Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Ai dreptate, durerile nu trec si nu e bine sa treaca de tot, pentru ca nu isi mai controleaza miscarile si risca sa faca o sectionare de nerv, Doamne Fereste!

Ziua de azi e pe trecute... mai avem maine si joi avem programare...

ca plec acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

'neata
camy si David ii tentat de masini mari, chei, scule, etc...dar in lipsa lor se joaca f bine cu jucarii...
lady nu am terminat checul inca....mai este...
eu ieri am facut dovlecel umplut la cuptor si baietii mei s-au lins pe degete...a iesit f gustos...

no s-a trezit puricu meu...va pup

Adriana, mamica pufarinului David

Fla nu accepta lipsa lor urla, se tranteste, ma loveste...pana ii dau ce vrea el ca sa vezi!!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

camy,fiecare copil e diferit si se manifesta diferit.Chiar daca Fla,are un fel aparte de a se manifesta-fiind un copil energic,vulcanic,cu temperament coleric-nu poate decat sa te bucure,caci e sanatos,receptiv si isi dezvolta personalitatea,punandu-si amprenta oriunde se duce.Poate o parte din manifestari pot fi puse pe seama tantrum-urilor,insa isi descopera si modeleaza si personalitatea.multi parinti ar fi bucurosi ca si copii lor sa se manifeste cumva-multi stau prin psihologi si neurologi cu ei,pentru ca ba li se pare una,ba alta si uneori au si dreptate sa li se para.Doamne fereste.
De greu e greu,ca te solicita mult fizic,psihic.Uneori dai de priviri acuzatoare,jignitoare...insa sa stii un lucru:cine nu e parinte,nu stie,are o scuza..IGNORANTA.Iar unii oameni sunt prost-crescuti.Tu bucura-te de copilul tau si cand rade si cand plange si cand urla si se agitaE unic!

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Ai dreptate, durerile nu trec si nu e bine sa treaca de tot, pentru ca nu isi mai controleaza miscarile si risca sa faca o sectionare de nerv, Doamne Fereste!

Ziua de azi e pe trecute... mai avem maine si joi avem programare...

ca plec acasa...

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Doamne ajuta,Ruxi.Iti trimit o imbratisare virtuala si ma gandesc neincetat la voi!Curaj,putere!Sanatate!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Ady,tu cum mai esti dupa operatie?
Ma gandeam la tine,ca a inceput sa ma intepe brusc in partea dreapta,cred ca e colecistul.pun pe seama oboselii,ca de la 12 tot alerg.Am fost la Dermato-ca am pe gat,de multi ani,un cacat de ciuperca.E ca o pata alba pe piele si se tot intinde.Trebuia s-o tratez demult insa tot am amanat..acum mi-a dat sa fac un ex microbiologic si apoi sa vedem cum o tratam,dupa ce nasc

Citat:

Mergi la inceput

Pishko,ai PM!

Mai zi-ne de piticotii tai..ce face Mihai..Emma..
tu?cum te-ai recuperat dupa ceza?ti-a facut anestezie totala?

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Lady ai pm... piticii mei sunt bine... cresc mari, fac prostioare, mai ales ala mare... emma e o dulcica si cuminte. sper sa fie asa de fel. Mihai a avut o perioada mai naspa dupa ce a plecat maica-mea facea crize de nervi cand il bagam la culcare, refuza mancarea, nu-i convenea nimic, numai intr-un plans era. Multumesc lui Dumnezeu ca a trecut perioada ca eram toti capiati... In rest o iubeste mult o dragaleste, ii place sa se joace cu manutele ei si o gadila la picioruse... sunt tare dragalasi amandoi... si ea e numai cu ochii dupa el... rade la el cand se prosteste la ea s-o distreze...

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Dupa operatie m-am recuperat mai bine decat dupa prima... cica asa e a doua cezariana e mai usoara decat prima... mi-au facut epidurala... am simtit cum umbla pe-acolo dar nu durere... m-am dezmortit repede si m-au tinut la terapie intesiva cred ca mai putin de juma de ora... practic mi-au luat temperatura, puls, tensiune, etc ce se mai face si m-au trimis inapoi la camera unde ma astepta puiuta mea cacacita toata. era in incubator in pielicica goala asa cum o scosesera doar steasa si murdara pana-n cap de cacut... era asa haioasa... dupa ce au curatat-o mi-au pus-o pe piept si a inceput sa ma caute sa pape micuta... a fost ff impresionant mai ales ca la prima nastere nu am avut ocazia asta, mi l-au adus dupa ce era doldora de lapte praf si nu mai avea nici un chef sa suga motiv pentru care nici n-am putut sa alaptez.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Dupa operatie m-am recuperat mai bine decat dupa prima... cica asa e a doua cezariana e mai usoara decat prima... mi-au facut epidurala... am simtit cum umbla pe-acolo dar nu durere... m-am dezmortit repede si m-au tinut la terapie intesiva cred ca mai putin de juma de ora... practic mi-au luat temperatura, puls, tensiune, etc ce se mai face si m-au trimis inapoi la camera unde ma astepta puiuta mea cacacita toata. era in incubator in pielicica goala asa cum o scosesera doar steasa si murdara pana-n cap de cacut... era asa haioasa... dupa ce au curatat-o mi-au pus-o pe piept si a inceput sa ma caute sa pape micuta... a fost ff impresionant mai ales ca la prima nastere nu am avut ocazia asta, mi l-au adus dupa ce era doldora de lapte praf si nu mai avea nici un chef sa suga motiv pentru care nici n-am putut sa alaptez.

si eu sper sa ma recuperez repede.
Pe Mihai il dai la gradi?ati inceput operatiunea in desert "olitza"?

Citat:

Mergi la inceput

Ne-am gandit sa-l trimitem la gradi dar nu vreau inca pana nu face emma macar 1 an, sa fie si ea cat de cat vaccinata, nu vreau sa aduca acasa tot felul de virusuri si s-o imbolnavesc una doua.. iar cu olita nici nu mi-am batut capul... stiu ca sunt comoda dar e greu cu amandoi si n-am energia sa ma ocup de asta acum... oricum teoretic dupa 2 ani jumate sunt pregatiti sa renunte la scutec si ii derajeaza si cer singuri sa faca la olita.
eu il tot urmaresc acum si vad ca deja nu-i place cand are pampersul plin sau cacacit si se trage de el... probabil ca in curand o sa ceara si el... stie de caca si zice cand are chef... imi arata ca il derajeaza se stramba si face uf uf, e haios tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ruxi,

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput