Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebect spune:

Buna fetele
ZIKI- Nu te ingrijora ca nu sunteti normali. Serban al meu la 2 luni avea 7 kg si ceva si 67 de cm Acum la 5 luni are 9 kg si 400 si 76 de cm .Este urias dar si noi suntem inalti. Chiar azi am fost la dr si mi-a zis ca-i absolut normal mai ales ca s-a nascut la 4500g. Nu este deloc pufos ci voinic.
te pup pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

offf
lori sa ne luam de mana si sa plecam in lume
am ajuns la spital la urgenta la vasile Gomoiu
cica are pojarel, e plin de bubite din cap pana n picioare
bubite care mici si se vad foarte tare atunci cand plange
la soare nu se vede mai nik

doamne am zis ca mor azi, atata a plans si atata s a marait, ca l a iritat si pe frasu care a plans si el in asentiment cu el

l am luat in brate, pus pe spate, pe burta, pe o parte, pe mine, pe tacsu, in carut, in patut, nik nu i a fost bun
in scoica spre spital adormise, saracutul, cred ca l manca nebuniile alea de pe el
am primit un antialergic, vit C, tantum verde (ca cica e si rosu n gat) si sa i dau in fiece zi de 3 ori si 2.5 de panadol

l am frecat cu niste mixtura mentolata ca sa nu l mai mance balaurii de pe el

acum dorm amandoi
cum o fi la noapte?

offfff..........cine m o fi pus sa fac copii la batranete???????pot spune asta??
dar mi s asa de dragi si mi se rupe sufletul ca nu stiu cu ce sa l ajut si el nu mi poate spune

tunde, spuneai ca intai apar pe burta bubitele la pojarel
iaca ca nu stiu cand si cum i au aparut
plus ca cica ar fi prea mic sa faca porajel (asta mi zicea farmacista)

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mirelush din cate stiu eu copilul alaptat la san e protejat pana la 6 luni de toate bolile pe care le-a facut mama. Poate de asta ti-a zis farmacista ca e prea mic, in nestiinta de cauza. Si eu am facut pojarel pe la 6 luni(mi-a scris mama mea mai demult ce boli am facut de mica). motanii tai cei scumpi. sa se faca repede bine.
Eu fug la nani. Somnic usor gasca.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mirela;si Mario a facut pojarel de mic..avea febra 4 zile in jur de 39..am chemat medicul,mi-a zis ca e viroza si baga-i zinnat..dupa 2 zile tot nu a fost bine..A venit cineva la noi si printre povesti am uitat sa-i dau zinnatul..pe dimineata era buba cu buline pana peste cap
Noroc ca trece repede.L-am imbract in rosu,tinut la caldura.Peste 2 zile s-au tras bubitzele.
Nu stiu cat este perioada de incubatie dar din pacate te poti astepta sa se ia si pe Razvi.

Lori;ati fost la dr?Ce v-a spus?

sa va faceti bine puiuti dragi!mamicile obosite buburuzele bolnave!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MIRELA- ce e ala pojarel, rubeola sau rujeola? Oricum dintre bolile infectioase astea sunt mai lejere totusi decat varicela de exemplu. Multa sanatate, sa se faca puiul bine repede!
Care batranete, pai esti numai cu un an mai mare ca mine si eu ma consider tinerica tinerea. Pai sa stii ca daca erai mai tanara te panicai mai usor, asa la "batranete" cum zici tu, ai acumulat experienta si nu te dai batuta asa usor! Multa putere, mami!

LORICH- sanatate si voua, of, ca greu e sa fie amandoi bolnavi! SI sa te mai si injure sotul La noi numai Patrick e bolnavior, vreo viroza ceva, face febra marisoara, scade cu advil vreo 7 ore, o ia de la capat. De obicei astea ii trec lui in 2-3 zile, il tin si maine in casa, sa vedem cum evolueaza. Cel mic vad ca n-are nimic, numai dureri de dinti.

Aseara am iesit si eu cu ei in parc amandoi, singurica, vreo 3 ore, a fost OK, mai repetam. Am lasat sotu acasa sa faca curat si gratar, ne-a asteptat cu o masa festiva pe terasa, cu vin si cu mancarea pusa, numai ca Patrickul ardea ca soba, asa ca mai luam o imbucatura, mai trageam o fuga cand la cel mare, cand la cel mic. Patrick mi s-a parut ca delira, vorbea numai in dodii, vedea tot felul de vedenii... Asa ca s-a cam dus pe apa sambetei seara noastra romantica. Dar printre picaturi tot am reusit sa stam si noi putin la un pahar de vorba ca doi porumbei.

ZIKI- cred ca in seara asta am sa-ti scriu, daca nu vede Patrick iar monstri si Spidermani pe la fereastra, aseara la 12 s-a culcat ca tot vedea cate ceva. Ca e mult de scris si de dezvoltat. Acuma sunt mama denaturata, i-am parcat pe amandoi in fata televizorului, nu prea fac eu din astea, dar vreu un respiro de 5 minute ca de dimineata cand unul, cand altul, Patrick n-a vrut sa doarma la pranz si tot asa.

