Oaza pestisorilor... |69|
Raspunsuri - Pagina 16
Tethys spune:
'Neata!
Aparui la coffee, multam fain Dany pt. serveala si sa ai multa bafta la cumparaturi . Ciorbita cred ca e deja gata ...
Nu sunt sigura daca ati mai citit pe vreoundeva sau nu , sau daca am mai postat eu, sau altcineva, mai de mult sau nu , dar... stiati ca exita si lucruri rele care fac bine totusi? Deci:
* <<Rele care fac mult bine
"Rele care fac o gramada de bine..."; "Orice lucru bun in viata e imoral, ilegal, ori ingrasa!". Asa se spunea pana acum. Oamenii de stiinta vin si adauga: "tot raul spre bine". Daca mananci ciocolata, iei cateva kilograme, insa poti evita aparitia cancerului... Daca bei vin si iei marijuana, ai sanse sa scapi de Alzheimer. Site-ul X a realizat un top al "relelor" care fac bine!
Pe primul loc - sexul.
In afara de rolul pe care il are in perpetuarea speciei, sexul reduce stresul, scade colesterolul si imbunatateste circulatia sangelui. Credeti ca mai gasiti alte scuze?
Pe locul 2 - ciocolata.
Studiile recente arata beneficiile ei: contine antioxidanti care previn anumite tipuri de cancer. Anumite substante pot chiar sa previna dementa. Consumati ciocolata cu cel mai mare continut de cacao. Cea care are prea mult zahar face mai mult rau decat bine.
Pe locul 3 - vinul rosu.
Este un ingredient esential pentru a ne mentine in forma. Ajuta la prevenirea cancerului si la protejarea arterelor. Unele studii arata insa ca exista un antioxidant care se gaseste in strugurii rosii din care se face vinul, numit resveratrol. Acesta imbunatateste anduranta muschilor, reduce afectiunile gingiilor si aparitia bolii Alzheimer.
Pe locul 4 - marijuana.
Este acum, considerata o forma de a stopa pierderile de memorie - mai precis, anumite tipuri de memorie si numai pe termen lung, in general considerandu-se ca pe termen scurt afecteaza in mod negativ memoria. Studiile recente facute pe cobai arata ca substantele care se gasesc in acest drog impiedica acumularea proteinelor in creier, una dintre principalele cauze ale acestei afectiuni. Aveti de gand sa incepeti tratamentul? Totusi, ar fi bine sa asteptati pana se experimenteaza si pe oameni.
Pe locul 5 - viermii.
Desi sunt scarbosi, va pot salva viata. Aceste larve sunt cea mai noua minune curativa. Pusi pe ranile grave, viermii mananca bacteriile si tesutul mort, prevenind infectia si ajutand la vindecarea ranii. (Daca ai ajuns deja in sicriu, nu prea mai ajuta!)
Pe locul 6 - lumina soarelui.
Ultravioletele sunt benefice, iar lumina soarelui, chiar si indirect, ridica moralul. Un pic de soare ii poate ajuta pe cei care lucreaza in birouri sa se mai dezmorteasca.
Pe locul 7 - LSD-ul (substanta halucinogena).
Cercetatorii au descoperit ca, in cazul alcoolicilor, mici doze de LSD ii ajuta sa renunte la pahar definitiv.
Pe locul 8 - cafeaua.
Multe studii sustin ca este o sursa de antioxidanti si scade riscul de diabet. Ceva din boabele ei scade incidenta cirozei si bolilor pancreasului.
Pe locul 9 - furia.
Izbucnirile sunt bune pentru sanatate. Daca te abtii risti sa devii speriat, nervos si scarbit. Totusi, mania este buna doar in cantitate moderata. Daca dureaza prea mult, risti sa iti creasca tensiunea, sa ai insomnii si sa ai probleme cu plamanii.
Pe locul 10 - berea.
S-a descoperit de curand ca un consum moderat de bere poate imbunatati functiile sistemului cardiovascular, in timp ce hameiul are un puternic efect antioxidant.
Concluzii: Ordinea o stabileste fiecare!>>
si o zi de sambata perfecta sa aveti toate sirenetele !
My_Lady0091 spune:
buna-noaptea,sirenete.ca mie noaptea imi place
va pupific pe toate si ne citim luni cu forte proaspete.
*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tethys spune:
'Neata! Sau ziua buna, ca iar is spre pranz, asa ...
