Oaza pestisorilor... |69|

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

neatza

mersi alina de postari dar oare cryna unde disparu

carma , vin eu la lins inghetata

o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

asta ma intrebam si ioTethys?

poate a fugit intr-o vacanta amorezataori a fost rapita de un sau e deprimata.

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza Dada ! Monolog ....ce faci ..totul e ok ....mai nu prea ...sirenele nu mai trec prin balta cu toate ca e canicula nu vin sa se racoreasca asa ca ,,,,toate bune bye bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza!nimeni?
a secat baltutza,e prea cald!

Sper ca Tethys e ok

*Blackmoon Lady 7+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Nu a secat citesc !
Personal fac niste plimbari dimineata azi am fost la coafor (radacini si curtat bine parul) apoi m am opintit intr o salata la o taverna
Acum sunt acasa am program de valsat cu aspiratorul
CIne stie cum scot eu spini si alea de de bagara in blanita lui CHOUPY ca cu pieptanasul (le are si pe burtica) ca il doare...si ma zgirie si fuge
In plus ieri ne am pomenit ca nea adus 2 chit chit care alergau prin casa si noi cu maturile dupa ei...ca la nebuni::))
vapup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata sirenete!

Aduc si cafeluta cu mine pt. cine doreste ... sau un ness frappe mai bine, ca se incalzeste deja afara si s-a anuntat zapuseala maricica pt. zilele astea ... urmata de ploi... vom vedea... vom mai vedea... cu vremea asta ...

Scuze de absenta ... ma nimeri Alina la ultima:

Citat:
e deprimata
... eh, nu e/nu fu chiar o extraordinar de mare depresie, dar indeajuns incat sa imi piara cheful de vorba ... asta fu mai "grav", mai nasol... sau, mai bine zis, asta fu efectul major... celelalte efecte ori fura mai putintel, ori disparura, ori nu le (re)simtii io asa tare ca altadata, ori nu avui io chef a lasa sa se manifeste efectele respective... dar 'piuitul' imi pieri ... amu, cica mi-o mai revenit cheful de palavragit... sunt inca la capitolul "autoterapie muzicala" si vizionez filme politiste , dar sunt mai bine ... ascult melodii vechi, din copilarie: Sipoteanu, Runceanu, Dorobantu... mai rarut melodii moderne... in fine, ... nici pe cele vechi nu le mai (re)ascult pe toate cele care imi placeau/plac, ca mesajul lor ma cam enerveaza si deranjeaza in unele momente , asa ca sar la alte auditii, care-mi fac bine ... hmmhhh, daca doriti sa ascultati , va las si voua o melodie care ma "caracterizeaza" in unele momente/stari pe care le am acum...

"Enjoy" ...

Mergi la inceput

In rest, totul bine... poznasul bantuie strandul cat de des poate ... s-a facut si mai negricios decat era deja ... are o caruta de belituri/julituri la picioare si la maini dar, mno... ale lui sunt "julituri/bube destepte" ca, tot uitandu-se el la una din juliturile facute in genunchi, sa vada daca trece odata sau nu, imi zice: "Mama! Ai vazut buba mea?... Buba mea are minte!" ... adica stie cand trebuie sa treaca ... asa ca, nici nu stiu daca sa (mai) rad (la perlele scoase in urma juliturilor...) sau daca sa plang (cand mi se strange in spate vazandu-i bubele...), ufff... si ntzzz... hmmhhh, hmmhhh... ...
Mno, ce sa va mai zic? Am fost si un pic raciti zilele astea, dar ne trece... poznasul se mai muceste un piculet, dar nu-i bai mare ... ca, mno, noi racim indiferent de anotimp ... asta e...

Va pe toate... fara discriminare , deci nu nominalizez... ma bucur ca sunteti bine si va doresc sa fiti bine in continuare ... multam fain de inghetata , sau de refuzul ei , bun si asta ... multam fain si de lecturi ... multam fain de toate de la toate . Va doresc un weekend minunat tuturor si... mai revin eu pe aici ... .

PS - si nu fiti suparate pe mine mai, ca nu mai vorbesc/scriu asa mult ca inainte... las' ca, imi revin eu si iar nu mai scapati de mine dupa aia ... ...

& &

Mergi la inceput

Hellooo... azi ma lasati sa vorbesc singurica? Bineee ...
Hai sa va invit la ceva racoritor ... ca e randul meu, nu?
Deci, poftiti la:

• inghetata - doua sortimente: fistic sau fructe de padure, la alegere deci...
  • harbuz (pepene verde) , tinut in prealabil la rece ...
  • un pahar de suc rece sau un pahar de rece... ce doriti...

Plus o perluta de-a poznasului de la strand, ca si acolo se tine de shotii, bineinteles ... deci, cum iesea bunica-su din apa, scurgandu-i-se apa pe slip in jos, picurand de pe slip... il apostrofeaza poznasul, cu gura pana la urechi, sa-l auda toti : "Bubu, bubu! Vezi ca te pishi pe tine!!!" ... ...
Si mi-am mai amintit una... cum eu il mai apostrofam uneori, ca nu stie nik despre cifre , ca nu a fost atent la gradi si nici acasa ... imi face intr-o zi o demonstratie, numarand de la 1 la 10 si invers, de la 10 la 1, zicandu-mi apoi cu emfaza: "Vezi??? Stiu matematica!!!" ... mno, deci, cum indraznesc eu sa zic ca el nu stie nik? ... eeeee ...

O zi buna in continuare tuturor ! &

Mergi la inceput

Si totusi... va mai las o auditie muzicala si dupa aia ma car de pe aici ... deci, o melodie faina si o voce care te atinge la sufletel :

"Enjoy" ...

... ....................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Crinuta ...eu vreau TOT si dau un pupic la poznas
Chestia cu inghetata e ca devii dependenta...dar o s o trag pe sorbeturi
In rest m am tuns diferit ma plimb si nu mai vorbesc cu CHOUPY al meu ca se baga in balariile de linga noi si are blanita plina de cilti si spini si ne batem sa i scoatem ca altfel nu intra in pat
E un circ ca se zbate si ma zgiriie...ca se se razbune ne a adus 2 soricei vii si ia slobozit in casa si nu a vrut sa alerge dupa ei si sa i scoata afara
Drept urmare eu George si 2 maturi alergam ca naucii dupa chit chit care se ascundeau sub mobile.Trebuia sa ne filmeze cineva si sa puna pe youtube....
Apoi in sfirsit i am scos afara tot vii...in tot acest timp animalul meu ne privea...asta da razbunare!
So va las va pup pe mari si mici si astept sa scrieti pataniile voastre

Mergi la inceput