Mamici si copii din Arges (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Mai fir-ar sa fie, ai lor intotdeauna au fost mai cuminti si ingineri pe deasupra, de parca ar avea neaparat legatura studiile cu educatia primita acasa. La cat urla fetele mele eram cu politia la usa mereu...deci sunt tare needucate. Asa ca spun si eu ca Mirela, bine e la casa, desi tare as mai vrea sa vin sa locuiesc din nou la bloc la Pitesti.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

I-am spus ca copiii nu mai sunt ca pe vremuri si pentru mine toti oamenii sunt egali indiferent de studii (ceea ce i-a picat tare prost).
Mai pe mine nu ma asculta deloc copchila, viseaza doar sa alerge+tipe= needucata

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

bai ma lasi? pai daca i-ai vedea pe ai mei cum fac cateodata ai zice ca sunt scosi din padure... si saptamana trecuta, cand am fost singura cu ei in parc, nu am avut deloc o experienta placuta si mi-am facut mii de reprosuri dupa aceea ca l-am batut pe rares, dar mai bine batut de mine decat accidentat de vre-o masina. sa va povestesc... s-au intrecut cu gluma, au sarit calul rau de tot in ziua aia si chiar m-am suparat ingrozitor pe ei, de fapt mai mult pe rares, care s-a indepartat de zona de joaca unde eram cu beki si ceilalti copii, fara sa ma anunte. am alergat dupa el sa il opresc (alearga ca nebunul mai mai sa iasa in stada, motiv pt care m-am speriat f tare si, RECUNOSC, nu am actionat chiar "dragut"), el alerga mai tare ca sa nu il prind si total neatent, ca de obicei, m-am enervat toata si cand l-am prins i-am explicat cu frumosul ce prostii era sa faca, sa iasa in strada sa dea masina peste el etc, el radea fara rost si se amuza si incerca sa scape din stramsoare (mi-era clar ca el nu a ascultat, nu a inteles nimic, si va face exact ce ii reprosez ca nu are voie), motiv pt care i-am tras 2 palme la fund de ma durea pe mine mana, dupa care i-am luat pe amandoi acasa mai mult tarati de mana decat mers de voie. cam astfel de clipe de "cumintenie" au ei.

Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

ah, si rebeca ma scosase din sarite pt ca gasise ea o creanga aruncata pe jos si vroia sa se joace cu ea. eu i-am explicat ca se zgarie cu ea si ca este periculoasa ca ii poate lovi pe ceilalti copii cu ea avand atatea ramificatii, crengute peste crengute, ea nu si nu ca ea o vrea inapoi si uite asa l-am scapat pe rares o clipa din ochi (desi stia ca nu are voie sa se indeparteze de zona cu parcul) indeajuns ca sa fuga el de nebun la mama naibii, eu dupa el si ... restul vi l-am spus deja

Mergi la inceput

voi aveti intamplari din astea? pe voi va asculta copiii in tot ce spuneti? nu va ies din cuvant niciodata sau voi nu va iesiti niciodata din pepeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela0521

voi aveti intamplari din astea? pe voi va asculta copiii in tot ce spuneti? nu va ies din cuvant niciodata sau voi nu va iesiti niciodata din pepeni?

Chiar asa n-am avut..rar ma asculta..mai mereu...ma enervez de numai, desi imi propun sa fiu calma.

Imi fac reprosuri ca nu sunt o mama buna, cel putin nu asa cum imi imaginam ca voi fi

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

ralu m-am mai linistit! credeam ca numai eu trec prin asta, ca numai mie mi se intampla si ca gresesc eu undeva cumva de nu sunt luata in seama de ei, ca nu sunt in stare sa gasesc o metoda prin care sa ma impun in fata lor, dar cu respect, fara tipete si amenintari si constrangeri...
ai mei se urnesc f greu din curte sa mearga in parc (prefera mai degraba plimbarile la magazine sau la prieteni decat parcul), cel putin rares, si de multe ori chiar refuza sa mearga, insa si cand merg nu mai pleaca... aseara au venit la 22.40 din parc. de cele mai multe ori rares isi gaseste f repede copii cu care sa se antreneze la joaca si prostii, el este mao sociabil, mai comunicativ si mai receptiv la copii, eh atunci uita de toate reguline noastre de acasa, nu ma mai asculta, pot sa urlu la el mult si bine ca nu ma ia in seama.
rebeca in schimb este tot in fundul meu, rar gaseste o fetita care sa fie pe placul ei si sa o accepte in jocurile ei. ba sunt prea mici fetitele si nu le suporta pt ca nu stiu sa vb sau sunt mari si rele si nu ii dau si ei jucariile etc, asa ca prefera sa se joace cu mine sau singura decat cu copii. ideal pt ea ar fi sa se joace cu rares, insa rares daca si-a gasit un pieten nu o mai baga in seama pe ea! si uite asa trebuie sa fii si pe punte si in luntre dupa amandoi! sa stai permanent cu ochii dupa ei, fiecare in grupuri diferite, in directii diferite...
cand vad alti parinti ca stau pe banca, ca vb intre ei si supervizeaza totul de la distanta MOR!!! innebunesc de-a binele pt ca eu nu am parte de asa ceva. de mine trag amandoi in toate partile! ba de multe ori si copii altora tot pe mine ma sacaie la cap...

Mergi la inceput

Deci sa inteleg ca nici una dintre noi nu e o mama buna asa cum visa?
Eu cand sunt pe afara cu Erica parca as vorbi cu copaciii si tasu la fel, dar dc o striga o prietena - percuteaza. De luat in casa nu pot decat dupa c eii spun de o gramada de ori si intra si alti copii in casa, daca nu nu se poate, iar pepenii mei is plecati de mult. Tip pana ma doare in gat si tot eu ascult. Ca o mama denaturata ce sunt trec la amenintari salvarea+branula+injectie, iar de frica mai am si cefva rezultate. A...Erica afara nu zice niciodata ca a obosit si alearga continuuu de picura apa dupa ea, motiv pentru care am tuns-o foarte scurt.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

ah, sa va mai povestesc una... tot in parc acum 3 saptamani cred, tot singura cu amandoi, ca de obicei...
rares zice ca vrea apa, rebeca ca face pishu, ii iau pe amandoi de mana, il duc pe rares la "fantana" de apa (ceva improvizat de ADP pt apa) ii zic sa nu plece de acolo ca eu ma duc pana la gardul viu (ii arat cu degetul locul) sa faca beki pishu. ma duc cu beki, asta nu sta cum trebuie jos si i se scurg cateva picaturi de pishu pe sandale si chilotel si s-a pus pe urlat ca vrea schimbata, ca vrea alte sandale etc cand ma uit dupa rares, ia-l de unde nu-i! am simtit ca mi se sparge capul... l-am strigat disperata, el nimic... am luat tot parcul la rand, toti copii la rand... rares nicaieri! pana la urma ma intreaba o d-na care ne vazuse impreuna: "nu e baiatul acela?" rares al meu statea intr-un colt cu niste baietei si de jucau si nu avea nici o treaba cu mine...

Mergi la inceput

Neata.
Eu ma intreb daca or sa aiba vreodata treaba cu noi si cu ceea ce spunem.
Mirela ce ai facut cu cererea de concediu?

Mergi la inceput