Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Acum sunt la noi in casa: bunica mea care sta cu Dutzu si socrii mei care se ocupa de sot. Da, problema e durerea care e crunta... dar si faptul ca nu poate sa se sprijine pe picioare... e comprimat nervul

Din pacate eu nu pot lipsi de la servici pentru ca am lipsit saptamana trecuta (cu varsaturile baietilor)... iar saptamana viitoare ar trebui sa plec in Bulgaria... insa daca se opereaza, aman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Alina, nu-s suparata, din contra: azi m-am simtit iar ca un copil care a primit jucatia pe care mi-o doream de muuulta vreme ( Allexa, la mine se potriveste vorba cu tichia de margaritar: un telefon nou. Realitatea e ca am nevoie de unul, mai ales de cand cu accidentul, sa pot fi contactata oricand e vreo urgenta cu Diana. Nu am schimbat multe telefoane la viata mea, si mereu am ales modele ieftine pe care le-am folosit cat mai mult timp. Acum am facut o exceptie.)

Revenind la Diana, sambata noaptea am ajuns cu ea la urgenta... Pe la 10 seara am chemat salvarea. Andrei a venit si el cu Sophia cu masina noastra, ca ne trebuia carutul Dianei si un mijloc de transport in caz ca ne dadeau drumul acasa in aceeasi seara. Din fericire nu a fost grav de data asta, desi eu m-am speriat tare dupa manifestarile Dianei. I-au facut cateva teste de sange si urina, si au tinut-o sub observatie pana la 3 jumatate dimineata cand ni s-a dat ok-ul sa plecam. Am primit si o reteta de antibiotic- se pare ca e vorba "doar" de o infectie urinara. Rezultatul final ni se va da maine sau poimaine, cand obtin rezultatele de la culturi.

Va pup mult, fetele. Sunt rupta de oboseala si abia leg cuvintele. Iar maine dimineata o iau de la capat: trezit devreme, pregatit copii de scoala si day care, mers la serviciu, totul contra-cronometru.

Eu una cand am auzit de urgente-mi s-a urcat inima la gat de cum am citit.tu cred ca te-ai obisnuit,nu?adica esti pe pozitii in cazuri din astea,nu te pierzi ca mine.Sophia saracutza inca nu intelege prea bine ce se intampla.cu ea cum procedati?ii spuneti ce se intampla...e speriata cand o vede pe Diana in starile alea,cred!

Tu,Laura,cum mai rezisti?Daca Diana e cu probleme,tu nu poti fi asistntul ei maternal/isotitor pt pers.cu handicap si sa nu mai fii nevoita sa muncesti?nu ti-ar fi mai usor asa?cu bicicleta aia electrica ce se mai aude?

Dar de Dolo,nu ne mai povestesti nimic?ce mai face/zice ea nou?

Sa stapanesti sanatoasa telefonul!

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
Magda...bine-bine-dioptriile sunt de vina,daca nu iti pui lentile

Lady, ce nu fac eu pentru tine, la nevoie, mananc si un pui fript, beau si o cana cu vin !

rares - clipe in spirala norocului

nu pricepui,bre!m-ai injurat sau ma felicitai?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Acum sunt la noi in casa: bunica mea care sta cu Dutzu si socrii mei care se ocupa de sot. Da, problema e durerea care e crunta... dar si faptul ca nu poate sa se sprijine pe picioare... e comprimat nervul

Din pacate eu nu pot lipsi de la servici pentru ca am lipsit saptamana trecuta (cu varsaturile baietilor)... iar saptamana viitoare ar trebui sa plec in Bulgaria... insa daca se opereaza, aman

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mi se rupe sufletul pe bune.Imi dau lacrimile cand citesc ce scrii.Cred ca esti la pamant.Ma mir cum rezisti cu atata stoicism
Ruxi dar nu ii poate administra un calmant ceva?Nu ar fi mai bine sa mergeti totusi cu el la Urgente-sa-i faca ceva?sau ati fost?

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

A venit ambulanta... de azi dimi a luat Aulin, Tramadol si injectie cu Ketonal... tocmai m-a sunat ca nu a putut sa ajunga pana la baie nici de-a busilea...
Din pacate nu au ce sa-i faca pana la RMN...
Cat despre rezistat... ma uit la semnatura - si ma gandesc la cele 2 minuni care nu inteleg ce se intampla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mummy of dragii de voi...multa multa sanatate sotului si sa scape de pb cu metoda cea mai usoara...bine ca aveti ajutoare...Doamne Ajuta.

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Inca odata spun:imi pare rau si de situatia voastra!dar asa va fi mereu in Romania,atata timp cat va fi guvernata de oportunisti,usurpatori,incapabili...si nu mai continui
Insa candva...va rasari si ceva bun pt sufletele chinuite.Dumnezeu stie cand!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

Citat:
tocmai m-a sunat ca nu a putut sa ajunga pana la baie nici de-a busilea...

nici de la calmante nu i s-a diminuat durerea? offf...saracu'
pt minunile alea 2 de copii trebe sa rezistati, o sa fie bine, desi te cred ca esti la pamant.

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Citat:

A venit ambulanta... de azi dimi a luat Aulin, Tramadol si injectie cu Ketonal... tocmai m-a sunat ca nu a putut sa ajunga pana la baie nici de-a busilea...
Din pacate nu au ce sa-i faca pana la RMN...
Cat despre rezistat... ma uit la semnatura - si ma gandesc la cele 2 minuni care nu inteleg ce se intampla...

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Insa daca il doare asa tare,ar trebui un anestezic mai puternic,cred.Eu v-as propune sa mergeti la un cabinet particular cu el,macar sa-i prescrie ceva care sa il ajute-sa-i amorteasca zona.Cred ca la ora asta se urca pe pereti saracu'om,de durere!.Eu cand am nascut,tin minte ca mi-a facut o injectie cu fiole..dar am uitat denumirea.sunt si supozitoare pentru durere...cu N sau M..Nu mai stiu.Insa dincate stiu eu..durerile de la hernia de disc..nu trec cu nimic

Citat:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia_07

Multumesc Lady pentru gandurile bune

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

sper sa va linistiti si voi,candva.desi just mi s-ar parea sa aveti o discutie fata in fata cu socrii si sa spuneti lucrurilor pe nume.fara sa va invinovatiti unul pe altul mereu.o discutie cu cartile pe masa trebuie sa duca undeva!
Succes si Doamne ajuta!

Citat:

Mergi la inceput