Fetele cu dieta, eu am renuntat total si definitiv la orice dieta restrictiva. Matusa mea e in stare precomatoasa la spital, nu mai vorbeste, nu mai reactioneaza la de dieta Mayo. S-a creat un dezechilibru in organism, s-a deshidratat foarte grav, i s-a bulit echilibrul de ioni si de saruri, etc. Si cand ma gandesc ca si eu am tot tinut dieta asta. Eu numai cu asta slabeam, ei zic 11 kg in 2 saptamani, eu nu o tineam chiar strict, slabeam cam 5-7 kilograme. Dar de-acum nici sa nu mai aud de diete din astea slabe in calorii, sunt niste prostii. Al meu sot a zis ca daca o mai tin vreodata se duce si ma inseala cu o grasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna fetelor !
In primul rand La multe lunite bebelusilor Andrei-Tudor & Dragos-Stefan , Mihai-Stefan si Serban-Andrei

mirela multa sanatate la puiut...si Doamne ajuta sa nu ii dea si lu' frasu'
lorich of mami, si tu cu ambii copchii bolnavi...multa sanatate si multi pupici
wudy eu nu am dat pana acum oscilo, nu a fost nevoie, dar iti vor spune fetele.eu iti urez doar bafta,sa nu se agraveze.
mayane ce dolofan ai tu acolo, sa o tina tot asa dupa vaccin, sa doaaaaaaaaaarma si daca ai ok pt dive, cand incepeti ?
doloress imi pare rau pentru matusa ta...auzi si tu, de la o dieta ajungi prin spitale , si in stare precomatoasa, nu oricum...offffffff. multa sanatate !
fragrant asa mama , mai aminteste-ne de sport...ca tot ai adus vorba...ca tot e luni...ma duc sa ma cantaresc si o sa notez ce fac in fiecare zi, si la sfarsitul saptamanii sa vedem ce iese . am tot incercat sa ma bag si eu acolo cu voi, dar nu m-am cantarit. azi am fost iar la zumba...marfaaaaaaa, mai ales ca am invatat aproape toti pasii. tu parca ma intrebai daca nu e step-ul la usor ca zumba. normal ar trebui sa fie mai usor, dar nebunul ala cu care facem noi a facut o coregrafie tare grea, abia inveti un pas ca te invata altul. si uite asa inveti vreo 6 si trebuie sa ii faci pe toti la sfarsit...o nebunie...dar e funny.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hello fetele!

Nici eu nu declar o stare prea buna...am inceput ziua super bine dispusa, si o termin cu fundul in sus, fara un motiv anume (adica fara un motiv serios, ca pitici pe creier am io multi, sunt ai mei si-i cunosc...). Nu mai vreau sa intru in detalii, sunt destule fete cu pb pe aici...
Pupici multi pt bebelusii bolnaviori si pt mamici

FRAGRANT, n-am mai dat pe la tabel ca n-am avut ce scrie...m-am cam lenevit

WUDY, eu ii dadeam oscilo de 2 ori pe zi cate 15-20 granule dizolvate in 1-2 lingurite apa (asa mi-a recomandat dr). Dar ce zici tu acolo nu e febra, mai mami! Nu m-as impacienta prea tare.... Oricum oscilo ii poti da, rau nu face, dar antitermice nu te-as sfatui. Nu are rost. E si cald acu, o fi si ea incinsa...

LORI, te pup

Pupici pt toata lumea...imi iau o carte si ma bag in pat...poate maine o fi o zi mai buna!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Wudy;Eu dau o doza impartita in 2 prize/zi/timp de 3 zile..cand e racita.
Preventiv ii dau 10 bilute de 3Xzi.

Doloress;subscriu ..nu-i de jucat cu dietele,mai ales cand ai 2 copii de crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

roxx pupici ... chiar la tine ma gandeam , vroiam sa te chem la apel, dar ma gandem ca nu ti-am vazut mesajul si citeam din urma ! sa ai o noapte buna, maine sa iti revii

Ma bag si eu la un dus si la nani !
Noapte buna

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

sanatate multa la bebei Lorich, Mirela
Alinushali si multa putere si rabdare (n-am apucat sa citesc din cap trecut ce si cum)
bebelu, vad ca scrii mai mult, si io m-as energiza cu cativa pupici balosi la activ
ziki, funny ca intotdeauna cu diversificarea; ohoo, distractie placuta la piatra neamt, sunt convinsa ca felix o sa sforaie pe toate partile de la aerul curat si voi o sa puteti sa impiingeti linistiti la carucior
doloress, imi pare rau de matusa ta, sanatate multa!
atat am tinut minte din ce am citit

maimutzica sta numai pe burta, m-a terminat; nici nu mananca bine, ca se rasuceste, deci urmeaza o varsatura.. de bine ce ne-am linistit cu regurgitarile de la inceput, acu ne-o facem cu propriile noastre rostogoliri pe burtica; azi a inceput sa dea si din picioare, asa ca avanseaza in patut pe sistemul 'rama' (asta pt ca nu sta si pe antebrate in acelasi timp, de unde deduc io ca si fundul si capul sus ar fi prea mult deocamdata). cam atat despre noi, e o perioada fara multe picaturi (noi nu luam fier, ca intreba cineva) si deocamdata linistita (deduc din agitatia picioarelor maimutzicii)

va pup pe toate!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput