi de absolut nimic. in fine, asta este situatia, nu se mai poate face nimic. ne vom descurca cum putem in conditiile date!
mirela0521 spune:
ah, si rares face la toamna 6 ani (pe 19 aug), insa nu il dau la scoala, ca si asa e prea necopt. anul asta ar trebui sa faca grupa mare, iar la anul pregatitoarea, insa la ei la gradi este o imbulibaseala de copii cu varste diferite. nu gasesti o grupa "curata", toate sunt amestecate copii mari (5-7 ani) alaturi de copii mici (3-5 ani). d-aia am si vrut sa ii mut in alta parte, insa mi-e mai codod aici ca e mai aproape! offffffffffffff parca vad ca iar o sa regret ca nu i-am mutat!
la d-ne le voi duce flori si cam atat! ca si asa nu sunt multumita de ele!
ank999 spune:
Mirela eu nu am de ales cu Erica cu scoala ca ea e in decembrie si deci va fi in acelasi timp cu ai vostri la scoala desi are cateva luni in minus. Despre coapta...no comment.
sa aveti distractie placuta la mare.
Grupele amestecate sunt si la noi la gradi, ca cica sunt step by step...
Eu ma gandeam sa iau cate un pachet de cafea...