Buna fetelor, de cand cu caldurile astea nu se mai poate sta seara in parc...e puzderie de tantari...Nu stiu ce sa mai fac cu copilul ca seara de seara mai "colectioneaza" cate o piscatura...mititelul..Cu ce as putea sa il dau? Mentionez ca are 1 an!
Oana,eu de mic(7-8luni) l-am dat cu crema zanza no de la chicco.E bun.Mereu il dadeam si afara si in casa,in caz ca se intampla sa intre cate unu si in casa :)
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
exista de la chicco un aparat cu ultrasunete special ptr tantari din gama zanza no. Noi l-am avut de cand era fetita mica si fiind foarte mic se ataseaza la carut sau chiar in apropierea copilului si-l protejeaza, chiar nu a fost piscata de tantari...
aici poti vedea cum arata: http://www.mamiko.ro/produs/1638-Dispozitiv-portabil-cu-ultrasunete-Zanza-no-Chicco
Nu e nevoie sa stea in carut, are un mic clips si se poate atasa si la pantaloni sau oriunde iti este comod. Toate produsele de la cicco zanza no se pot gasi si in farmacii (sensiblu, helpnet, dona etc etc) daca nu ...comanda pe internet.
Oana daca te mai intereseaza solutii contra tantarilor sa stii ca noi folosim niste bratari contra tantarilor pe care le-am luat de la babyexpo si suntem multumiti de ele.Sunt impregnate cu o solutie 100% naturala si se pot folosii la toate varstele.
Au si site:www.anti-tintari.ro
Sper ca ti-am fost de folos!
Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)
Vioika76, m-am uitat pe site-ul dat de tine si mi se par super aceste bratari, am sa faca comanda si eu...ms mult!