Mno, daca doriti va servesc si pe voi cu o -luta, un , un ceiut , ce se doreste... noi inca nu ne-am trezit bine ca, aseara tarziu, poznasul s-o apucat de scris scrisorele de amor , de fapt mi le-o dictat mie ... p'orma le-o pus in plic, o sigilat plicul, cum a vazut ca fac eu, si l-a pus la capul lui peste noapte... iar amu, cica sa mergem la posta , sa le trimita fetitelor scrisorelele de amor... are vreo 5 scrisorele, toate incepand cu : "G., te iubesc....... semnat R.", "D., te iubesc....... semnat R.", "M., te iubesc....... semnat R.", etc.,... ar mai fi scris si altele , da' nu mai avea foi, ca nu i-am mai dat ... ce, n-ajung 5?!? No, in prima scrisorica, isi declara dragosteala catre G., invitandu-se unul la altul, la dragaleala... in celelalte, atentiona fetitele cu cate un cadouas... mde, ca sa nu uite de el probabil (bancuta lui de rezerve , probabil ...)... eh, copilarie ... amu, tocmai m-o pus sa-i scriu in palme initialele lui si ale Giuliei... cica: "R. si G. inseamna iubire" .... aaa, iar ieri imi facea si mie declaratiuni: "Mama, esti frumoasa si te iubesc! Cand o sa fiu mare, ne maritam, eu si cu tine... daaa?" ...
Hai ca v-am povestit destul ()... voi ce mai ziceti? Ce mai faceti?
Carma, cum fu vineri la spital?
Alina, ...
Dany, ...
Dana, tu cum te mai simti? Ai disparut iar?
Danuta, voi? Mirunica...
Baby, Marami... toate celelalte sirenete, ...
O duminica frumoasa tuturora !
Tethys spune:
Si un zambet :
Olanda: Ai doua iubite.Te poti insura cu amandoua. Ele se pot casatori intre ele.
Moldova: Ai doua iubite. Di la tini si audi galseava aia in fiecari noapti, mai omule?
Rusia: Ai doua iubite. Stalinskaya si Moskovskaya.
Pakistan: Ai doua iubite. Cea mai varstnica are 6 ani...
India: Ai doua iubite. Buddha nu stie nimic...
Turcia: Ai doua iubite. Una iti face mancare, una iti spala rufele, una iti calca hainele si una le supravegheaza pe celelalte. Chiar vroiai sa te credem ca ai numai doua iubite?
China: Ai doua iubite. Din cateva miliarde de motive...
Bulgaria: Ai doua iubite. Pe una o cheama Sofia. Cand cealalta te intreaba "unde ai fost?", raspunzi: "la Sofia!" si esti in deplina siguranta.
Germania: Ai doua iubite. Ambele blonde.
Mexic: Ai doua iubite. Vin hotii si fura jumatate. Iti mai da vecinul una. Imprumuti trei din barul de vis-a-vis. Vecinul isi ia partea inapoi. Cate ti-au mai ramas?
Anglia: Ai doua iubite. Absolut superbe. Iar ai baut prea mult...
SUA: Ai doua iubite. Una pe Facebook si una pe Myspace. Nu le-ai vazut niciodata.
Brazilia: Ai doua iubite. Rosaria Fiorella Andreea Luiza Esmeralda Carla Vitoria Alessandra del Campo si inca una.
Dubai: Ai doua iubite. Placate cu aur.
Cuba: Ai doua iubite. Nu esti deloc Fidel...
Suedia: Ai doua iubite. In IKEA chiar gasesti orice...
Spania: Ai doua iubite. Mai tarziu descoperi ca ele sunt de fapt surori. Putin mai tarziu afli ca tu esti chiar fratele lor mort la nastere. Mai ai un frate geaman dezmostenit de catre soacra portarului, care portar nu-si mai aduce aminte nimic din copilarie. Viata ta e o telenovela.
Grecia: Ai doua iubite. Vecinul se cam da la una din ele. Dimineata te trezesti cu un cal mare de lemn in fata casei. Mai bine fugi!!!!
"Bye-bye"... .
Tethys spune:
Gata. Se pune pe plouat la noi... deci, ne facem de "actiune" prin casa... si atunci... va astept la vorba!
Trec mai tarzior pe icisa iara... sa vaz ce ati scris ... o zi placuta tuturora .
babylina spune:
buna,
sunt pe fuga,
a trecut viroza, a rams tusea...la Bogdan, la mine putin durerea in gat sau de gat.......
eu sunt cu impachetatul, maine plecam in concediu...
asa ca va pup si revin peste 2 saptamani cu povestitul si daca reusesc si cu poze..
Daniela, imi poti trimite te rog nr de telefon la care trebuia sa sun? Am sunat, am vorbit, mai sun la toamna dar am pierdut nr... Poate poti sa imi lasi un mesaj cu nr , nume si oferta ( ce secretoasa sunt, imi cer scuze)
daniela_daneza spune:
Buna dimineata !
Baby , concediu placut! Sa aveti vreme buna si sa te relaxezi!
Cryna, deci asa ai scris biletele de amor ....este o etapa si trebuie sa ai grija cum gestionezi situatia ca sa nu aiba urmari pe mai tarziu ...am incredere ce te descurci!
Charlie , cumva vii pe acasa un pic ? Sau am inteles eu gresit!
Carma , tu ce faci iubita / Cum mai este operatia ? Sper ca esti ok si iar ai umblat pe la taverne sau dupa Choupy ....
Dana ...tu ce mai faci ? Esti bine ?
Dar chiar asa Doamna Mihaela ce mai afce ca doar e vacanta ...
pup si o saptamana cu reusite si realizari!
Tethys spune:
'Neata!
Da Dany, s-a apucat de biletele de amor, mesaje cum le mai zice poznasul... amu, zac abandonate prin casa ca, mde, duminica posta-i inchisa... 'om vedea azi ce va mai zice, daca va mai zice vreoceva despre ... multam fain de coffee si o saptamana implinita sa ai si tu .
Baby, distractie maxima in concediu si te asteptam sa vii cu tolba plina de povesti .
Celelalte sirenete, nu vor sa mai zica nik ... asta e... .
Ma duc sa vaz de horoscop... revin...
Tethys spune:
Horoscopul saptamanii 04 iulie 2011 - 10/11 iulie 2011 pentru zodia Pesti:
- Saptamana debuteaza pentru tine cu multa forfota la seriviciu. Intrarea planetei Mercur in semnul Leului iti aduce multe dialoguri si negocieri in domeniul profesional. Relatiile colegiale vor fi bazate pe un schimb de idei profitabil pentru toata lumea.
Sanatatea inimii devine vulnerabila. Consultatiile si analizele medicale pot fi frecvente in urmatoarele saptamani, insa probabil datorita eforturilor depuse sau stresului cotidian. Asadar, selecteaza-ti prioritatile, evita provocarile si odihneste-te mai mult.
In zilele de 6 si 7 iulie, partenerul de viata iti poate face reprosuri. Prin faptul ca esti preocupat mai mult de munca sau de propria-ti persoana, viata cuplului are de suferit. Incearca sa asculti doleantele celorlalti si foloseste-ti farmecul pentru a lamuri situatia.
Planeta Venus, micul benefic, va pasi in semnul Racului si iti va mari cheful de distractii si aventuri. Pe de alta parte, dorinta de iubire va fi la cote inalte, avand toate sansele sa te indragostesti. Altii se pot bucura de copii si de realizarile lor.
Incepe o perioada excelenta de a te ocupa de arta sau de un hobby. In a doua parte a saptamanii pot aparea chestiuni financiare. Sunt zile favorabile achitarii taxelor, impozitelor sau verificarii documentelor bancare.
Exista multe restrictii la capitolul financiar, de aceea fii prudent si nu te hazarda la cheltuieli nefondate sau la speculatii banesti. Organizeaza pentru cei dragi serate amuzante sau activitati culturale. - Relansarea profesionala nu mai poate fi amanata, asa ca nu luati in seama nemultumirile partenerului de cuplu, care considera ca va pierdeti timpul cu colegii, sub pretextul unei mai bune colaborari. Succesele financiare nu vor intarzia sa apara, daca perseverati. Explicati-i partenerului acest lucru si el va va intelege.
- In saptamana care urmeaza, nativii din Pesti dau dovada de multa intuitie si au un deosebit spirit de initiativa, mai ales in ceea ce priveste domeniul profesional. Vor fi apreciati in sfarsit la justa lor valoare, iar satisfactiile materiale nu se vor lasa nici ele asteptate. Sentimental lucrurile merg bine, ar fi bine totusi sa evite discutiile in contradictoriu pe tema concediului. Nu merita sa strice armonia cuplului o problema atat de marunta ce poate fi rezolvata intr-o maniera eleganta, la o discutie cu argumente pro si contra.
