Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta
Raspunsuri - Pagina 4
My_Lady0091 spune:
Ady...ce ai mami?
Magda...bine zis in citatul tau!
pishko...vesti noi...poze..nazbatii...etc?da-le pe goarna
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Neatza
Lady - eu am ambele cezariene cu rahianestezie... la 6 ore dupa fiecare ma plimbam vesela pe holuri Incearca sa gasesti un medic bun (dar conteaza enorm anestezistul, nu ginecologul in cazul alegerii anesteziei!) - cand se apropie momentul spune-mi si incerc sa vad daca gasim pe cineva priceput
Noi ne pregatim de un we de 4 zile... si habar nu am ce sa facem... am vrea sa iesim la un gratarel, pe malul raului... undeva spre munte... dar inca nu stim sigur.
Va pup
My_Lady0091 spune:
busy,la Bacau nu se face decat anestezie totala.
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
buna si de la mine...
acasa nu am rezolvat problema cu netul si se pare ca va mai dura ceva nici saptamana asta nu se rezolva
va citesc, dar nu am timp sa comenyez....va pup pe toate, va doresc sanatate, concediuri placute, numai bine tuturor!
Pupici
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
sunshine2009 spune:
si noi ne bucuram de apropierea de weekend lung de 4 zile!!! si sper sa nu facem nimica si sa fie vremea frumoasa sa putem sta la soare...ne vin nasii de botez in vizita, doar pt cateva ore si sper sa nu se lase cu prea mare deranj...
lady, nu aveti cumva posibilitatea pentru cele cateva zile la nastere sa mergeti in alt oras, un de se face si anestestezie locala? adica sotul cu fetita, ca tu oricum ai fi in spital?
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
My_Lady0091 spune:
nu avem aceasta posibilitate...banii...lipsesc din ecuatie
A_driana spune:
buna ziua toata ziua
lady pacat ca nu se face rahianestezie la voi (desi poate poate daca te interesezi mai bine gasesti) dar sa stii ca majoritatea mamicilor care au nascut cu ceza au avut anestezie totala (cel putin dintre toate mamicile pe care le cunosc eu sunt sg care a avut rahi, desi nu stiu nici pana in ziua de azi de ce) si nu-i ceva de speriat...
eu la operatia de colecist am avut totala si una doua m-am trezit, n-am avut nici o pb....deci nu te ingrijora asa tare....cum ti-am mai zis, tot ce conteaza ii ca tu si bebe sa fiti bine, si veti fi
eu am prestat deja blatul la un super tort....si mi-a iesit grozav
feteeeeeee, unde sunteti????? scrieti, povestiti, discutati, intrebati...orice, sa am ce citi ...eu toata ziua buna ziua bantui pe aici si nimeni nimic...plsss...
eu oricum va pup pe toate si un we bestial sa aveti
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
blat de tort?!?da' pana pe 14 mai e...
ce sarbatoriti?
io mi-s ok...insa de doua zile ma inceraca niste greturi..fara voma insa(scarbos,stiu).ceea ce in sarcina cu Rebecca...n-am experimentat.
eu sunt speriata cu cezariana ca nu ma voi mai trezi...am o fobie,o frica..o teroare,mai exact:(siii...sa nu radeti) mi-e frica sa nu intru in coma ori moarte clinica si sa ma trezesc la 2 metri sub pamant.
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 eu sunt speriata cu cezariana ca nu ma voi mai trezi...am o fobie,o frica..o teroare,mai exact:(siii...sa nu radeti) mi-e frica sa nu intru in coma ori moarte clinica si sa ma trezesc la 2 metri sub pamant. |
Lady, mai explica odata la cei cu lectiile nefacute, de ce e musai cezariana daca tot nu iti surade ideea?
Las-o incolo de anestezie, ca n-o fi foc !
rares - clipe in spirala norocului
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
Lady, mai explica odata la cei cu lectiile nefacute, de ce e musai cezariana daca tot nu iti surade ideea? Las-o incolo de anestezie, ca n-o fi foc ! rares - clipe in spirala norocului |
pentru ca pe Rebecca am nascut-o natural 100% si nu am avut dilatAtie suficienta si practic "am inceput sa mor" cu ea in mine si daca nu ma impingea pe burta o infirmiera masiva...azi nu mai eram.
n-as mai vrea sa trec iar prin asta(caci ultima oara am facut o depresie urata) iar ceza la Bacau se face doar totala!asa-i protocolul.Bani sa merg in alta parte n-am.
Vreau cezariana,dar mi-e frica de adormit..ce voi simti in timpul operatiei..si nu voi putea reactiona...poate nu ma voi mai trezi..am auzit cazuri si cazuri(deci sufar de scenarita cronica ipohondra psihotica)
acu' ai inteles?