- Schimbari
Saptamana aceasta trebuie sa fi, pur si simplu, altfel decat te-ai obisnuit si asta doar daca iti cunosti cu adevarat interesele. Daca nu, te poti lasa purtata de val si sa vezi ce iese. Totusi, ti-ar placea sa fi in centrul atentiei si sa te bucuri de reusite profesionale, nu-i asa? Trebuie sa gandesti mai practic, sa fi mai cumpatata in privinta banilor si mai motivata sa fii calma indiferent de dificultati. In weekend dai dovada de creativitate in exprimarea unor idei interesante alaturi de prieteni sau partener.
Este o saptamana propice schimbarilor, ambitiilor pe plan profesional si social dar si planurilor de viitor. Socializeaza, imparte idei si zambete, iesi mai mult din casa! In acelasi timp, nu ceda tentatiilor si mai ales, nu te lasa prada instinctelor. Este o saptamana a gandirii practice si a schimbarilor inteligente! - O saptamana usoara. Daca esti zodia Pesti, saptamana aceasta vei fi creativa si mult mai sentimentala. Aceasta saptamana favorizeaza artistii, pe cele care lucreaza in mass media sau relatii publice. Relationarea iti va oferi posibilitati si idei noi. Vei fi mult mai determinata pentru a realiza obiectivele din cariera. Acest lucru te va face sa muncesti pana la epuizare. Vei fi observata de catre ceilalti, mai ales de catre sefi - ce faci si ce nu faci. Nu este un moment bun pentru modificarile in cariera, insa daca este nevoie nu iti fie frica sa le arati celorlalti care sunt capacitatile tale.
Financiar, in aceasta saptamana veniturile vor fi lente, dar sigure. Orice plata intarziata poate fi primita cu mici eforturi. Relatiile de afaceri cu cei din strainatate vor inflori acum. Poti face cheltuieli pe iesiri cu prietenii sau cu copiii. Investitiile ar trebui evitate acum.
O saptamana dificila pentru dragoste. Aceasta perioada este una de testare, mai ales pentru relatiile existente. In cazul in care exista probleme in relatie ar fi bine sa evaluezi situatia cu atentie sau sa renunti la aceasta relatie. Daca esti singura, ar fi bine sa mai astepti inainte de a intra intr-o noua relatie.
Tethys spune:
Aaa, iar ieri, cand vazu bunica-su initialele din palmele poznasului, face ca: <<si noi cand eram mici, aveam jocuri de genul asta, dar nu chiar asa... pe la vreo 6 ani ma intalneam cu un coleg sa ne ajutam cu lectiile, iar acesta avea o sora mai mica cu un an (de 5)... si eu si soru-sa, ne mai plimbam imbratisati (cu mainile pe dupa gat)... si cam atat... iar cand ne mai zarea cate-o femeie ce trecea pe drum, ne mai articula cate-o palma la fund, sa incetam cu joaca respectiva... da', noi eram prea mici ca sa dam prea mare insemnatate jocurilor respective... mai degraba adultii dadeau insemnatate si faceau mare caz cand ne vedeau ca ne jucam asa, stricandu-ne joaca...>>. No, banui ca ei imitau tineretul de pe vremea de atunci, la modul copilaresc, fara cine stie ce urmari pt. mai tarziu ... dar adultii (oameni simpli, de la tara, de acum ~50 de ani...), se pare ca, se scandalizau destul de tare joaca asta a lor ... mno, deci are cu cine "semana" poznasul la "casanoveala" ... in fond, e mersul copilariei, a curiozitatilor copilaresti, a diverselor etape, zic eu ... si cum lumea evolueaza si copilasii evolueaza, desi pe mine nu m-a vazut scriind biletele de amor deci, nu prea imi dau seama de unde a colectat ideea ... plus ca, cadouasele promise fetitelor erau/sunt in top cu vremea: tablouri, printese si castele, calculatoare M5000, etc.,... ... de idei sunt plini copilasii astia ... ce sa mai zic? Nik... ... .
Hai ca v-am barbologit destul ... o zi de luni faina si o saptamana implinita si usoara tuturora ! "Bye-bye" ...